Αυτό το..το...δίπλα σε μένα ;
Ας γελάσω enaon
Αχα χαχαχαχαχαχα
Και νά ρωτήσω τώρα κάτι, αυτό το...το, έχει ακόμα το τσουτσουνάκι του???
Δεν είμαι ανώμαλη.Μαδουραίος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 09:03Έμπαινες Κανέλλο;
Το ξέρασμα πάντως ως προς τι; Αφήνει άσχημες εντυπώσεις ζήλιας παρά ότι "πας πάσο". Για εσένα συγκεκριμένα το λέω.user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:48 Αν γουστάρετε αντρικά κωλαρακια πάω πάσο. Εγώ δεν χρειάζεται να δείξω κάτι για να πείσω
Έντιτ: δεν μιλάω για σένα συγκεκριμένα. Ας διευκρινίσω καλύτερα
Εσύ με ό,τι σε αηδιάζει το ζηλεύεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:56Το ξέρασμα πάντως ως προς τι; Αφήνει άσχημες εντυπώσεις ζήλιας παρά ότι "πας πάσο". Για εσένα συγκεκριμένα το λέω.user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:48 Αν γουστάρετε αντρικά κωλαρακια πάω πάσο. Εγώ δεν χρειάζεται να δείξω κάτι για να πείσω
Ανωμαλία ως γυναίκα να πηγαίνεις με άνδρες;Gherschaagk έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:49Δεν είμαι ανώμαλη.
Γιατί να σε αηδιάζει; Κώλος είναι, όχι αγκινάρες.user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:57Εσύ με ό,τι σε αηδιάζει το ζηλεύεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:56Το ξέρασμα πάντως ως προς τι; Αφήνει άσχημες εντυπώσεις ζήλιας παρά ότι "πας πάσο". Για εσένα συγκεκριμένα το λέω.user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:48 Αν γουστάρετε αντρικά κωλαρακια πάω πάσο. Εγώ δεν χρειάζεται να δείξω κάτι για να πείσω
Να κάνουμε ένα πολλ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 14:00Γιατί να σε αηδιάζει; Κώλος είναι, όχι αγκινάρες.user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:57Εσύ με ό,τι σε αηδιάζει το ζηλεύεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 13:56
Το ξέρασμα πάντως ως προς τι; Αφήνει άσχημες εντυπώσεις ζήλιας παρά ότι "πας πάσο". Για εσένα συγκεκριμένα το λέω.
Με πόσα έμπαινες;user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 14:02
Με αηδιάζει να βλέπω έναν άντρα με ψεύτικο γυναικείο κώλο. Με αηδιάζει γενικώς ένας τέτοιος άντρας.
Όχι ρε, αν πιστεύει ο λαός ότι χρειάζεται να δείξειςuser έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 14:03
Εμένα ή τον κανελόνι;
Μη χάσεις ευκαιρία εσύ![]()
Οκ. Για μένα πάντως που μου αρέσουν οι πιο θηλυκές γυναίκες, μέρος αυτού που θεωρώ θηλυκότητα είναι η ευγενική ψυχή και αυξημένη ενσυναίσθηση για όλα τα πλάσματα της φύσης. Το ότι εκφράζεσαι έτσι για ένα άλλο άτομο όχι για κάτι κακό που έχει κάνει αλλά για τον τρόπο που εκφράζει τον εαυτό του, σε κάνει να "αντροφέρνεις" στα μάτια μου.user έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 14:02
Με αηδιάζει να βλέπω έναν άντρα με ψεύτικο γυναικείο κώλο. Με αηδιάζει γενικώς ένας τέτοιος άντρας.