Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 17:02
Να με συγχωρειτε που εγραψα κι εγω στο νημα και καποιοι εμαθαν απο τις δημοσιευσεις μου οτι η τρυπα του οζοντος τεινει να κλεισει.
... το οποίο ήταν αυτογκόλ καθώς είναι αποτέλεσμα τών μέτρων που πάρθηκαν μετά τις προειδοποιήσες του Αρίστου από το "ΜΑΚΕΛΙΟ".
fixed
Ναι οκευ μπαρμπα Σαλιβερε, κατσε να θυμηθουμε κατι αλλο.
Την επερωτηση πιχι του Βοριδη στη Βουλη αν μας ψεκαζουν.
Να με συγχωρειτε που εγραψα κι εγω στο νημα και καποιοι εμαθαν απο τις δημοσιευσεις μου οτι η τρυπα του οζοντος τεινει να κλεισει.
.
... το οποίο ήταν αυτογκόλ καθώς είναι αποτέλεσμα τών μέτρων που πάρθηκαν.
.
Εννοειται οτι ειναι αποτελεσμα των μετρων που παρθηκαν, μονο που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ειχατε ιδεα για την αντιστροφη του φαινομενου και νομιζατε οτι η τρυπα διαρκως μεγαλωνει σαν κι αυτη στο μυαλο σας.
Lt Aldo Raine έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 20:30
Το 1987 δεν έκανε απλα ζέστη αλλα ειχε και τρελή υγρασια.Ναι μεν τωρα η ζεστη μπορει να ειναι μεγαλύτερη αλλα ειναι "ξερή".
Για τα υπόλοιπα υπάρχουν τα κλιματιστικα πλεον,οπως υπήρχαν και το 2007 που περασε αλλα δεν άγγιξε.Το 1987 ηταν εντελως πολεμικη φαση.
ΥΓ Για τις αγελαδες:ΟΚ...ξεπαστρέψτε τες για να "σωθειτε".Και μετα βγάλτε τη με ακριδες και μπιφτεκια απο εκτυπωτη,οσο οι φραγκατοι θα πετάνε σπαλομπριζόλες στα σκυλιά τους.
Τώρα κάνεις κάτι αλλο, μπερδέυεις την αναγνώριση ενός προβλήματατος, τις αιτίες, και τις λύσεις αναλόγως πως σε συμφέρει για να προκαλέσεις θυμηδία. Καλοπροαίρετα επειδή δεν σε γνωρίζω ως συνομιλητή θα υποθέσω ότι μπορεί και να το κάνεις από άγνοια και θα σου πω γιατί αυτό δεν βγάζει νόημα.
Το αν καίγεται το σπίτι σου είναι ένα ερώτημα. Το αν φταίει η γόπα ή το μάτι της κουζίνας είναι άλλο ερώτημα. Το αν όντως γίνεται να σβήσει ή δεν υπάρχει πια σωτηρία, είναι άλλο. Δεν προσφέρει κάτι να πεις "Ε ΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΩΜΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!1", πέρα από το να χάσουν οι άλλοι την εμπιστοσύνη στις λογικές σου ικανότητες.
Έτσι τώρα πας στο ξεπάστρεμα των αγελάδων ως λύση, χωρίς να έχουν προηγηθεί τα βήματα της αναγνώρισης του προβλήματος και το αν συνεισφέρουν οι αγελάδες ή όχι. Μπορείς να πεις ότι ναι συνεισφέρουν αλλά τις χρειαζόμαστε, είναι τελείως άλλα πράγματα. Δεν στο επιβάλλει κανείς να τα πάρεις όλα πακέτο.
Οχι αγαπητέ,δεν θα αναγνωρίσω το πρόβλημα,γιατι αν το αναγνωρισω the sky is the limit που οδηγουν οι "λύσεις".Κατ' αρχην ειναι αμφιβολο αν υπάρχει προβλημα οπως περιγραφεται,και περιγραφεται πολυ συγκεκριμενα:"φταιει ο καρκινος του πλανητη".Δευτερον ολες τις υπόλοιπες φορές το προβλημα,που καποια στιγμη ήταν αντεστραμμενο κιολας("ερχονται οι παγετωνες λογω καρκινου του πλανητη"),πηγε πολυ απλα κουβά.Τριτον μετα το κορωνοπραξικόπημα δεν ψηνομαι και ιδιαιτερα με διαγράμματα και κομπιουτερικες προβολες φεργκιουσονικης κόπιας.Τον θυμασαι,υποθετω,τον Φεργκιουσον με τις καμπύλες του και τα ξενοπηδηματα του.Εγω τον θυμαμαι πολυ καλά.
Οποτε θα το αντιμετωπισω ΠΟΛΙΤΙΚΑ.Υποψη οτι δεν ειμαι καθολου αντιπεριβαλλοντιστης.Αλλο αυτο ομως και αλλο να υποκύπτω στον καθε εκβιασμο του τυπου κανε οτι σου λεμε αλλιως εχει αρμαγεδδωνα.Το ειδαμε,ξαναλεω,αυτο το παιχνιδι με τον κορώνα
Τα έκανα μανταρα με τα σχολια και δεν μπορω και να το σβυσω,σορυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lt Aldo Raine την 20 Ιούλ 2023, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τα εμβόλια μας εσωσαν απο εκατόμβες,τα ωφέλη υπερτερουν των κινδυνων κλπ κλπ.
Εν πασει περιπτωσει τα μετρα περι οζοντος,τοτε,ήταν περιορισμενα ως επιδραση.Αλλαχτε ψυγεια,ειπαν,οχι βγάλτε τη με κατσαριδες(οσο εμεις χλαπακιαζουμε μπριζόλες γάλακτος,αυτο δεν το ειπαν).
Μπιλάκο, για θύμισε με ρε, εσύ ήσανε υπέρ των λοκντάου;
για προσωπικούς λόγους, για τον γενικό πληθυσμό όχι τόσο, αλλά βασικά ψεκμπολ.
στο climate change είμαι semi-psek, πρωτογενώς - έχει διαφορά. summer love
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Lt Aldo Raine έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 14:26
βγάλτε τη με κατσαριδες
για πε πού το είδες αυτό;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
sys3x έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 14:50blast from the past
indeed re mlk sys... indeed... pssssssss