Εχει σχεση οτι αυτο το ατομο εκπαιδευοταν απο τις ελληνικες ΕΔ ως προσφατα δηλαδη ηλικια πανω απο 30. Το ατομο ειναι ενστολο. Ειναι πολυ βολικη η ερμηνεια του τρελου, αλλιως ειναι πολλα τα ερωτηματικαCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:00Τι σχέση έχει ο στρατός και η χώρα με το γεγονός;Υδράργυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:59
Αν ηταν απο το στρατο θα ηταν 15 χρονων οι φωτο αφου αυτος ειναι 35. Ειναι πολυ πιο προσφατες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- Υδράργυρος
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σοβαρά μιλάς τώρα σέσιλι; Δημοσιεύει απειλές φωτογραφιζόμενος με στρατιωτική περιβολή και φέροντας σήματα του έψιλον σίγμα, ώρες πριν την επίθεση με καλάσνικοφ και δεν υπάρχει θέμα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μα από την αρχή ότι κατάλαβα γράφω. Δηλαδή ποιοι θα σας τα έπρηζαν αν όχι οι αριστεροί; Στους νεοδημοκράτες αναφέρεσαι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχετε εξωκείλει εντελώς μου φαίνεται. Το πλεόνασμα εθνολαϊκισμού στην κυρίαρχη ιδεολογία έχει επιφέρει ανεπίστρεπτες στρεβλώσεις στην αντιληπτική σας ικανότητα
- Cecily Anne
Εσένα σου φαίνεται ότι φταίει η χώρα γι'αυτό ή ότι ο άνθρωπος μπορεί εκείνη την περίοδο να μην ήταν στα καλά του για παράδειγμα (δε γνωρίζω τι πόρισμα έχει βγει, αν έχει βγει, συζήτηση κάνω).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:05 Σοβαρά μιλάς τώρα σέσιλι; Δημοσιεύει απειλές φωτογραφιζόμενος με στρατιωτική περιβολή και φέροντας σήματα του έψιλον σίγμα, ώρες πριν την επίθεση με καλάσνικοφ και δεν υπάρχει θέμα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Αν καποιος πολιτης που εκπαιδευοταν μεχρι προσφατα απο τις ελληνικες ΕΔ δημιουργησει ενστολος τετοιο επεισοδιο, ειναι ή τρελος ή παραστρατιωτικος σε αποστολη. Αν για το πρωτο εχουν λογο οι γιατροι, για το δευτερο εκτιθεται η χωραCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:01ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:00
Εάν πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων (φέρονται να) εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρίτες χώρες είναι τεράστιο ζήτημα.
Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν όντως υπηρέτησε στις ΕΔ ή απλά φορούσε τα σχετικά λογότυπα
Δηλαδή αν κάποιος πάει στη Γερμανία και αρχίσει και πυροβολεί, φταίει η Ελλάδα; Πάμε καλά;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λίγη σημασία έχει το πώς φαίνεται σε εμένα ή σε εσένα (αν και με αυτά που έχω δει, προς το παρόν απορρίπτω την εκδοχή του συναισθηματικά ασταθούς 'μοναχικού λύκου'). Το σημαντικό είναι πώς εκλαμβάνεται σε διακρατικό επίπεδο και τί αφηγήματα μπορούν να οικοδομηθούν πάνω σε αυτές τις εντυπώσειςCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:07Εσένα σου φαίνεται ότι φταίει η χώρα γι'αυτό ή ότι ο άνθρωπος μπορεί εκείνη την περίοδο να μην ήταν στα καλά του για παράδειγμα (δε γνωρίζω τι πόρισμα έχει βγει, αν έχει βγει, συζήτηση κάνω).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:05 Σοβαρά μιλάς τώρα σέσιλι; Δημοσιεύει απειλές φωτογραφιζόμενος με στρατιωτική περιβολή και φέροντας σήματα του έψιλον σίγμα, ώρες πριν την επίθεση με καλάσνικοφ και δεν υπάρχει θέμα;
- Cecily Anne
Όχι, από την αρχή φαντάστηκες κάτι, είπες να πεις κάτι για να το πεις. Δεν είναι αριστερός όποιος βγαίνει να ζητωκραυγάσει κανενός το θάνατο, μαλάκας είναι και εκεί τους κατηγοριοποιώ όσους το κάνουν ανεξαρτήτως ταυτότητας πολιτικής. Τώρα αν συμπεριλαμβάνεσαι και μυγιάστηκες, δικό σου πρόβλημα.Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:06
Μα από την αρχή ότι κατάλαβα γράφω. Δηλαδή ποιοι θα σας τα έπρηζαν αν όχι οι αριστεροί; Στους νεοδημοκράτες αναφέρεσαι;
Α και καλό θα ήταν να τη δώσεις τη συγγνώμη που μου οφείλεις εδώ και 2-3 ποστ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Ειδες που βολευει η ερμηνεια του τρελου και ευτυχως που την υιοθετει ο ραμα γιατι αλλιως ειναι σοβαρο το θεμαCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:07Εσένα σου φαίνεται ότι φταίει η χώρα γι'αυτό ή ότι ο άνθρωπος μπορεί εκείνη την περίοδο να μην ήταν στα καλά του για παράδειγμα (δε γνωρίζω τι πόρισμα έχει βγει, αν έχει βγει, συζήτηση κάνω).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:05 Σοβαρά μιλάς τώρα σέσιλι; Δημοσιεύει απειλές φωτογραφιζόμενος με στρατιωτική περιβολή και φέροντας σήματα του έψιλον σίγμα, ώρες πριν την επίθεση με καλάσνικοφ και δεν υπάρχει θέμα;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Φαινόταν σοβαρή. Μετά μίλησε.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Cecily Anne
Η αλβανική αστυνομία που θα κάνει το σχετικό έλεγχο, θα μας πει τι έγινε. Εγώ ξέρω ότι κανένα ελληνικό κράτος/στρατος κλπ δεν συμφώνησε/οδήγησε με/σε πυρ και συνεπώς δεν εκτίθεται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:10
Λίγη σημασία έχει το πώς φαίνεται σε εμένα ή σε εσένα (αν και με αυτά που έχω δει, προς το παρόν απορρίπτω την εκδοχή του συναισθηματικά ασταθούς 'μοναχικού λύκου'). Το σημαντικό είναι πώς εκλαμβάνεται σε διακρατικό επίπεδο και τί αφηγήματα μπορούν να οικοδομηθούν πάνω σε αυτές τις εντυπώσεις
Α εσύ θεωρείς ότι λογικός άνθρωπος ανοίγει πυρ στα καλά καθούμενα; Πάσο.Υδράργυρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:11
Ειδες που βολευει η ερμηνεια του τρελου και ευτυχως που την υιοθετει ο ραμα γιατι αλλιως ειναι σοβαρο το θεμα
Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει, ο ΕΣ δεν εκπαιδευει παραστρατιωτικες ομαδες, εκτος απο γελοιο, η αναφορα και μονο χωρις στοιχεια ειναι ποινικο αδικημα, μαζευτειτε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει και η ελληνική πλευρά να κάνει εξονυχιστικό έλεγχο των διασυνδέσεών τουCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:12
Η αλβανική αστυνομία που θα κάνει το σχετικό έλεγχο, θα μας πει τι έγινε. Εγώ ξέρω ότι κανένα ελληνικό κράτος/στρατος κλπ δεν συμφώνησε/οδήγησε με/σε πυρ και συνεπώς δεν εκτίθεται.
- Βινόσαυρος
εκτός αν υπάρχουν εθνικιστικοί θύλακες βετεράνωνCecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:12 Εγώ ξέρω ότι κανένα ελληνικό κράτος/στρατος κλπ δεν συμφώνησε/οδήγησε με/σε πυρ και συνεπώς δεν εκτίθεται.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καταρχήν δεν ξέρουμε αν εχει τώρα παραστρατιωτικές ομάδες ενεργές.Nostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:17 Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει, ο ΕΣ δεν εκπαιδευει παραστρατιωτικες ομαδες, εκτος απο γελοιο, η αναφορα και μονο χωρις στοιχεια ειναι ποινικο αδικημα, μαζευτειτε.
Δεύτερο, δεν ειναι τόσο ζήτημα παραστρατιωτικών ομάδων, αλλά φανατισμου που ειναι διαχυτος στο στράτευμα. Οσο πιο απαίδευτος, τόσο πιο φανατικός.
Ειναι πολύ αργα πλεον, έπρεπε το διαμερισμα του να γινει φυλλο και φτερο. Χαθηκε χρόνος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 15:17 Δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει και η ελληνική πλευρά να κάνει εξονυχιστικό έλεγχο των διασυνδέσεών του
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1053 Προβολές
-