Ο Τζόκοβιτς είχε την ευκαιρία να του κάνει χουνέρι αλλά έκανε πολλά λάθη σε κρίσιμες στιγμές.
well done!

Ήθελα να βάλω τον Κέρμιτ με την φάτσα τού Νόλε, για να σε πικάρω. Δεν το έκανα για τρεις λόγους:vatraxos έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 20:11Να φτάσει στα 25 και να σταματήσει. Μέχρι εκεί το δέχομαι.Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 20:10Όχι ρε φίλε, όχι ο Νόλε, όχι αυτός.
Δεν λέω, υπερπαιχτούρα είναι, μπορεί και ο καλύτερος όλων των εποχών (για μένα βέβαια και για συγκεκριμένους λόγους είναι άλλος, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα και όχι αντικειμενική τοποθέτσηση), αλλά αν πάρει κι άλλα GS θα ξεφύγει κι άλλο από τους άλλους δυο και η μύτη θα φτάσει στο φεγγάρι. Όχι ότι δεν είναι ήδη δηλαδή...![]()
4. Το nickname μου είναι...βάτραχοςIsildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 20:59Ήθελα να βάλω τον Κέρμιτ με την φάτσα τού Νόλε, για να σε πικάρω. Δεν το έκανα για τρεις λόγους:vatraxos έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 20:11Να φτάσει στα 25 και να σταματήσει. Μέχρι εκεί το δέχομαι.Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 20:10
Όχι ρε φίλε, όχι ο Νόλε, όχι αυτός.
Δεν λέω, υπερπαιχτούρα είναι, μπορεί και ο καλύτερος όλων των εποχών (για μένα βέβαια και για συγκεκριμένους λόγους είναι άλλος, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα και όχι αντικειμενική τοποθέτσηση), αλλά αν πάρει κι άλλα GS θα ξεφύγει κι άλλο από τους άλλους δυο και η μύτη θα φτάσει στο φεγγάρι. Όχι ότι δεν είναι ήδη δηλαδή...![]()
1. Έχω μια μικρή δυσκολία εδώ που βρίσκομαι να κάνω φωτοσοπιές.
2. Εκτιμώ αρκετά τον Νόλε για να το κάνω.
3. (Και βασικότερον) Δεν γουστάρω να αντιγράφω τον αμοιβάδα.
Ναι γαμώτο, αυτό ήταν το πρώτοvatraxos έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:544. Το nickname μου είναι...βάτραχοςIsildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 20:59Ήθελα να βάλω τον Κέρμιτ με την φάτσα τού Νόλε, για να σε πικάρω. Δεν το έκανα για τρεις λόγους:
1. Έχω μια μικρή δυσκολία εδώ που βρίσκομαι να κάνω φωτοσοπιές.
2. Εκτιμώ αρκετά τον Νόλε για να το κάνω.
3. (Και βασικότερον) Δεν γουστάρω να αντιγράφω τον αμοιβάδα.![]()
Φταίει κι αυτό το έμενταλ...
Λοξίας έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:13 Ωχ...καλά λένε πως είναι ο νέος Ναδάλ ρε παιδιά...
Έχει και αυτός δυο τρία τικ!
Ναι γαμώτο, αυτό ήταν το πρώτο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αύριο θα είναι διαφορετική η κατάταξη.Dr Socrates έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:43 ATP RANKING
1. Carlos Alcaraz
2.Novak Djokovic
3.Daniil Medvedev
4.Casper Ruud
5.Stefanos Tsitsipas
6.Holger Rune
7.Andrey Rublev
8.Jannik Sinner
9.Taylor Fritz
10.Frances Tiafoe
https://www.espn.com/tennis/rankings
vatraxos έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:44Αύριο θα είναι διαφορετική η κατάταξη.Dr Socrates έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:43 ATP RANKING
1. Carlos Alcaraz
2.Novak Djokovic
3.Daniil Medvedev
4.Casper Ruud
5.Stefanos Tsitsipas
6.Holger Rune
7.Andrey Rublev
8.Jannik Sinner
9.Taylor Fritz
10.Frances Tiafoe
https://www.espn.com/tennis/rankings