Oποτε δεν εχει ποδοσφαιρο,βολει,χαντμπολ,στιβο και εχω ξεμεινει απο σειρες.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 20:49Γκομπάκ, βλεπεις τακτικα μπασκετ; Ή οποτε τυχει;GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 20:44 Ο αντικτυπος του Σπανουλη και του Διαμαντιδη στον ελληνικο ομαδικο αθλητισμο ηταν μικροτερος απο αυτον του Κατσουρανη για ευνοητους λογους(βασιλιας των σπορ>μπασκετακι).Την παικτικη αξια σχολιασα που ηταν πανω κατω στα ιδια επιπεδα αν λαβουμε υπ οψιν ολους τους παραγοντες.Και ακομα δεν εβαλα στο παιχνιδι τον Γεωργατο που ηταν μεσα στο τοπ 10 στη θεση του για μια τριετια,η τον Ζηκο που εφτασε τελικο τσαμπιονς λιγκ με τη Μονακο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Σλούκας για 3 χρόνια έκλεισε στον Παναθηναϊκό.Γαύροι πονάτε;
Re: O Σλούκας για 3 χρόνια έκλεισε στον Παναθηναϊκό.Γαύροι πονάτε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ωραια, το ιδιο με εμενα στο ποδοσφαιρο. Εσυ και το 99% των μη μπασκετοφιλων ξερετε ολα τα ονοματα ελληνων παικτων που ανεφερα. Ξερουν και αρκετα στοιχεια για αυτους και ξερουν πανω κατω που στεκονται στο ευρωπαικο στερεωμα.GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 20:52Oποτε δεν εχει ποδοσφαιρο,βολει,χαντμπολ,στιβο και εχω ξεμεινει απο σειρες.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 20:49Γκομπάκ, βλεπεις τακτικα μπασκετ; Ή οποτε τυχει;GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 20:44 Ο αντικτυπος του Σπανουλη και του Διαμαντιδη στον ελληνικο ομαδικο αθλητισμο ηταν μικροτερος απο αυτον του Κατσουρανη για ευνοητους λογους(βασιλιας των σπορ>μπασκετακι).Την παικτικη αξια σχολιασα που ηταν πανω κατω στα ιδια επιπεδα αν λαβουμε υπ οψιν ολους τους παραγοντες.Και ακομα δεν εβαλα στο παιχνιδι τον Γεωργατο που ηταν μεσα στο τοπ 10 στη θεση του για μια τριετια,η τον Ζηκο που εφτασε τελικο τσαμπιονς λιγκ με τη Μονακο.
Εγω( και στοιχηματιζω το 99% των μη ποδοσφαιροφιλων ) δεν γνωριζω κανενα απο τα ονοματα που ανεφερες.
Να ρωτησουμε τον Τσιλ αν ξερει τον γεωργατο και τον ζηκο; Για να παρουμε μια ιδεα για τον αντικτυπο...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν βλεπεις οντως τοσο μπασκετ θα ξερεις πχ οτι στα μισα παιχνιδια σας στο σεφ δεν γεμιζετε ταξι.Ε αδιαφορο τωρα αν αυτοι οι 3-4 δεν ξερουν το Γεωργατο.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 20:56Ωραια, το ιδιο με εμενα στο ποδοσφαιρο. Εσυ και το 99% των μη μπασκετοφιλων ξερετε ολα τα ονοματα ελληνων παικτων που ανεφερα. Ξερουν και αρκετα στοιχεια για αυτους και ξερουν πανω κατω που στεκονται στο ευρωπαικο στερεωμα.
Εγω( και στοιχηματιζω το 99% των μη ποδοσφαιροφιλων ) δεν γνωριζω κανενα απο τα ονοματα που ανεφερες.![]()
Να ρωτησουμε τον Τσιλ αν ξερει τον γεωργατο και τον ζηκο; Για να παρουμε μια ιδεα για τον αντικτυπο...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Φανταστειτε τωρα να φτασει ελληνικη ομαδα τελικο τσαμπιονς λιγκ και να μη γεμιζει μονιμα γηπεδο 50000 θεσεων ακομα και με το Λεβαδειακο αντιπαλο την επομενη χρονια.Επιστημονικη φαντασια,θα ξεφορτωνουν τα πουλμαν απ ολη την Ελλαδα για 5 χρονια σερι.
ειπαμε να φανταστουμε οτι ο δελλας ειναι σπανουλης, αλλα το παρακάνεις.
Ειναι απο τις φορες που γραφω αληθειες αλλα επιλεγετε να πιστεψετε οτι τρολαρω για να αποφυγετε την πραγματικοτητα.
η σκληρή αλήθεια ειναι οτι οι Αεκτζηδες ειναι μπασκετικοι εγκλωβισμένοι στην παραγκα, το βλέπεις και απο το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων τότε που ειχαν μπασκετομαδα, ουτε στα όνειρά της η ποδοσφαιρο αεκ αυτα. Καλα και απο εσενα το βλεπεις που εχεις αλαφιάσει στο νημα του σλουκα.GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 21:12 Ειναι απο τις φορες που γραφω αληθειες αλλα επιλεγετε να πιστεψετε οτι τρολαρω για να αποφυγετε την πραγματικοτητα.
Αφου δεν χωρανε πανω απο 65000 στο οακαenaon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 21:36η σκληρή αλήθεια ειναι οτι οι Αεκτζηδες ειναι μπασκετικοι εγκλωβισμένοι στην παραγκα, το βλέπεις και απο το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων τότε που ειχαν μπασκετομαδα, ουτε στα όνειρά της η ποδοσφαιρο αεκ αυτα. Καλα και απο εσενα το βλεπεις που εχεις αλαφιάσει στο νημα του σλουκα.GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 21:12 Ειναι απο τις φορες που γραφω αληθειες αλλα επιλεγετε να πιστεψετε οτι τρολαρω για να αποφυγετε την πραγματικοτητα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν ξέρω
Μπορεί να'χει ένα δίκιο γιατί το ποδόσφαιρο είναι όντως μεγαλύτερο απ'το μπάσκετ, απ'την άλλη στο μπάσκετ μιλας για σπορ που έχει μέσα την παγκόσμια υπερδύναμη μέσα που το ποδόσφαιρο δεν έχει.
Πάντως αυτό το Χαριστέας = Διαμαντίδης κι εμένα μου κάθεται στο λαιμό
Μπορεί να'χει ένα δίκιο γιατί το ποδόσφαιρο είναι όντως μεγαλύτερο απ'το μπάσκετ, απ'την άλλη στο μπάσκετ μιλας για σπορ που έχει μέσα την παγκόσμια υπερδύναμη μέσα που το ποδόσφαιρο δεν έχει.
Πάντως αυτό το Χαριστέας = Διαμαντίδης κι εμένα μου κάθεται στο λαιμό
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν ειναι απλα μεγαλυτερο,η Μπαρτσελονα πχ ειχε φτασει να εχει χρεος 1,3 δις,λιγο ακομα και θα την εβαζε η Λαγκαρντ σε μνημονιο.Το χρημα ρεει,μετα το 2000 ειδικα εχουν ξεφυτρωσει ακαδημιες και στο τελευταιο κωλοχωρι της Αφρικης,σκαουτερς και μανατζερογραφεια χτενιζουν ολο τον κοσμο.Και ο ανταγωνισμος αδιστακτος,η πλειοψηφια των παικτων που βλεπουμε τωρα κοιμουνται με μια μπαλα απο 6 χρονων.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 02:20 Δεν ξέρω
Πάντως αυτό το Χαριστέας = Διαμαντίδης κι εμένα μου κάθεται στο λαιμό![]()
δεν γινεται να εχουν την ίδια ποσότητα παιχτών, ο Χαριστέας είναι ψηλός και βαζει κεφαλιες αλλα πιο κοντός απο τον Διαμαντίδη που ειναι πλαυμακερ. Γενικα στο επαγγελματικό μπασκετ παιζουν οι υπεράνθρωποι, o Μεσι δεν θα μπορουσε να παιξει επαγγελματικά ακομα και να ηταν οσο καλός ειναι στην μπαλα.
βαζω και ενα βιντεακι που ο Ροναλντο λεει οτι θα ήθελε να παζει με τον Χαριστέα.
https://twitter.com/i/status/1110915340471619585
βαζω και ενα βιντεακι που ο Ροναλντο λεει οτι θα ήθελε να παζει με τον Χαριστέα.
https://twitter.com/i/status/1110915340471619585
- Chilloutbuddy
Nαι οκ, και το μπάσκετ έχει το ΝΒΑ που αξίζει 10δες δις. Απλά δεν έχει χρέη.GoBack έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 03:32Δεν ειναι απλα μεγαλυτερο,η Μπαρτσελονα πχ ειχε φτασει να εχει χρεος 1,3 δις,λιγο ακομα και θα την εβαζε η Λαγκαρντ σε μνημονιο.Το χρημα ρεει,μετα το 2000 ειδικα εχουν ξεφυτρωσει ακαδημιες και στο τελευταιο κωλοχωρι της Αφρικης,σκαουτερς και μανατζερογραφεια χτενιζουν ολο τον κοσμο.Και ο ανταγωνισμος αδιστακτος,η πλειοψηφια των παικτων που βλεπουμε τωρα κοιμουνται με μια μπαλα απο 6 χρονων.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 02:20 Δεν ξέρω
Και στην Αφρική έχουνε πάει και έχουν χτίσει ομάδες για να μαζεύουν ταλέντα.
Το μπάσκετ είναι μικρότερο απ'το ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι μικρό γενικά, απλά είναι μικρό στην Ευρώπη. Όπως το ποδόσφαιρο είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην Αμερική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 18 Ιούλ 2023, 06:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μεγεθος που κολλαει; Η συζητηση ξεκινησε γιατι ο Γκομπακ θεωρει οτι το μπασκετακι ειναι αθλημα 3ης κατηγοριας και ειναι απλουστατο μπροστα στο ποδοσφαιρο. Μας ειπε ο Γκομπακ οτι αν παρεις παικτες κερδισες και οτι δεν υπαρχουν αλλοι παραγοντες που να το καθιστουν το αθλημα πιο περιπλοκο. Εσυ συμφωνεις με αυτο;Chilloutbuddy έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 02:20 Δεν ξέρω
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
Κολλάει στο ότι αν έχεις βγάλει ένα Γεωργάτο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αν σκεφτείς πόσα δισεκατομμύρια κόσμος παίζει ποδόσφαιρο. Ενώ μπάσκετ παίζουν εκατομμύρια, όχι δισεκατομμύρια, άρα θεωρητικά πιό εύκολο.
Ντάξει δεν πάει έτσι αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος
Τι να συμφωνώ... βλέπω 40 χρόνια μπάσκετ και ακόμα δεν έχω ιδέα τι θα γίνει όταν ξεκινάει το παιχνίδι.Bazoomba έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 06:27Η συζητηση ξεκινησε γιατι ο Γκομπακ θεωρει οτι το μπασκετακι ειναι αθλημα 3ης κατηγοριας και ειναι απλουστατο μπροστα στο ποδοσφαιρο. Μας ειπε ο Γκομπακ οτι αν παρεις παικτες κερδισες και οτι δεν υπαρχουν αλλοι παραγοντες που να το καθιστουν το αθλημα πιο περιπλοκο. Εσυ συμφωνεις με αυτο;
Όχι απλά είναι περίπλοκο αλλά ακόμα δεν έχει καν στατιστικά της προκοπής που σου λένε ποιός είναι καλός αμυντικός και ποιός όχι, ακόμα τσακωνόμαστε. Νομίζεις ξέρω γω ότι βοηθάει να είσαι ψηλός, και βγαίνει μια ομάδα χωρίς καθόλου ψηλούς και τους παίρνει όλους παραμάζωμα.
Είναι μαγικό, όχι απλά περίπλοκο. Όπως και στο ποδόσφαιρο: βλέπεις ένα παιχνίδι και νομίζεις ότι κατάλαβες τι έγινε, και μετά συζητάς το παιχνίδι με κάποιον που καταλαβαίνει το άθλημα στρατηγικά και τεχνικά, και βλέπεις ότι στην πραγματικότητα δεν είχες καταλάβει τίποτα.
σε όρους ποδοσφαίρου θα ειναι ολοι γίγαντες, δεν ειναι άνθρωποι απο το ίδιο pool. O Ζλάταν ειναι ωραίο παράδειγμα νομιζω, σε ενα γήπεδο μπασκετ θα ηταν σαν τον Διαμαντίδη, στο ποδόσφαιρο ήταν ενα τέραςChilloutbuddy έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 06:34 Νομίζεις ξέρω γω ότι βοηθάει να είσαι ψηλός, και βγαίνει μια ομάδα χωρίς καθόλου ψηλούς και τους παίρνει όλους παραμάζωμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 0 Απαντήσεις