Πες μου εσυ τι προβλεψη ειχες κανει για τη διαφορα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ (εγω δεν εκανα καμια).
.
Ούτε για τις δευτέρες εκλογές;
Ουτε φυσικα.
.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αρίστος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 20:07
Ηταν ενας χρηστης στο παλιο πχορουμ που 100 φορες ειχε προβλεψει την πτωση του Ασαντ και τελικα ο Ασαντ νικησε και κυβερναει ακομη.
Θα σου πω 43 θεματα στην τυχη στα οποια και παλι στην τυχη εχεις υποστηριξει τη ΝΔ, θες;
.
Oxι θελω να πιασω το λοττο.
Plz help.
Τη μερα που ΔΕΝ θα υποστηριξεις τη ΝΔ παιξε λοτο, επειδη θα εχει γκρεμιστει καποιος φουρνος πιθανοτατα θα κερδισεις.
.
E δεν ειναι πιο ευκολο να μου πεις 43 νουμερα για να μην παιδευομαστε (και φυσικα για να μη γκρεμιστει ο φουρνος και χασει τη δουλεια του ο φουρναρης. Κριμα δεν ειναι?)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τη μερα που ΔΕΝ θα υποστηριξεις τη ΝΔ παιξε λοτο, επειδη θα εχει γκρεμιστει καποιος φουρνος πιθανοτατα θα κερδισεις.
.
E δεν ειναι πιο ευκολο να μου πεις 43 νουμερα για να μην παιδευομαστε (και φυσικα για να μη γκρεμιστει ο φουρνος και χασει τη δουλεια του ο φουρναρης. Κριμα δεν ειναι?)
.
Πηγαινε κανε ντουζ με κρυο νερο να σου περασει.
.
Καλα αλλα οταν επιστρέψω θα μου πεις 43 νουμερα ετσι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πηγαινε κανε ντουζ με κρυο νερο να σου περασει.
.
Καλα αλλα οταν επιστρέψω θα μου πεις 43 νουμερα ετσι?
Βαλε το κεφαλι σου σε μια παγοθηκη σαμπανιερας αν δεν σε πιασει το ντουζ.