Όσο πατάει ο δεινόσαυρος μαζί με ένα μαμούθ. Βέβαια υπάρχουν ελεφαντες με πλατυποδία, οπότε να μην λέω μεγάλα λόγια...Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 09:31Όσο πατάει ο ελέφαντας.Libre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 09:28Σχεδόν κατ' αποκλειστικότηταSaliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 08:54 Πάντως, οι τίτλοι του ΜΑΚΕΛΙΟΥ, της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ, του ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΥ και της ESPRESSO, απ' όπου έλκει κατ' αποκλειστικότητα τις πληροφορίες του ο εν λόγω μπούμερ, περιέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας επιστήμονας του κύρους του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
παρακαλώ οσοι είδαν στον τιτλο του προϊόντος "ρομπότ φουρνάκι¨ και το αγόρασαν να μην κοροϊδεύουν.
Saliveros έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 08:54Πάντως, οι τίτλοι του ΜΑΚΕΛΙΟΥ, της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ, του ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΥ και της ESPRESSO, απ' όπου έλκει κατ' αποκλειστικότητα τις πληροφορίες του ο εν λόγω μπούμερ, περιέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας επιστήμονας του κύρους του.Bill Hicks έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 07:48την ευθύνη την έχουν οι μπούμερς που διαβάζουν εφημερίδες, και δη μόνο τίτλους, και τα πιστεύουν.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 07:12Χιουμοριστικο ηταν, αν παντως δεν καταλαβαινεις οτι την ευθυνη την εχουν οι ψευδεις τιτλοι των υποτιθεμενων εγκριτων εφημεριδων, εχεις προβλημα.Spoiler
Για το οτι τα ΝΕΑ ειχαν εντελως ψευδη τιτλο φταιω εγω τωρα;
Πολλοι καναν τριπλες στο νημα αλλα εσυ στην πιρουετα εισαι αφταστος.
Να διευκρινισω επισης οτι η δικια μου αρθρογραφια δεν φτανει τα στανταρντς του υπουργου που ειναι ο αμειλικτος διωκτης της ακροδεξιας στη χωρα.

.
Ενταξει εγω μπορει να γραφω στα παντελως ανυποληπτα ΕΠΙΚΑΙΡΑ του Λιβανη, στην Δημοκρατια που αρθρογραφει ο ανυπαρκτος Μανωλης Κοττακης, στην Ελευθερη Ωρα και στην ιστοσελιδα του εντελώς αγνωστου Σταυρου Λυγερου, ο Βοριδης ομως εγραφε στον εγκυρο Ελευθερο Κοσμο. Να τα λεμε αυτα.
.
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
enaon έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 09:42 παρακαλώ οσοι είδαν στον τιτλο του προϊόντος "ρομπότ φουρνάκι¨ και το αγόρασαν να μην κοροϊδεύουν.
enaon έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 09:42 παρακαλώ οσοι είδαν στον τιτλο του προϊόντος "ρομπότ φουρνάκι¨ και το αγόρασαν να μην κοροϊδεύουν.
Μου τη λενε ρε τα ουφο σε νημα που το πρωτο του ποστ και ο τιτλος βασιστηκαν ακριβως στο αρθρο των ΝΕΩΝ με τον ψευδη τιτλο χωρις να εγκαλουν καν το νηματοθετη να αλλαξει τον τιτλο.
.
Libre arbitre έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 12:42
https://www.in.gr/2023/07/18/world/isto ... n-tourkia/
Αν και τα κύματα καύσωνα έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ θερμοκρασίας σε Ελλάδα και Ιταλία, από ότι φαίνεται υπάρχουν και χειρότερα. Ο λόγος για την Τουρκία και συγκεκριμένα στα Άδανα, όπου η θερμοκρασία του αέρα είναι πάνω από τα επίπεδα της εποχής.
Το αρθρο του in.gr που βασιστηκε το νημα ειναι ακριβες κοπυ πεηστ του αρθρου των ΝΕΩΝ με τον ψευδη τιτλο και οπως ειδαμε σε Ελλαδα και Τουρκια δεν εγινε κανενα ρεκορ φετος.
.
Σου την λενε γιατι εσυ ως δημοσιογραφος υποτιθεται οτι θα επρεπε να την πατας δυσκολοτερα απο τα διαφορα κουνουπιδια γαλλικης προελευσης. Σου την λενε επισης γιατι δεν αρκεστηκες στην αναπαραγωγη της μουφατζιδικης ειδησης αλλα ισχυριστηκες οτι εψαξες το θεμα κιολας ενω στην πραγματικοτητα ειδες μονο τον τιτλο του πρωτου αποτελεσματος που σου εβγαλε η Google.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:01enaon έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 09:42 παρακαλώ οσοι είδαν στον τιτλο του προϊόντος "ρομπότ φουρνάκι¨ και το αγόρασαν να μην κοροϊδεύουν.
Μου τη λενε ρε τα ουφο σε νημα που το πρωτο του ποστ και ο τιτλος βασιστηκαν ακριβως στο αρθρο των ΝΕΩΝ με τον ψευδη τιτλο χωρις να εγκαλουν καν το νηματοθετη να αλλαξει τον τιτλο.![]()
.
Οντας δημοσιογραφος ολα αυτα...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:16Σου την λενε γιατι εσυ ως δημοσιογραφος υποτιθεται οτι θα επρεπε να την πατας δυσκολοτερα απο τα διαφορα κουνουπιδια γαλλικης προελευσης. Σου την λενε επισης γιατι δεν αρκεστηκες στην αναπαραγωγη της μουφατζιδικης ειδησης αλλα ισχυριστηκες οτι εψαξες το θεμα κιολας ενω στην πραγματικοτητα ειδες μονο τον τιτλο του πρωτου αποτελεσματος που σου εβγαλε η Google.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:01enaon έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 09:42 παρακαλώ οσοι είδαν στον τιτλο του προϊόντος "ρομπότ φουρνάκι¨ και το αγόρασαν να μην κοροϊδεύουν.
Μου τη λενε ρε τα ουφο σε νημα που το πρωτο του ποστ και ο τιτλος βασιστηκαν ακριβως στο αρθρο των ΝΕΩΝ με τον ψευδη τιτλο χωρις να εγκαλουν καν το νηματοθετη να αλλαξει τον τιτλο.![]()
.
Βazoomba μου στο πχορουμ γραφω σαν απλος χρηστης, οχι σαν δημοσιογραφος, η διαφορα ξερεις ποια ειναι;
Οτι ακριβως στο πχορουμ εχω την πολυτελεια να εμπιστευτω ενα τιτλο των ΝΕΩΝ που το google μου τον δινει οτι ειναι κοινος σε δεκαδες αλλες εγκυρες ιστοσελιδες....
ενω σαν δημοσιογραφος ψαχνω και την τελευταια ανθυποσημειωση του ρεπορταζ του εν λογω αρθρου αν βασιζομουν σε αυτο σαν παραπομπη.
Επιπλεον στη δημοσιογραφια υπαρχει και η αρχισυνταξια, ακομη και αν εγω κανω ενα λαθος η εχω ανεπαρκη τεκμηριωση θα μου χτυπησουν καμπανακι απο την εφημεριδα η την ιστοσελιδα να το αλλαξω. Και αυτο ειναι ενα επιπλεον κινητρο να τα κοιταζω ολα σχολαστικα.
Παμε τωρα στο δικο σου ρολο σαν συντονιστης.
Σου υποδεικνυω οτι ο τιτλος του νηματος βασιστηκε σε αρθρο αξιοπιστης μεν προελευσης αλλα με καταφανως ψευδη τιτλο.
Τι κανεις;
Δεν του κανεις συσταση να αλλαξει τον τιτλο;
.
Δεν ειμαι συντονιστης πλεον. Αλλα εαν δεις το 3ο-4ο ποστ του νηματος, εκανα ακριβως αυτο που λες και στην συνεχεια ο τιτλος του νηματος αλλαξε, διοτι αρχικα μιλουσε για ρεκορ θερμοκρασιων στην Τουρκια.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:22Bazoomba έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:16Σου την λενε γιατι εσυ ως δημοσιογραφος υποτιθεται οτι θα επρεπε να την πατας δυσκολοτερα απο τα διαφορα κουνουπιδια γαλλικης προελευσης. Σου την λενε επισης γιατι δεν αρκεστηκες στην αναπαραγωγη της μουφατζιδικης ειδησης αλλα ισχυριστηκες οτι εψαξες το θεμα κιολας ενω στην πραγματικοτητα ειδες μονο τον τιτλο του πρωτου αποτελεσματος που σου εβγαλε η Google.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:01
.
Βazoomba μου στο πχορουμ γραφω σαν απλος χρηστης, οχι σαν δημοσιογραφος, η διαφορα ξερεις ποια ειναι;
Οτι ακριβως στο πχορουμ εχω την πολυτελεια να εμπιστευτω ενα τιτλο των ΝΕΩΝ που το google μου τον δινει οτι ειναι κοινος σε δεκαδες αλλες εγκυρες ιστοσελιδες....
ενω σαν δημοσιογραφος ψαχνω και την τελευταια ανθυποσημειωση του ρεπορταζ του εν λογω αρθρου αν βασιζομουν σε αυτο σαν παραπομπη.
Επιπλεον στη δημοσιογραφια υπαρχει και η αρχισυνταξια, ακομη και αν εγω κανω ενα λαθος η εχω ανεπαρκη τεκμηριωση θα μου χτυπησουν καμπανακι απο την εφημεριδα η την ιστοσελιδα να το αλλαξω. Και αυτο ειναι ενα επιπλεον κινητρο να τα κοιταζω ολα σχολαστικα.
Παμε τωρα στο δικο σου ρολο σαν συντονιστης.
Σου υποδεικνυω οτι ο τιτλος του νηματος βασιστηκε σε αρθρο αξιοπιστης μεν προελευσης αλλα με καταφανως ψευδη τιτλο.
Τι κανεις;
Δεν του κανεις συσταση να αλλαξει τον τιτλο;
.
Επισης δεν μου απεδειξες τιποτα, εγω σε ενημερωσα για το λαθος σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν ειχα δει οτι εκανες αυτη την παρατηρηση στον Πιθηκα, ουτε ηξερα οτι ειχες παψει να εισαι συντονιστης. Απο την αλλη δεν πηγα να σου αποδειξω κατι, σου διευκρινισα γιατι τα ειχες μπλεξει, οτι εδω μεσα μπαινω σαν απλος χρηστης, δεν γραφω σαν δημοσιογραφος. Και το εχω αναφερει και σε αλλους αυτο, ισχυει επισης και για τα σοσιαλς επωνυμων δημοσιογραφων, το τι θα πουν σε ενα διαδικτυακο καφενειο δεν τους δεσμευει σαν δημοσιογραφους, η μονη τους δεσμευση αφορα οταν αρθρογραφουν με το ονομα τους.
.
.
https://climate.nasa.gov/evidence/
Μια πολυ ωραια ιστοσελιδα της ΝΑΣΑ που αποδεικνυει με απλο τροπο οτι εχουμε κλιματικη αλλαγη πρωτοφανη σε ρυθμο.
Το οτι δεν εχει ξαναυπαρξει στην ιστορια της Γης τοσο γρηγορη αλλαγη δεν μπορει παρα να οφειλεται στην ανθρωπινη δραστηριοτητα, αφου αυτο ειναι το μοναδικο στοιχειο που ειναι διαφορετικο σε σχεση με παλαιοτερα...
Μια πολυ ωραια ιστοσελιδα της ΝΑΣΑ που αποδεικνυει με απλο τροπο οτι εχουμε κλιματικη αλλαγη πρωτοφανη σε ρυθμο.
Το οτι δεν εχει ξαναυπαρξει στην ιστορια της Γης τοσο γρηγορη αλλαγη δεν μπορει παρα να οφειλεται στην ανθρωπινη δραστηριοτητα, αφου αυτο ειναι το μοναδικο στοιχειο που ειναι διαφορετικο σε σχεση με παλαιοτερα...
Με την καμμία.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 06:42sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 00:06Ο πίθηκας ήτανε μία όαση σε σχέση.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:57
Ο Convertisseur ήμουνα παλιά. Ούτε καν ξέρω για ποιο πιθηκα μιλάς... Ειλικρινά θα ήθελα να βρω ποστ αυτού του ατόμου για να δω τι γράφει.
Ο Libre ηταν ο πιθηκας και επειδη ο πιθηκας ειχε και κλωνους ο Libre ηταν και οι κλωνοι του.![]()
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Libre arbitre
Άντε πάλι... Κι εγώ μπερδεύτηκα και γι' αυτό αλλαξα τον αρχικό τίτλο και έβαλα μπροστά άλλο άρθρο.Αρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 10:11Libre arbitre έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 12:42
https://www.in.gr/2023/07/18/world/isto ... n-tourkia/
Αν και τα κύματα καύσωνα έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ θερμοκρασίας σε Ελλάδα και Ιταλία, από ότι φαίνεται υπάρχουν και χειρότερα. Ο λόγος για την Τουρκία και συγκεκριμένα στα Άδανα, όπου η θερμοκρασία του αέρα είναι πάνω από τα επίπεδα της εποχής.
Το αρθρο του in.gr που βασιστηκε το νημα ειναι ακριβες κοπυ πεηστ του αρθρου των ΝΕΩΝ με τον ψευδη τιτλο και οπως ειδαμε σε Ελλαδα και Τουρκια δεν εγινε κανενα ρεκορ φετος.
.
Το βασικό είναι το εξής.
Libre arbitre έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 12:42 https://www.google.com/amp/s/www.aljaze ... -country-2Monday, July 3, was the hottest day ever recorded globally, according to data from the United States National Centers for Environmental Prediction.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Τουλαχιστον εγώ αναρωτήθηκα...

Αλλά εσύ ούτε καν αυτό...Πως γίνεται στα πάρκα και στους κήπους να έχει υψηλότερες θερμοκρασίες απ' ότι στην πόλη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση