Μα αφού με ρωτάς, και μάλιστα με τόσο εύστοχες, καίριες και κυρίως καλοπροαίρετες ερωτήσεις, να μην σού απαντώ; Νομίζω ότι δεν θα ήταν πρέπον.Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 12:01Γιατί χάνεις χρόνο απαντώντας μου και μάλιστα άσχετα;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:54Άργησες όμως. Κανονικά πρέπει να αντιδράς γρηγορότερα. Ίσως όμως να φταίει που δεν υπάρχει στο πχώρουμ κώδων για να προκαλεί σιελόρροια.Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:51 Είμαι πολύ περίεργος, βλέποντας τη λυσσαλέα σου επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ για τις φωτιές, πώς είχες (αν είχες) αντιδράσει παρεμφερώς σ΄εκείνο το επισοδειάκι στο Μάτι με τα κάτι λίγα θύματα.
Προσπαθώ να καταλάβω την αιτία, έτσι θα "αντιπολιτεύεται" το ΠΑΣΟΚ στο εξής;
Θα μπορούσες απλώς να απαντήσεις ¨Σκάσε Μπούα! Λες όλο βλακείες!" όπως οι συναγωνιστές σου, και να μη κουράζεσαι άδικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
ισχύει.αρκετά δούλεψε στη ζωή τουΥδράργυρος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:00 Συνταξιούχος είναι όπου θέλει πάει. Το κούλη-40 τακατό που είναι;
Τις καλοπροαίρετες ερωτήσεις τις κάνω εις αναγνώρισιν των καλοπροαίρετων κριτικών σουΝαύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 12:04Μα αφού με ρωτάς, και μάλιστα με τόσο εύστοχες, καίριες και κυρίως καλοπροαίρετες ερωτήσεις, να μην σού απαντώ; Νομίζω ότι δεν θα ήταν πρέπον.Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 12:01Γιατί χάνεις χρόνο απαντώντας μου και μάλιστα άσχετα;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:54 Άργησες όμως. Κανονικά πρέπει να αντιδράς γρηγορότερα. Ίσως όμως να φταίει που δεν υπάρχει στο πχώρουμ κώδων για να προκαλεί σιελόρροια.
Θα μπορούσες απλώς να απαντήσεις ¨Σκάσε Μπούα! Λες όλο βλακείες!" όπως οι συναγωνιστές σου, και να μη κουράζεσαι άδικα.
Κατά τα λοιπά, "απορία ψάλτου, βηξ". Αντιλαβού.
Πάνος Σκουρλέτης
Η αλήθεια είναι πως οιαδήποτε κριτική στην κυβέρνηση (της νουδού) είναι εκ προοιμίου κακοπροαίρετη και προκαλεί παβλοφικές εύλογες αντιδράσεις στα κομματόσκυλα στους σκεπτόμενους πολίτες.Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 12:53Τις καλοπροαίρετες ερωτήσεις τις κάνω εις αναγνώρισιν των καλοπροαίρετων κριτικών σουΝαύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 12:04Μα αφού με ρωτάς, και μάλιστα με τόσο εύστοχες, καίριες και κυρίως καλοπροαίρετες ερωτήσεις, να μην σού απαντώ; Νομίζω ότι δεν θα ήταν πρέπον.Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 12:01
Γιατί χάνεις χρόνο απαντώντας μου και μάλιστα άσχετα;
Θα μπορούσες απλώς να απαντήσεις ¨Σκάσε Μπούα! Λες όλο βλακείες!" όπως οι συναγωνιστές σου, και να μη κουράζεσαι άδικα.![]()
Κατά τα λοιπά, "απορία ψάλτου, βηξ". Αντιλαβού.
Σκάσε Μπούα! Λες όλο βλακείες.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:37Για αυτό παραιτησου, να ησυχάσουμε και εμείς από την λιγδιασμένη περσόνα σουdtri2020 έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:33Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι!Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:28 Έχεις δίκιο, καλό μου νουδάκι, άλλωστε το είπα κι εγώ: όλες τούτες τις γκρίνιες τις μηχανεύονται οι εθνομηδενιστές ζαίοι για να κακολογούν την άριστη κυβερνησάρα μας και να ματιάζουν τον πολυχρονεμένο μας Πατισάχ.
btw όταν κάποιοι άλλοι γράφουν για το 40τακατό, με αφορμή τις φωτιές, τους λούζετε πατόκορφα (και κατά τη γνώμη μου δικαίως).
Κατά τα λοιπά, νομίζω ότι αν το δει κανείς αντικειμενικά, πρέπει να ομολογήσει ότι η κυβερνησάρα μας είναι εξόχως αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Τρέμουν σύγκορμοι άπαντες από τα στριγκλίσματα του 112, η θάλασσα δεν έχει καεί ακόμα και ο υπουργός κατάφερε να διαβάσει ολόκληρη την σελίδα της ανακοίνωσης που του είχαν γράψει.
Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
αυτό με τις ανεμογεννήτριες είναι από τις στιγμές που θες να πεις στους Έλληνες εντάξει με κάτι πρέπει να είστε μαλάκες αλλά γιατί τόση έλλειψη αισθητικής;
Εγω πάντως αν στο σπίτι μου είχα επικίνδυνα κλαδιά που έπρεπε να κοπούν για λόγους ασφαλείας (φωτιά),θα έγραφα την δασική υπηρεσία τον δασάρχη κ ολο του το σόι στα παπάρια μου κ θα τα καθάριζα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Πες του τα, πες του ταUnique έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 13:19Σκάσε Μπούα! Λες όλο βλακείες.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 11:37Για αυτό παραιτησου, να ησυχάσουμε και εμείς από την λιγδιασμένη περσόνα σου
Έχετε δει Δασαρχείο να καθαρίζει δασικές εκτάσεις από ξερόχορτα; Όλο καφέ και τσιγάρο είναι (μέσα στο πράσινο, άλλη φάση το κάπνισμα)
Έτσι κάνουν όλοι. Στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις γείτονα (ή περαστικό) κάποιον Συριζαίο με την ευρεία έννοια για να ξεσηκώσει τα δασαρχεία.Unique έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 13:29 Εγω πάντως αν στο σπίτι μου είχα επικίνδυνα κλαδιά που έπρεπε να κοπούν για λόγους ασφαλείας (φωτιά),θα έγραφα την δασική υπηρεσία τον δασάρχη κ ολο του το σόι στα παπάρια μου κ θα τα καθάριζα.
Δε γίνεται να καθαρίσεις δασική έκταση από ξερόχορτα (υπόψη: δασική έκταση γιατί το δάσος-δάσος δεν έχει ιδιαίτερα χόρτα από κάτω). Τουλάχιστον όχι σε σοβαρό ποσοστό. Μιλάμε για τόνους ανά στρέμμα.
- Υδράργυρος
Το πρόβλημα με τα κλαδιά και τα χόρτα δεν είναι η δασική υπηρεσία αλλά το οτι πρέπει να πληρώσουν για να τα καθαρίσουν και τα γράφουν στα @@ τους και ας καεί το παλιάμπελοUnique έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 13:29 Εγω πάντως αν στο σπίτι μου είχα επικίνδυνα κλαδιά που έπρεπε να κοπούν για λόγους ασφαλείας (φωτιά),θα έγραφα την δασική υπηρεσία τον δασάρχη κ ολο του το σόι στα παπάρια μου κ θα τα καθάριζα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Φωτιά στη Ρόδο, έχουν εκκενώσει τρία χωριά
Δεν πιστεύω να επηρεάσει τις κρατήσεις του airbnb;
Δεν πιστεύω να επηρεάσει τις κρατήσεις του airbnb;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
να στείλουν τους φαντάρους όλον τον χρόνο να κάνουνε πευκοβελονινγκ σε όλη την Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς πόλεμος δε γίνεται, τα βρήκαμε με τους Τούρκους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επίσης δεν είναι δουλειά του δασαρχείου (και κανενός εδώ που τα λέμε).foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 13:36Δε γίνεται να καθαρίσεις δασική έκταση από ξερόχορτα (υπόψη: δασική έκταση γιατί το δάσος-δάσος δεν έχει ιδιαίτερα χόρτα από κάτω). Τουλάχιστον όχι σε σοβαρό ποσοστό. Μιλάμε για τόνους ανά στρέμμα.
Αυτό έλειπε, να ξεχορταριάζουμε και τα δάση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις