Μια χαρά είναι το μπακαλόχαρτο. Το θέμα είναι ότι αποφασίστηκε εδώ και πόσον καιρό να δημιουργηθεί μια νέα τυποποιημένη κοινή σε όλην την ΕΕ και οι δικοί μας τα ξύνουν. Σε πολλές υπηρεσίες στο εξωτερικό υπάρχει προβλημα επειδή ακριβώς έχουν προσαρμοστεί στις νέες αυτές ταυτότητες, που έχουν πια όλοι εκτός από εμάς (και τους Ιταλούς, που έχουν κάνει ακόμη μεγαλύτερη μαλακία βέβαια…)Beria έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:43 Ας σταματήσει η ντροπή αυτή που ταξιδεύουμε στην Ευρώπη με το μπακαλοχαρτο και γελανε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ναι ρε φίλε, άλλη δουλειά δεν έχω απ' το να κάθομαι και να ψάχνω στο ΕΣΗΔΗΣ. Το ότι υπάρχει, πάντως, διεθνής διαγωνιστική διαδικασία είναι απολύτως βέβαιο, από το γεγονός ότι κατά της διαδικασίας αυτής προσέφυγαν οι εταιρείες στο ΣΤΕ που έβγαλε και την τελευταία απόφαση.pikey25 έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:42Ε για βρες τον γιατι εγω κατι μπουφαν βλεπω κατι σκαρπινια κατι ημερολογια τοιχου , ημερολογια επιτραπεζιαΝαύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:35Δεν υπάρχουν απ' ευθείας αναθέσεις 515 εκατομμυρίων, φίλε μου. Διεθνής διαγωνισμός είναι.pikey25 έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:33
Συνεπως αν δεν ειναι εκει το λεμε και απευθειας αναθεση ?ή διαγωνιστικη διαδικασια εκτος δημοσιου ή συμβαση εθνικης ασφαλειας και απορρητου ?
![]()
![]()
Οπότε ΔΕΝ αναρτώνται όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες των συμβάσεων του δημοσίου αναρτώνται στο ΕΣΗΔΗΣΝαύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:59Ναι ρε φίλε, άλλη δουλειά δεν έχω απ' το να κάθομαι και να ψάχνω στο ΕΣΗΔΗΣ. Το ότι υπάρχει, πάντως, διεθνής διαγωνιστική διαδικασία είναι απολύτως βέβαιο, από το γεγονός ότι κατά της διαδικασίας αυτής προσέφυγαν οι εταιρείες στο ΣΤΕ που έβγαλε και την τελευταία απόφαση.
Δε ξες τι σου γινετε και κοροιδευεις απο πανω
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
pikey25 έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 10:06Οπότε ΔΕΝ αναρτώνται όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες των συμβάσεων του δημοσίου αναρτώνται στο ΕΣΗΔΗΣΝαύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:59Ναι ρε φίλε, άλλη δουλειά δεν έχω απ' το να κάθομαι και να ψάχνω στο ΕΣΗΔΗΣ. Το ότι υπάρχει, πάντως, διεθνής διαγωνιστική διαδικασία είναι απολύτως βέβαιο, από το γεγονός ότι κατά της διαδικασίας αυτής προσέφυγαν οι εταιρείες στο ΣΤΕ που έβγαλε και την τελευταία απόφαση.pikey25 έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:42
Ε για βρες τον γιατι εγω κατι μπουφαν βλεπω κατι σκαρπινια κατι ημερολογια τοιχου , ημερολογια επιτραπεζια![]()
Ψαξε Ψαξε δε θα τη βρεις, δε θα τη βρεις στο εσηδησηςΝαύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 10:09pikey25 έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 10:06Οπότε ΔΕΝ αναρτώνται όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες των συμβάσεων του δημοσίου αναρτώνται στο ΕΣΗΔΗΣΝαύτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 09:59
Ναι ρε φίλε, άλλη δουλειά δεν έχω απ' το να κάθομαι και να ψάχνω στο ΕΣΗΔΗΣ. Το ότι υπάρχει, πάντως, διεθνής διαγωνιστική διαδικασία είναι απολύτως βέβαιο, από το γεγονός ότι κατά της διαδικασίας αυτής προσέφυγαν οι εταιρείες στο ΣΤΕ που έβγαλε και την τελευταία απόφαση.
δεν φταις εσύ, φταίω εγώ που σε ξεσυνερίζομαι.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Ναι, κι εσύ εντελώς άσχετος ψέκμπολ φιλαράκο.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:42ντάξει φίλε, φάινεται ότι είσαι πολύ σχετικός με το θέμαsys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:30Για το ("έξυπνο") κινητό μιλάμε, όχι για πλαστική κάρτα.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 19:06
Αν έχεις ενεργο το Google pay και πληρώνεις ανέπαφα
Όπως αν σε κλέψει την κάρτα
Προφανώς θα πρέπει να μπορεί να ανοίξει και το κινητό σου
Άρα δεν γίνεται ψέκμπολ φιλαράκο μου έτσι απλά να χρεώσεις όχι πενήντα αλλά ούτε ένα σεντ.
Έγραψες μία ακόμη μαλακία λοιπόν, πάμε παρακάτ.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δύο είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες του ελληνορθόδοξου. Ο ένας είναι το τσιπάκι και ο άλλος οι νέες ταυτότητες.
Τώρα που θα έρθουν και τα δύο, το μόνο που λείπει γι' αυτούς είναι να γεννηθεί ο αντίχριστος μέσα από κάνα κ@λο.
Τώρα που θα έρθουν και τα δύο, το μόνο που λείπει γι' αυτούς είναι να γεννηθεί ο αντίχριστος μέσα από κάνα κ@λο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και τι αντίχριστος θα είναι αυτός?AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 12:53 Δύο είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες του ελληνορθόδοξου. Ο ένας είναι το τσιπάκι και ο άλλος οι νέες ταυτότητες.
Του κωλου αντιχριστος ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οταν πήγαινα στο δημοτικό, ένας συμμαθητής μου είχε πει σε μια συμμαθήτριά μου ότι είχε δει ένα θρίλερ που λεγότανε "η γέννηση του διαβόλου".George_V έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:03Και τι αντίχριστος θα είναι αυτός?AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 12:53 Δύο είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες του ελληνορθόδοξου. Ο ένας είναι το τσιπάκι και ο άλλος οι νέες ταυτότητες.
Του κωλου αντιχριστος ?
Εκείνη τον ρώτησε "είναι εκείνο με μία που γέννησε παιδί από τον κ@λο;"
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν ξέρω τι παίζει legally με το καταπόσον πρέπει να έχουν access οι τύποι στο φάκελό σου. Ξέρω ότι είχε παίξει ακραίο κράξιμο για τις ασφαλιστικές που είχαν access στους φακέλους (ενώ δεν πρέπει για κάνενα λόγω να έχουν blanket access σε τέτοια πράγματα) αλλά για τα φαρμακεία δεν ξέρω.ST48410 έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 14:19Κάπου το πράγμα έχει ξεχειλώσει πολύ με την ευρεία πρόσβαση του κάθε τυχάρπαστου στα προσωπικά μας δεδομένα. Αν δηλαδή κάποιοι έχουν πρόσβαση σε κάποια στοιχεία που καταγράφει το κινητό, δεν είναι λογικό να μην μας ενδιαφέρει τι θα γίνεται με τις υπόλοιπες "συσκευές" που αποθηκεύουν δεδομένα που έχουμε επάνω μας, κάποιες φορές υποχρεωτικά.klg έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 13:03 Οπότε δεν σε ενοχλεί που παρακολουθεί κάθε σου κίνηση όλη η corporate ανθρωπότητα, αλλά σε ενοχλεί τη "ταυτότητα", που θα έχει τι, ένα rfid τσιπ;
Ξέρει κανείς πχ τι είδους πρόσβαση έχουν τα φαρμακεία; Μπορεί εκτός από τις συνταγές να βλέπουν πλήρως τον ηλεκτρονικό ιατρικό μας "φάκελο";
Το φαρμακείο της γειτονιάς που με εξυπηρετεί κάποια χρόνια, βρίσκει τις συνταγές μου χωρίς να τους πω κάθε φορά ΑΜΚΑ. Όποιος είναι στον υπολογιστή έχει πρόσβαση σε ένα σωρό πληροφορίες και θα μπορούσα να έχω ένα νόσημα που θα ήθελα να μη γίνει ευρέως γνωστό στο περιβάλλον μου. 100 φορές προτιμότερο ήταν το παλαιότερο σύστημα με τα βιβλιάρια από αυτή τη σκοπιά. Δεν χρειάζεται καν να σου κλέψει κάποιος τον κωδικό. Έχουν πρόσβαση λόγω επαγγέλματος. Και φυσικά δεν έχει μόνο κάποιος προϊστάμενος του φαρμακείου αλλά όλο το προσωπικό. Τέτοιες πληροφορίες είναι μάλιστα αδύνατο να τις προστατέψεις άπαξ και διαρρεύσουν εξαιτίας μιας κουτσομπόλας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Τι εννοείς μερική; Γενικά, το rfid για την μαλακία έιναι rfid, δεν κάνει track τίποτα.xlsms έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 13:24Μερική είναι η παρακολούθηση. Αν όλες οι κινήσεις γίνονται μέσω μιας κάρτας τότε ναι παρακολουθούν κάθε σου κίνηση και μπορούν να σε σβήσουν από το χάρτη με ένα κλικ.klg έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 13:03Οπότε δεν σε ενοχλεί που παρακολουθεί κάθε σου κίνηση όλη η corporate ανθρωπότητα, αλλά σε ενοχλεί τη "ταυτότητα", που θα έχει τι, ένα rfid τσιπ;Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 09:15
ΤΟ smartphone ειναι ιδιωτικο και προαιρετικο, η ταυτοτητα ειναι δημοσιο εγγραφο υποχρεωτικο.
Αν δεν καταλαβαινετε τη διαφορα δεν μπορουμε να κανουμε κατι με την περιπτωση σας.
.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 12:53 Δύο είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες του ελληνορθόδοξου. Ο ένας είναι το τσιπάκι και ο άλλος οι νέες ταυτότητες.
Γιατι ως γνωστον μονο οι ελληνορθοδοξοι δεν θελουν το τσιπακι, στην Αμερικη ας πουμε οι διαμαρτυρομενοι τρεχουν στη σειρα να το βαλουν.
.
Κωλόπαιδο.George_V έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:03Και τι αντίχριστος θα είναι αυτός?AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 12:53 Δύο είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες του ελληνορθόδοξου. Ο ένας είναι το τσιπάκι και ο άλλος οι νέες ταυτότητες.
Του κωλου αντιχριστος ?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Δημοκράτης
έχεις δίκιοsys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 12:45Ναι, κι εσύ εντελώς άσχετος ψέκμπολ φιλαράκο.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 00:42ντάξει φίλε, φάινεται ότι είσαι πολύ σχετικός με το θέμαsys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:30
Για το ("έξυπνο") κινητό μιλάμε, όχι για πλαστική κάρτα.
Άρα δεν γίνεται ψέκμπολ φιλαράκο μου έτσι απλά να χρεώσεις όχι πενήντα αλλά ούτε ένα σεντ.
Έγραψες μία ακόμη μαλακία λοιπόν, πάμε παρακάτ.![]()
Οι πύραυλοι Γκουσγκούν τελικά τι θα γίνουν; Εχει πάρει θέση η κυβέρνηση αν είναι άξιοι;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 58 Απαντήσεις