!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Εντάξει, κάποιος μου κάνει πλάκα. Λοιπόν τις καρτ ποστάλ τις είχα παραγγείλει από ένα μουσείο. Επικοινώνησα μαζί τους να μου τις στείλουν το συντομότερο δυνατό και σήμερα με πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι θα με εξυπηρετήσουν και θα τις στείλουν σήμερα κιόλας. Tους είπα ότι θέλω με ιδιωτική κουριερ και να πληρώσω έξτρα και παρόλα αυτά το έστειλαν με ελτα κουριερ που δεν δουλεύει καν ως κουριερ στο νησί μου και μπαίνω τώρα στο σαιτ της κωλοελτα και λέει ότι στην περιοχή μου εχουν θέμα με τις παραδόσεις εδω και ένα μήνα. Ας πάνε να γαμηθουν. Τι θα κάνω τωρα; Έστειλα μέιλ σε αυτή από το μουσείο αν είναι να πάει να πάρει το δέμα πίσω, ας της το στείλουν απευθείας εκεί αν είναι έτσι. Αν ειναι δυνατόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 14 Ιούλ 2023, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το τρακινγκ το δείχνει ακόμα στο Κολωνάκι. Να πάρω τηλέφωνο εκεί μπας και μπορούν να αλλάξουν τη διεύθυνση αποστολης; γίνεται; θα είναι κλειστά βέβαια τέτοια ώρα.
Αναγκαστικά αν καθυστέρησαν θα στειλω μόνο τα βιβλία. Αλλά δεν είναι πολύ σκετο; Θα αναγκαστώ να πάρω κάτι άλλο από εδώ. Και μετά τι θα τις κάνω όλες αυτές τις καρτ ποσταλ; περιμένω και το άλλο πακέτο από Αγγλία.
Αναγκαστικά αν καθυστέρησαν θα στειλω μόνο τα βιβλία. Αλλά δεν είναι πολύ σκετο; Θα αναγκαστώ να πάρω κάτι άλλο από εδώ. Και μετά τι θα τις κάνω όλες αυτές τις καρτ ποσταλ; περιμένω και το άλλο πακέτο από Αγγλία.
Επειδή με τις κριτικές που διαβάζω για Αθήνα acs και γενική ταχυδρομική έχω τρομάξει για τις παραδόσεις, μπορεί κάποιο άτομο να μου προτείνει μια γρηγορη μεταφορική για Αθήνα;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Kappa έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 08:12 Επειδή με τις κριτικές που διαβάζω για Αθήνα acs και γενική ταχυδρομική έχω τρομάξει για τις παραδόσεις, μπορεί κάποιο άτομο να μου προτείνει μια γρηγορη μεταφορική για Αθήνα;
Εμενα. Υπόσχομαι να το δώσω στα χέρια της. Θες;
Οχι προφανώς. Ειναι φεμινίστρια, δεν θα της στείλω έναν άσχετο να της δώσει το δέμα μου. Εκτός κι αν προσποιηθουμε ότι είσαι φίλος μου, πχ ποιητής, και πεις καλά λόγια για μένα. Πόσο χρονών είσαι;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Τι σχέση έχει ο φεμινισμός με ποιος θα παραδώσει το δέμα; Σε έχασα. Πάω στα 35 αλλά φαίνομαι 22.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Φίλος σου ναι να πω ότι είμαι, αλλά ποιητής όχι. Θα αγχωθω. Αν με ρωτήσει αν έχω εκδώσει;
Αν δεν είσαι φίλος μου δεν θα έδινα τα στοιχεία παράδοσης εννοώ, θα ήταν επικίνδυνο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 08:56 Τι σχέση έχει ο φεμινισμός με ποιος θα παραδώσει το δέμα; Σε έχασα. Πάω στα 35 αλλά φαίνομαι 22.
Εντάξει ηλικιακά είσαι οκ. Πού γνωριστήκαμε; Μπορείς να πεις ότι είσαι φαν μου, οτι διάβασες τα βιβλία μου κλπ. Ή ότι είσαι από το νησί μου και ανέβηκες για λίγες μέρες Αθήνα κι έτσι έφερες και το δέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 15 Ιούλ 2023, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ε πες ναι. Εν αναγκη σου βγάζω ένα isbn από την εθνική βιβλιοθηκη για μια πλασματικη συλλογή, δεν νομίζω να το ψάξει, απλώς θα σε ρωτήσει αν έχεις ίνστα λογικά.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 08:59 Φίλος σου ναι να πω ότι είμαι, αλλά ποιητής όχι. Θα αγχωθω. Αν με ρωτήσει αν έχω εκδώσει;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Δεν λέω ποτέ ψέματα, τι είμαι η Ναιδα; Τι σε προβλημάτισε; Ο Μάνος Αρμαγεδδών ποιος είναι;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Όσες περισσότερες σάλτσες βάζεις, και θα σε παίρνουν πρέφα και θα είσαι δυστυχισμένος. Μπορείς να πεις ότι είμαστε και οι δύο μέλη σε διαδικτυακή κοινότητα φιλότεχνων και τελειώνει το πράγμα, εξάλλου είναι η αλήθεια. Ινστα γιατί ζητάει; Είναι βασικιά ελληνίδα ή καχύποπτη με όσα της έχεις κάνει;Kappa έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 09:01Ε πες ναι. Εν αναγκη σου βγάζω ένα isbn από την εθνική βιβλιοθηκη για μια πλασματικη συλλογή, δεν νομίζω να το ψάξει, απλώς θα σε ρωτήσει αν έχεις ίνστα λογικά.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 08:59 Φίλος σου ναι να πω ότι είμαι, αλλά ποιητής όχι. Θα αγχωθω. Αν με ρωτήσει αν έχω εκδώσει;
Ασχολείται πολύ με το ινστα, για αυτό.
Τελικά πήρα τηλέφωνο τώρα στο ΚΔΤ Αθήνας και μου είπαν ότι το αργότερο μέχρι Τρίτη θα είναι εδώ οι καρτ ποσταλ. Τώρα μένει να σηκώσουν το γαμωτηλεφωνο στι εδω κατάστημα ΕΛΤΑ. Το αργότερο μέχρι Τετάρτη πρέπει να έχει φύγει από μένα το δέμα. Πιστεύω ότι αν φύγει Τετάρτη θα φτάσει εγκαίρως.
Τελικά πήρα τηλέφωνο τώρα στο ΚΔΤ Αθήνας και μου είπαν ότι το αργότερο μέχρι Τρίτη θα είναι εδώ οι καρτ ποσταλ. Τώρα μένει να σηκώσουν το γαμωτηλεφωνο στι εδω κατάστημα ΕΛΤΑ. Το αργότερο μέχρι Τετάρτη πρέπει να έχει φύγει από μένα το δέμα. Πιστεύω ότι αν φύγει Τετάρτη θα φτάσει εγκαίρως.
Ξερει κανεις αν ο καύσωνας επηρεάζει και τις μεταφορες κουριερ; Γιατί πριν που πηρα να κάνω μια παραγγελία από μπακαλικο και μου είπαν μετά τις πέντε λόγω καύσωνα.
Εγω ξερω την απαντηση αλλα θα πρεπει πρωτα να μου πεις τι ειπωθηκε με την κοπελα και αν κινδυνευει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση