!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
- Μαδουραίος
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Οπως αφησε η κυβερνηση τους κατοικους στο ελεος της φωτιαςgeorgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:28 Εγώ δεν μπορώ να τσαλαβουτάω στο βόθρο που έχουν μετατρέψει τα γνωστά ζαιοτρολ το νήμα
Με το σκίτσο του Αρκα
και του Παπανικου
[img]https://i.postimg.cc/HkCwzRZh/0-02 ... .jpg[/img]
σας αφήνω μόνους στο βούρκο σας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παιδιά, συμφωνώ κι εγώ, είναι πραγματικά εξοργιστικό να κάνετε μερικοί-μερικοί κριτική στην κυβέρνηση, ντροπή σας, αφού σάς το έχουμε εξηγήσει χίλιες φορές: για τα πάντα-όλα φταίνε οι ζαίοι.
Αυτό που ρίχνουν νερό στα τσιμέντα πριν φτάσει η φωτιά προσφέρει τίποτε; Πιστεύω ότι μόλις πλησιάσει η φωτιά με τη θερμοκρασία που φέρνει θα γίνουν όλα στεγνά ότι και να έχεις ρίξει πιο πριν
Να καθυστερήσουν προσπαθούν, όχι να αποτρέψουν, να μειώσουν όσο γίνεται το θερμικό φορτίο.
και φωτιά να μην έχει, με τέτοια ζέστη σε 5 λεπτά στεγνώνουν μόνα τους τα τσιμένταsharp έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:37 Αυτό που ρίχνουν νερό στα τσιμέντα πριν φτάσει η φωτιά προσφέρει τίποτε; Πιστεύω ότι μόλις πλησιάσει η φωτιά με τη θερμοκρασία που φέρνει θα γίνουν όλα στεγνά ότι και να έχεις ρίξει πιο πριν
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στα νιάτα του έλεγε ότι τα καίνε οι Τούρκοι και το παρακράτος.Τότε δεν υπήρχαν ανεμογεννήτριες.georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:12vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:03 Οτι ετοιμάζονται να σηκωθούν αιολικά πάρκα πάνω στα καμένα με μυστική συμφωνία που εχει υπογραφεί μεταξύ Κούλη και Σόρος, αναφέρθηκε καθόλου στο νήμα ή ακομα δεν εχει φτάσει στο ανωτατο επιπεδο ψεκασμού?![]()
![]()
![]()
georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 14:36 Μαντέψτε ποιος έβαλε τις φωτιές για να δώσει τα βουνά μας στα φιλαράκια του![]()
Δεν το λέω εγώ![]()
ο πιθανός μελλοντικός αρχηγός του συριζα το λέει![]()
https://marketnews.gr/2866416/tzoumakas ... oboltaika/
![]()
![]()
![]()
Αυτή ήταν η εξήγηση που έδινε ο Τζουμάκας και όλο το ΠΑΣΟΚ για τις φωτιές του 1981 λίγους μήνες πριν τις εκλογές της αλλαγής.
Μεγάλο σουξέ είχαν τα κουκουνάρια.Κάποιοι από την πυροσβεστική είχαν πει στον πρωθυπουργό Ράλλη ότι η φωτιά μεταδίδεται εκατοντάδες μέτρα από φλεγόμενα κουκουνάρια πεύκων και το είπε στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να βγουν γελοιογραφίες με "φασιστικά" ή τουρκικά κουκουνάρια,να γίνουν σκετς στις επιθεωρήσεις κλπ.
Εν τω μεταξύ, έβλεπα νωρίτερα στο τελεβίζιο σ' ένα μοναστήρι -δεν θυμάμαι ακριβώς που αλλά νομίζω κάπου στα Δερβενοχώρια- τους αστυνομικούς να εκλιπαρούν κυριολεκτικά τις καλόγριες να εκκενώσουν τη μονή κι εκείνες δεν καταλάβαιναν τίποτα, ήσαν μαζεμένες σ' ένα τοιχίο, κοιτούσαν τη φωτιά που ερχόταν από την απέναντι πλαγιά και...έψελναν! 
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Απολύτως τίποτα. Φυσικά ο καιρός θα τα στεγνώσει αμέσως αλλά έτσι κι αλλιώς θα έχει ήδη εξατμιστεί όταν η φωτιά είναι στα πενήντα μέτρα. Δεν καταλαβαίνουν πολλοί πόση ένταση έχει ένα μέτωπο φωτιάς, αν δεν το ζήσεις με μεγάλη φλόγα δεν μπορείς να το καταλάβεις.sharp έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:37 Αυτό που ρίχνουν νερό στα τσιμέντα πριν φτάσει η φωτιά προσφέρει τίποτε; Πιστεύω ότι μόλις πλησιάσει η φωτιά με τη θερμοκρασία που φέρνει θα γίνουν όλα στεγνά ότι και να έχεις ρίξει πιο πριν
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
E ρε τις καημένες. Ξερει κανείς ποιό είναι το μοναστήρι και τι απέγινε;georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:47 Αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι στη Μάνδρα και αυτές ...........ψάλλουν![]()
https://www.protothema.gr/greece/articl ... /#Comments
https://twitter.com/hellenicpolice/stat ... 69730?s=20
Στοίχημα ότι σε 10 μέρες θα έχουν όλα ξεχαστεί, βάλαμε;
Γιατί παραξενεύεσαι; Έχουν απαρνηθεί τα εγκόσμια και δεν δίνουν τόση σημασία στην ύπαρξη τους σε αυτόν τον κόσμο όπως εσύ. Μπορεί να μην συμφωνείς, αλλά να το καταλάβεις δεν είναι τόσο δύσκολο.Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:46 Εν τω μεταξύ, έβλεπα νωρίτερα στο τελεβίζιο σ' ένα μοναστήρι -δεν θυμάμαι ακριβώς που αλλά νομίζω κάπου στα Δερβενοχώρια- τους αστυνομικούς να εκλιπαρούν κυριολεκτικά τις καλόγριες να εκκενώσουν τη μονή κι εκείνες δεν καταλάβαιναν τίποτα, ήσαν μαζεμένες σ' ένα τοιχίο, κοιτούσαν τη φωτιά που ερχόταν από την απέναντι πλαγιά και...έψελναν!![]()
- Μαδουραίος
Mε το πρώτο fire pass οι ελληνούτσοι γιδοδεξιοι ψηφοφόροι του Κούλη θα γλείφουν τα παπάρια του.Για τέτοια κατάντια μιλάμε
Αυτά με μποτ βγαίνουν; Παραείναι στάνταρ για να είναι ανθρώπινα.
Ετσι ειναι.sharp έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 19:37 Αυτό που ρίχνουν νερό στα τσιμέντα πριν φτάσει η φωτιά προσφέρει τίποτε; Πιστεύω ότι μόλις πλησιάσει η φωτιά με τη θερμοκρασία που φέρνει θα γίνουν όλα στεγνά ότι και να έχεις ρίξει πιο πριν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις