!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
Re: Οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες
Ναι, να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. Αλλά όχι και στο Όχι στις νέες ταυτότητες.
Όπως προλάλησε ο φίλος νωρίτερα, να μαζευτούμε στην πλατεία όλοι να ανάψουμε μια μεγάλη φωτιά κι όπως είμαστε σε κύκλο να πετάξουμε μέσα ότι έχει πυρίτιο. Και τους αναπτήρες που έχουν ηλεκτρονικά ή έχουν διαβολικά ελατήρια. Τηλεοράσεις, κινητά, μιξερ, δονητές, πιστολάκια για τα μαλλιά, καποτες και σερβιετες.
Είμαι ορθόδοξος αλλά θέλω και insta. Θέλω ταυτότητα που τα έχει όλα μέσα. Όσο ασφαλής είμαι σήμερα θα είμαι και αύριο. Και το δίπλωμα θέλω να αλλάξω σε κάρτα. Έχω εκείνο το ροζ που έλιωσε!
Δεν είναι πέσιμο, είναι αντίθετη γνώμη στο όχι. Κατά 95% έχει δίκαιο.
Όπως προλάλησε ο φίλος νωρίτερα, να μαζευτούμε στην πλατεία όλοι να ανάψουμε μια μεγάλη φωτιά κι όπως είμαστε σε κύκλο να πετάξουμε μέσα ότι έχει πυρίτιο. Και τους αναπτήρες που έχουν ηλεκτρονικά ή έχουν διαβολικά ελατήρια. Τηλεοράσεις, κινητά, μιξερ, δονητές, πιστολάκια για τα μαλλιά, καποτες και σερβιετες.
Είμαι ορθόδοξος αλλά θέλω και insta. Θέλω ταυτότητα που τα έχει όλα μέσα. Όσο ασφαλής είμαι σήμερα θα είμαι και αύριο. Και το δίπλωμα θέλω να αλλάξω σε κάρτα. Έχω εκείνο το ροζ που έλιωσε!
Δεν είναι πέσιμο, είναι αντίθετη γνώμη στο όχι. Κατά 95% έχει δίκαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alto_sem την 16 Ιούλ 2023, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι και όλοι... viewtopic.php?p=3121095#p3121095Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:59Μπράβο στον Βελόπουλο.Αρίστος έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:37 Απολυτα λογικες οι ερωτησεις.
Θα επρεπε να τις κανουν και τα λεγομενα συστημικα κομματα.
1. Με ποιον διαγωνισμό έγινε η διαδικασία της ανάθεσης στον εργολάβο της κατασκευής των νέων ταυτοτήτων;
2. Πόσα χρήματα θα κοστίσει το όλο έργο;
3. Ποια είναι τα ακριβή στοιχεία της εταιρείας που ανέλαβε το σχετικό έργο και ποια είναι τα στοιχεία των προδιαγραφών των νέων ταυτοτήτων;
Παρακαλώ, χορηγήστε μου αντίγραφο της προκήρυξης του ανωτέρω διαγωνισμού καθώς και του εγγράφου που αναφέρεται στις προδιαγραφές των νέων ταυτοτήτων.
4. Ποια προσωπικά δεδομένα θα εμπεριέχονται στις πληροφορίες των νέων ταυτοτήτων;
5. Το μικροτσίπ που αναφέρατε στην ανωτέρω συνέντευξη, ότι θα είναι ενσωματωμένο στις νέες ταυτότητες, ποια ειδικά χαρακτηριστικά θα φέρει και σε τι θα χρησιμεύει;
https://twitter.com/velopky/status/1679 ... atomeno%2F
.
Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε όλοι στον Άριστο. Οι ερωτήσεις είναι εύλογες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Εντάξει όλα τ' άλλα, αλλά τις σερβιέτες γιατί; Είναι ουουουεξεξεξουουου;
Να πούμε στον Βελόπουλο να κάνει σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:35Εντάξει όλα τ' άλλα, αλλά τις σερβιέτες γιατί; Είναι ουουουεξεξεξουουου;
Να πούμε στον Βελόπουλο να κάνει σχετική ερώτηση στη Βου
Εμποδίζουν το σατανικό αίμα να φύγει από το γύναιο και δεν επιτελείται η κάθαρσις της αποπλανημένης από τον βόα τον Διαμαντή!
alto_sem έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:21Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:35Εντάξει όλα τ' άλλα, αλλά τις σερβιέτες γιατί; Είναι ουουουεξεξεξουουου;
Να πούμε στον Βελόπουλο να κάνει σχετική ερώτηση στη Βου
Εμποδίζουν το σατανικό αίμα να φύγει από το γύναιο και δεν επιτελείται η κάθαρσις της αποπλανημένης από τον βόα τον Διαμαντή!
Κόλλησε το κωλοταμπλετ. Σβήστε τα 2 προηγούμενα pls.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alto_sem την 16 Ιούλ 2023, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λίνο Βεντούρα
Σωστά, ένα πολύ βασικό ερώτημα είναι, όπως λες, το «γιατί αργήσανε». Περιμένουμε δυο δεκαετίες.Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:25Όχι και όλοι... viewtopic.php?p=3121095#p3121095Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:59Μπράβο στον Βελόπουλο.Αρίστος έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:37 Απολυτα λογικες οι ερωτησεις.
1. Με ποιον διαγωνισμό έγινε η διαδικασία της ανάθεσης στον εργολάβο της κατασκευής των νέων ταυτοτήτων;
3. Ποια είναι τα ακριβή στοιχεία της εταιρείας που ανέλαβε το σχετικό έργο και ποια είναι τα στοιχεία των προδιαγραφών των νέων ταυτοτήτων;
Παρακαλώ, χορηγήστε μου αντίγραφο της προκήρυξης του ανωτέρω διαγωνισμού καθώς και του εγγράφου που αναφέρεται στις προδιαγραφές των νέων ταυτοτήτων.
4. Ποια προσωπικά δεδομένα θα εμπεριέχονται στις πληροφορίες των νέων ταυτοτήτων;
5. Το μικροτσίπ που αναφέρατε στην ανωτέρω συνέντευξη, ότι θα είναι ενσωματωμένο στις νέες ταυτότητες, ποια ειδικά χαρακτηριστικά θα φέρει και σε τι θα χρησιμεύει;
.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
Και αυτό πού κολλάει; Επειδή συμφωνήθηκε κάποτε δεν πρέπει να ξέρουμε πώς έγινε ο διαγωνισμός και ποια εταιρία αναλαμβάνει κτλ;Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:06Στον Αρίστο την πέφτουμε γιατί είναι ωραίος τύπος και δεν παρεξηγιέται.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:59Μπράβο στον Βελόπουλο.Αρίστος έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:37 Απολυτα λογικες οι ερωτησεις.
.
Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε όλοι στον Άριστο. Οι ερωτήσεις είναι εύλογες.![]()
Σε ό,τι αφορά τον άλλον, πέραν του ότι είναι γκιόζης ολκής, ας του πει κάποιος ότι ο τύπος της νέας ταυτότητας έχει συζητηθεί και συμφωνηθεί, ήδη απ' το 2019, τόσο στο ευρωπαϊκό συμβούλιο, όσο και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, και είναι μια ρύθμιση για την ολοκλήρωση της συνθήκης του Σένγκεν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Για το ("έξυπνο") κινητό μιλάμε, όχι για πλαστική κάρτα.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 19:06Αν έχεις ενεργο το Google pay και πληρώνεις ανέπαφαsys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 18:06Με ποιον τρόπο μπορεί να σε χρεώσει κάποιος έως και 50€ εάν σε κλέψει το κινητό (ας θεωρήσουμε από πριν ότι είναι σύγχρονου τύπου καθώς στα παλαιότερα δεν) ψέκμπολ φιλαράκο μου;Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 17:40
Καλά ρε ψεκα τώρα σε έπιασε ο πόνος για θέματα ασφαλείας του αν και όταν η κάρτα γίνει ψηφιακό πορτοφολι;
Δηλαδή τώρα αν σε κλέψει κάποιος το κινητό ή την χρεωστική ή την πιστωτική ποια μεγάλη οικονομική καταστροφή παθαίνεις πέρα από το ότι μπορεί να σε χρεώσει 50ε στις συναλλαγές χωρίς πιν ;
Το ξέρω ότι δεν δύνασαι να απαντήσεις, η ερώτησή είναι αυτό που λέμε στο χωριό ρητορική, αλλά παρακαλώ, παίξτο έξυπνος σε εμένα αν μπορείς, θα χαρώ πολύ, αλήθεια.
Όπως αν σε κλέψει την κάρτα
Προφανώς θα πρέπει να μπορεί να ανοίξει και το κινητό σου
Άρα δεν γίνεται ψέκμπολ φιλαράκο μου έτσι απλά να χρεώσεις όχι πενήντα αλλά ούτε ένα σεντ.
Έγραψες μία ακόμη μαλακία λοιπόν, πάμε παρακάτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
ΥΓ γιατί έδιωξες τον Ελληγενή ρε παλιανθρωπε;Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:25Όχι και όλοι... viewtopic.php?p=3121095#p3121095Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:59Μπράβο στον Βελόπουλο.Αρίστος έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:37 Απολυτα λογικες οι ερωτησεις.
.
Ποιον έδιωξα;;; viewtopic.php?p=3121492#p3121492Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:30ΥΓ γιατί έδιωξες τον Ελληγενή ρε παλιανθρωπε;Isildur έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:25Όχι και όλοι... viewtopic.php?p=3121095#p3121095Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:59
Μπράβο στον Βελόπουλο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ταυτοτητα θα παρουμε ή πιστωτικη καρτα ή και τα 2 ?Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 09:21 Τι ακριβώς νομίζετε ότι θα είναι το τσιπακι στις ταυτότητες πέρα από μια κάρτα μνήμης όπως έχει η πιστωτική σας κάρτα;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Eννοεις διαγωνισμους που δεν πανε στο διαυγεια και αφορουν την παρακολουθηση των πολιτων ?πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 09:50Oι ερωτήσεις φαίνονται λογικές αλλά όλοι ξέρουμε ότι έχουν κρυμμένο ψεκ νόημα (dog whistle στα αμερικάνικα.).Αρίστος έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:53 Λοιπον;
ΣΑς φαινεται ψεκ καποια ερωτηση η μηπως τις ιδιες αποριες θα ειχατε κι εσεις in the first place;
.
Ερωτήσεις τύπου ποιά εταιρία το ανέλαβε και με ποιόν διαγωνισμό φυσικά είναι απολύτως λογικές για να αποτραπεί κάποιο οικονομικό σκάνδαλο.Μόνο που δεν πρόκειται περί αυτού.Κάθε χρόνο το δημόσιο κάνει χιλιάδες διαγωνισμούς για προμήθειες και δεν γίνονται για όλες αυτές επερωτήσεις στη βουλή.
Με απευθειας αναθεση ? απο την εταιρια των εκλογων? και θα μας βαλει και φεσι 60€?,Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:28
Και αυτό πού κολλάει; Επειδή συμφωνήθηκε κάποτε δεν πρέπει να ξέρουμε πώς έγινε ο διαγωνισμός και ποια εταιρία αναλαμβάνει κτλ;
Παντως ναι θα τρεξουμε να την παρουμε αν μας βαλει μεσα βαρουφακιες μοναδες / δυνατο επιδομα
Έχουμε δει αρκετές φορές πως όταν χρειάζεται δεν υπολογίζουν ούτε τι θα πουν οι ψεκ, ούτε οι εκκλησίες, ούτε οι παπάδες κτλAwesomatic έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:58 Σιγά μην αλλάξουμε ποτέ ταυτότητες. Με το μπλε χαρτάκι θα μείνουμε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε έξω ότι ναι η χώρα είναι τόσο τριτοκοσμική που αυτό το μπλε χαρτί είναι το επίσημο κρατικό έγγραφο.
Κλασικά θα βγουν οι γνωστοί ψεκ με τις άκρες στην εκκλησία και θα βάλουν τους παπάδες τους να πιέσουν και να ακυρώσουν το διαγωνισμό όπως έγινε τόσες φορές στο παρελθόν. Εκεί, να μας κρατάνε με νύχια και δόντια στον τρίτο κόσμο.
Βολικό να λέμε ότι για το γεγονός ότι η ταυτότητά μας είναι αυτό το τριτοκοσμικό έγγραφο φταίνε οι ψηφοφόροι του σώρρα, οι ψεκασμένοι, οι χριστιανοταλιμπάν κτλ.
Πιστεύεις ειλικτρινά ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε επειδή το θέλαν οι παπάδες;
Ο πραγματικός λόγος είναι κάτι μεταξύ του, δεν θέλουμε να φορτώσουμε δουλειά στην αστυνομία και στις δημόσιες υπηρεσίες για τις αλλαγές και του ότι δεν είναι αρκετά καλή η μίζα ακόμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 58 Απαντήσεις