!!! DEVELOPMENT MODE !!!

΄΄Νταβατζήδες΄΄ των παραλιών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: ΄΄Νταβατζήδες΄΄ των παραλιών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

να βοηθήσω.ειρωνικό σχόλιο ήταν φίλε θαλάσσιε μαλάκα.επι συριζα οι ίδιες χάλια παραλίες σου φαινόντουσαν υπέροχες
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αλιόσα έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 08:50
Frappezitis έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:04 Εικόνα
Καθόλου κενοί χώροι μεταξύ των ανάκλιντρων της αμμουδιάς για όσους θέλουνε να στήσουνε ομπρέλα ή να μην καθήσουνε σε ξαπλώστρα, αυτό δεν είναι παράνομο; Καλά εκεί στους αμμόλοφους καβάλας έχει ξεφτιλιστεί προ πολλού η κατάσταση, μια όμορφη παραλία έχει μαγαριστει απο την λαίλαπα των "μπιτς μπαρ".
Όταν λες "καθόλου κενοί χώροι" τι εννοείς;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μαδουραίος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 08:54
Καθόλου κενοί χώροι μεταξύ των ανάκλιντρων της αμμουδιάς για όσους θέλουνε να στήσουνε ομπρέλα ή να μην καθήσουνε σε ξαπλώστρα, αυτό δεν είναι παράνομο; Καλά εκεί στους αμμόλοφους καβάλας έχει ξεφτιλιστεί προ πολλού η κατάσταση, μια όμορφη παραλία έχει μαγαριστει απο την λαίλαπα των "μπιτς μπαρ".
Δεν μας ενδιαφέρει.40 τακατο.
Ειναι χωρισμένες σε "ουλαμούς" οι ξαπλώστρες. Στε κενα εκεινα ανάμεσα, μπορει οποιος θελει να στήσει ομπρελα, ψάθα, ψαθινη καρεκλα απο το σπιτι του κτλ.
Αν μεγεθύνεις την εικονα, όλο και κατι μπορει να φαινεται.
Αν ειναι εντελώς κενό, τότε μιλαμε για ατομα που πανε στην εν λόγω παραλια μονο για το μπιτσομπαροειδές φασέικο της κατάστασης.
nowhere

Otto Weininger έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 09:43
να βοηθήσω.εννοεί χώρο που δεν περιέχει ομπρέλες
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Αυτή η ασυδοσία πρέπει να υπάρχει καμία δεκαετία τουλάχιστον
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ποιά ειναι η ασυδοσία ρε παιδιά? Όποιος θέλει πάει και στήνει ομπρέλα στα κενά αναμεσα στις "ομαδοποιημένες" ξαπλώστρες. Δεν ξερω τι γινεται στην Καβάλα, αλλά όπου εχω πάει εγω, αυτο που λέω μια χαρά συμβαινει. Κανείς δεν πάει να σε διώξει*.
Μη διυλίζουμε τον κώνωπα με τα κενά που δηθεν δεν υπαρχουν στις ξαπλωστρες και καταπίνουμε την καμήλα με το βατραχανθρωπο σερβιτόρο και τις παράνομες εξέδρες των νεόπλουτων αρχοντογυφταίων μεσα στο νερό.

*δεν ξερω τι θα εκαναν αν έφερνες δική σου ξαπλώστρα. Οτιδήποτε άλλο φέρεις, μια χαρά το επιτρεπουν. Και ατομα με ομπρελες δικες τους εχω δει οπου εχω παει, και με σπαστές καρεκλίτσες κτλ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

nowhere έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:11
Otto Weininger έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 09:43

να βοηθήσω.εννοεί χώρο που δεν περιέχει ομπρέλες
Εγώ πάλι ένα σωρό κενά βλέπω. Και το πάνω μέρος εντελώς άδειο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:04 Ειναι χωρισμένες σε "ουλαμούς" οι ξαπλώστρες. Στε κενα εκεινα ανάμεσα, μπορει οποιος θελει να στήσει ομπρελα, ψάθα, ψαθινη καρεκλα απο το σπιτι του κτλ.
Αν ειναι εντελώς κενό, τότε μιλαμε για ατομα που πανε στην εν λόγω παραλια μονο για το μπιτσομπαροειδές φασέικο της κατάστασης.
Ποια ακριβώς κενά βλέπεις για οσους δεν θελουνε να καθησουνε σε ξαπλώστρα; κενά με 4 μέτρα φάρδος και αν για καθε 25 μετρα με ξαπλώστρες :lol:

βαζω στοιχημα πως ακόμη και κει να πας, σε αυτά τα πολύ μικρά κενά διαστήματα, απο τα beach bar θα σου πουνε πως δεν μπορεις να στησεις εκει δικια σου ομπρέλα.
Otto Weininger έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:25 Εγώ πάλι ένα σωρό κενά βλέπω. Και το πάνω μέρος εντελώς άδειο.
Δεν επιτρέπεται λέμε τετοιος συνωστιμος ξαπλώστρας σε τοσο μικρο χώρο, απο τα βράχια κάτω εως πάνω γεμισαν την αμμουδια με ξαπλώστρες. Πριν καποια χρονια ειχα διαβασει πως τα κενα διαστήματα μεταξύ των ξαπλωστρών διαφορετικών μαγαζιων πρέπει να ειναι καποιες δεκάδες μέτρα (50, 70,100 μετρα δεν θυμαμαι) σιγουρα οχι 5 μέτρα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Αλιόσα έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:26
vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:04 Ειναι χωρισμένες σε "ουλαμούς" οι ξαπλώστρες. Στε κενα εκεινα ανάμεσα, μπορει οποιος θελει να στήσει ομπρελα, ψάθα, ψαθινη καρεκλα απο το σπιτι του κτλ.
Ποια ακριβώς κενά βλέπεις για οσους δεν θελουνε να καθησουνε σε ξαπλώστρα; κενά με 4 μέτρα φάρδος και αν για καθε 25 μετρα με ξαπλώστρες :lol:

βαζω στοιχημα πως ακόμη και κει να πας, σε αυτά τα πολύ μικρά κενά διαστήματα, απο τα beach bar θα σου πουνε πως δεν μπορεις να στησεις εκει δικια σου ομπρέλα.
Πολύ μικρά δεν τα λες αυτά τα κενα, απλά ετσι φαινονται απο πανω. Τι να πω, απο Καβάλα δεν ξερω, αλλα σε άλλα πρωτοκλασάτα μάλιστα μπιτσόμπαρα που εχω πάει, μια χαρά πανε σε αυτά τα παρόμοια κενά και κατασκηνώνουν όσοι θέλουν και κανείς δεν έχει επέμβει ποτέ να τους πει τίποτα.

Επίσης, αν οι ξαπλώστρες δεν χρεώνονται, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάει καποιος να κάτσει στην ξαπλώστρα? :102:
Κάποιου είδους μαζοχισμος?
Ειδικά σε εκεινο το συγκροτηματάκι των 15-20 κατω αριστέρα, το πιο απομονωμένο, ειμαι σιγουρος οτι δεν χρεώνονται.
Οπου έχω πάει εγώ τουλάχιστον, που ειναι οπως σε αυτη τη φωτο, δεν θα χρεώνονταν. Απο Καβάλα ξαναλέω οτι δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 11 Ιούλ 2023, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nowhere

Otto Weininger έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:25 Εγώ πάλι ένα σωρό κενά βλέπω. Και το πάνω μέρος εντελώς άδειο.
ωραία,λύθηκε το πρόβλημα.να κάνουν μια τράμπα και να στήσουν τις ομπρέλες εκεί που βλέπεις εσύ τα κενά
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

50% της παραλίας πρέπει να είναι χωρίς ξαπλώστρες σύμφωνα με τον νόμο, αλλά έχουν αφήσει παραθυράκια για δημοτικές επιχειρήσεις και λαμόγια τύπου Αστέρας, Πόρτο Καρράς κτλ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

micmic έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 11:04 50% της παραλίας πρέπει να είναι χωρίς ξαπλώστρες σύμφωνα με τον νόμο, αλλά έχουν αφήσει παραθυράκια για δημοτικές επιχειρήσεις και λαμόγια τύπου Αστέρας, Πόρτο Καρράς κτλ.
Για μένα και το 100% γεματο ξαπλώστρες να ηταν, αναβάθμιση θα το θεωρούσα, υπό δύο όρους: 1) Να ηταν δωρεάν για όλους, 2) να μην ηταν πλαστικές (μονο ξύλινες ή/και υφασμάτινες). Και φυσικά με τις κατάλληλες αποστάσεις να τηρουνται, μεταξυ των ξαπλωστρών.
Και δεν εννοώ μεταξύ των ξαπλωστρο"ουλαμών", αλλά μεταξυ των ξαπλωστρων και μεσα στον "ουλαμό".

Για να μιλήσουμε και τη γλώσσα του ένδοξου ΠΑΜΕ, που ειναι η καλύτερη και πιο σταράτη απ'ολες.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

"Η παραχώρηση δεν μπορεί να ξεπερνά το 50% μιας παραλίας και σε έκταση τα 500 τ.μ. :smt005:

Oμως, ο χώρος που παραχωρείται σε έναν ιδιώτη δεν μπορεί να καλύπτεται ολόκληρος, αλλά κατά 60% «με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση του κοινού κάθετα και παράλληλα προς τη θάλασσα και να διατηρείται ελεύθερη ζώνη από την ακτογραμμή πλάτους τουλάχιστον πέντε μέτρων» (κανόνας που δεν τηρείται πουθενά, αφού οι ξαπλώστρες φθάνουν παντού στο κύμα). :smt005: :smt005:

Αν υπάρχουν διαδοχικές μισθώσεις, πρέπει να υπάρχει απόσταση ανάμεσά τους 100 μ. :smt005: :smt005: :smt005:

Πηγή:www.dimokratiki.gr"
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Frappezitis έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 06:37 Παραλία Αναβυσσου προχθες...στις 5 τ απόγευμα..15 ευρώ σετ ομπρέλα κ 2 ξαπλωστρες...3 καφέδες 15 ευρώ...περσι ηταν 7 το σετ κ 10 οι καφεδες...κ καθημερινες δωρεαν τα σετ. να τα φάνε σε ψυχοφάρμακα...σορι για την κατάρα αλλά δεν πάει άλλο...

.

Ειχες και στα Κάτω Σέκλανα ξαπλώστρες μεγάλε ;;; . :xena:

Πάρε μια δικιά σου και τελείωσε.....αν δε θες να την κουβαλάς οπως εγώ κλείδωσε τη με λουκέτο στην παραλία.....

Δεύτερη λύση.....Σκηνή και χώσε μέσα στρώμα θαλάσσης φουσκωτό.....μπομπάτη..... :smt023

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 10:22 Ποιά ειναι η ασυδοσία ρε παιδιά? Όποιος θέλει πάει και στήνει ομπρέλα στα κενά αναμεσα στις "ομαδοποιημένες" ξαπλώστρες. Δεν ξερω τι γινεται στην Καβάλα, αλλά όπου εχω πάει εγω, αυτο που λέω μια χαρά συμβαινει. Κανείς δεν πάει να σε διώξει*.
Μη διυλίζουμε τον κώνωπα με τα κενά που δηθεν δεν υπαρχουν στις ξαπλωστρες και καταπίνουμε την καμήλα με το βατραχανθρωπο σερβιτόρο και τις παράνομες εξέδρες των νεόπλουτων αρχοντογυφταίων μεσα στο νερό.

*δεν ξερω τι θα εκαναν αν έφερνες δική σου ξαπλώστρα. Οτιδήποτε άλλο φέρεις, μια χαρά το επιτρεπουν. Και ατομα με ομπρελες δικες τους εχω δει οπου εχω παει, και με σπαστές καρεκλίτσες κτλ.
Να τις βάζουν πιο αραιά, είναι έτσι τοποθετημένες ώστε να σου ασκούν ψυχολογική πίεση να μην στήσεις ανάμεσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”