ούτε εγώ ξέρω πού μένω - δεν μου έχουν πει ακόμηrunner έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 17:44Κανείς δεν μίλησε για ακραίες θερμοκρασίες την Τετάρτη.neon imposter έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 17:17 Απίστευτα τα παραμύθια των σύγχρονων Πατέμκιν, των μετεωρολόγων, που στήνουν φανταστικές υψηλές θερμοκρασίες για να ευαρεστούνται οι έμποροι ερκοντίσιον
Ετοιμαζόμουν να κάνω άσκοπα και ανεύθυνα τη βόλτα μου σε ώρες υψηλής επικινδυνότητας όταν διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν υφίσταται κανείς καύσων αλλά πήρα κ ένα ζακετάκι, ελαφρύ μεν αλλά οπωσδήποτε ζακετάκι, για να πεταχτώ στην κοινή τουαλέτα του δήμου όπου διαβιώ
Από σήμερα αρχίζει να ανεβαίνει ο υδράργυρος με αποκορύφωμα την Παρασκευή και το Σάββατο όπου θα περάσει τους 40 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Δεν ξέρω που ακριβώς μένεις, αλλά όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές, η Ελλάδα δεν έχει ίδιο κλίμα παντού αλλά μικροκλίματα. Για παράδειγμα εχθές υπήρχαν πόλεις όπως το Καρπενήσι ή η Τρίπολη που είχαν κατώτερες θερμοκρασίες 11 βαθμούς.
Τα περί παραμυθιών μετεωρολόγων και τα περί πώλησης κλιματιστικών είναι επιχειρήματα καθυστερημένων.
απαντώ και στον Isildur
αυτά με τα μικροκλίματα δεν τα κτλβνω
τα κλίματα τα τρώνε τα γίδια