!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
- Μαδουραίος
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Πιθανόν είναι σε κάποιο επιστημονικό συνέδριο και παρουσιάζει έργο από το διδακτορικό του
- Μαδουραίος
Η ΝΔ είναι το καρκίνωμα της χώρας
Προσφέρει: αποκαλύπτει τον δείκτη νοημοσύνης αυτού του λαού.sharp έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:37 Αυτό που ρίχνουν νερό στα τσιμέντα πριν φτάσει η φωτιά προσφέρει τίποτε; Πιστεύω ότι μόλις πλησιάσει η φωτιά με τη θερμοκρασία που φέρνει θα γίνουν όλα στεγνά ότι και να έχεις ρίξει πιο πριν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
οκ να την πάρουμε την άσχετη ειρωνία αλλά για τράβα κάνε κριτική τύπου μαδουραίου-σιτροενάκια με τακατο κ μαλακίες σε απόσταση βολής από κανένα καμμένο να δούμε τι θα γίνειΝαύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:35 Παιδιά, συμφωνώ κι εγώ, είναι πραγματικά εξοργιστικό να κάνετε μερικοί-μερικοί κριτική στην κυβέρνηση, ντροπή σας, αφού σάς το έχουμε εξηγήσει χίλιες φορές: για τα πάντα-όλα φταίνε οι ζαίοι.
- Μαδουραίος
Η Σάσα Σταμάτη φωνάζει ότι θα καεί
Εις την μπούτσα μας.Έβαλε το λιθαράκι της για το επιτελικό μπουρδέλο.
Εις την μπούτσα μας.Έβαλε το λιθαράκι της για το επιτελικό μπουρδέλο.
- Frappezitis
Ρε παιδιά τι τα βαζεται με τον Κουλη?
Αφού παρέλαβε χάος από την προηγούμενη κυβέρνηση πριν ένα μήνα....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Frappezitis έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 21:24 Ρε παιδιά τι τα βαζεται με τον Κουλη?

Πολύ βολικό να φταίνε πάντα οι κυβερνήσεις. Σιγά μη φταίω εγώ που χτίζω όπου μού καυλώσει, που δεν γουστάρω να καθαρίσω τον κήπο από τα ξερά κλπ.
Μια που το αναφέρεις, οι εκλογές του 81 Ράλλης vs Παπάντριου ήταν σαν να έπαιζε Ρεάλ με Άνω Κουκουβάουνες. Και μόνον από αυτό δεν ήταν ποτέ δυνατόν να μην βγει το ΠΑΣΟΚ. Και μετά μάς λένε συνομωσιολόγους... μα στημένο παιχνίδι μοιάζει...πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:44Στα νιάτα του έλεγε ότι τα καίνε οι Τούρκοι και το παρακράτος.Τότε δεν υπήρχαν ανεμογεννήτριες.georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:12vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:03 Οτι ετοιμάζονται να σηκωθούν αιολικά πάρκα πάνω στα καμένα με μυστική συμφωνία που εχει υπογραφεί μεταξύ Κούλη και Σόρος, αναφέρθηκε καθόλου στο νήμα ή ακομα δεν εχει φτάσει στο ανωτατο επιπεδο ψεκασμού?![]()
![]()
![]()
georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 14:36 Μαντέψτε ποιος έβαλε τις φωτιές για να δώσει τα βουνά μας στα φιλαράκια του![]()
Δεν το λέω εγώ![]()
ο πιθανός μελλοντικός αρχηγός του συριζα το λέει![]()
https://marketnews.gr/2866416/tzoumakas ... oboltaika/
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτή ήταν η εξήγηση που έδινε ο Τζουμάκας και όλο το ΠΑΣΟΚ για τις φωτιές του 1981 λίγους μήνες πριν τις εκλογές της αλλαγής.
Μεγάλο σουξέ είχαν τα κουκουνάρια.Κάποιοι από την πυροσβεστική είχαν πει στον πρωθυπουργό Ράλλη ότι η φωτιά μεταδίδεται εκατοντάδες μέτρα από φλεγόμενα κουκουνάρια πεύκων και το είπε στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να βγουν γελοιογραφίες με "φασιστικά" ή τουρκικά κουκουνάρια,να γίνουν σκετς στις επιθεωρήσεις κλπ.
Η Ιερά Μονή Γοργοεπηκόου είναι. Είναι πολύ οργανωμένο μοναστήρι, πιστεύω ότι θα γλυτώσει.Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:46 Εν τω μεταξύ, έβλεπα νωρίτερα στο τελεβίζιο σ' ένα μοναστήρι -δεν θυμάμαι ακριβώς που αλλά νομίζω κάπου στα Δερβενοχώρια- τους αστυνομικούς να εκλιπαρούν κυριολεκτικά τις καλόγριες να εκκενώσουν τη μονή κι εκείνες δεν καταλάβαιναν τίποτα, ήσαν μαζεμένες σ' ένα τοιχίο, κοιτούσαν τη φωτιά που ερχόταν από την απέναντι πλαγιά και...έψελναν!![]()
Έβλεπα το δάσος πριν κάτι εβδομάδες που είχα πάει και έλεγα αν πιάσει εδώ φωτιά δε μαζεύεται με τίποτα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Καλά θα είναι, το τσέκαρα και η σιλικόνη δεν πιάνει φωτιά εύκολα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εντωμεταξύ εκεί είναι γεμάτο κτηνοτροφικες μονάδες, πρέπει να έχει γίνει τεράστια καταστροφή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
E ας καουν. Δικαιωμα τους ειναι. Τι σε νοιαζει ;Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:46 Εν τω μεταξύ, έβλεπα νωρίτερα στο τελεβίζιο σ' ένα μοναστήρι -δεν θυμάμαι ακριβώς που αλλά νομίζω κάπου στα Δερβενοχώρια- τους αστυνομικούς να εκλιπαρούν κυριολεκτικά τις καλόγριες να εκκενώσουν τη μονή κι εκείνες δεν καταλάβαιναν τίποτα, ήσαν μαζεμένες σ' ένα τοιχίο, κοιτούσαν τη φωτιά που ερχόταν από την απέναντι πλαγιά και...έψελναν!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις