Τότε έχεις ωροσκόπο παρθένο. Γιατί τι έχουν οι παρθένοι ε? Τι? Πολύ ωραία ζώδια είναι!Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:17
τοξότης, πώς σου ήρθε το παρθένος![]()
Δεν έπρεπε να το πεις, θα το έβρισκα με τη δεύτερη
Τότε έχεις ωροσκόπο παρθένο. Γιατί τι έχουν οι παρθένοι ε? Τι? Πολύ ωραία ζώδια είναι!Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:17
τοξότης, πώς σου ήρθε το παρθένος![]()
Ε, ντροπή. Μίλα όμορφα.
Είναι άλλη η τεχνολογία του εμβολίου ή δεν είναι?GoBzi έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:10Δεν σε έβαλα στην κατηγορία ψεκ, αναφέρομαι σε άλλους εδώ μέσα που όντως τα πιστεύουν αυτά.user έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 23:52Όσοι πιστεύουν...σας εύχομαι...GoBzi έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 23:09
Δεν διάβασα τα άρθρα, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς λένε. Εγώ έχω κάνει τα εμβόλια, το ίδιο και η γυναίκα μου. Σεξ κάνουμε κανονικά, κάναμε και άλλο παιδί (μετά τους εμβολιασμούς). Το παιδί δεν έχει κανένα θέμα.
Τώρα από εκεί και πέρα όσοι πιστεύουν σε μετάδοση mRNA (η ότι σκατα πιστεύει ο καθένας) σας εύχομαι να μην χρειαστείτε εσείς ή κάποιος κοντινός σας μεταμόσχευση αίματος γιατί τότε θα καταλάβετε με τον σκληρό τρόπο τι μαλακίες πιστεύετε τόσο καιρό![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση- που μου απάντησες σοβαρά γιατί στα άλλα με κοροϊδεύεις!
Μα γιατί βάζετε όλους στην μια κατηγορία ΨΕΚ;; ΓΙΑΤΙ?
βρε δεν διαβάζεις, ο ισιλδουρας γραφει σαν να του κόπηκε η όρεξη για σεξ γενικά σε αυτη την ζωή, και ο γκομπι σου λεει για κάποιον κοντινό σου που θα θελει μεταμόσχευση αίματος και θα το μετανιώσεις, οχι εσύ βεβαια, οι αλλοι, οι κακοι, απλα ειπε να το μοιραστει μαζι μας εδώ
Αχ πόσα θα μου σουρουν ακόμα! Έπρεπε να κάνω άλλο λογαριασμό σαν τον "Κάππα" κι εγώ.
Εχμμμ... δεν λέω αυτό. Αλλά βαριέμαι να εξηγώ, γράφω κι από τάμπλετuser έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:30Αχ πόσα θα μου σουρουν ακόμα! Έπρεπε να κάνω άλλο λογαριασμό σαν τον "Κάππα" κι εγώ.
Αυτο εδω περασε στα ψιλα, αλλα να υπενθυμισουμε στους αγαπητους φορουμιτες οτι η Βαντοναινα ειναι υπερ των εμβολιων. Η ψεκ της υποθεσης ηταν το στενο μαρκαρισμα, εη κεη εη η Ταβιζιανα Σουκοβα, εη κεη εη το ρωσακι, την οποια μας διαβεβαιωνε ο Βανδωνις οτι ουδεποτε αγγιξε.vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:36 Γαμω τον ψεκασμο σας, literally.
Και του κερνάω την πρωτεϊνική μου καρμπονάρα facial.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Συ ρε χαμένε το 'πιασες ή βαρέθηκες να διαβάσεις τα δικά σου;enaon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:33 να βλεπεις, βαριεται το σεξ, βαριέται να εξηγεί, βαριέται γενικά. Πριν πεις οτι εισαι ανεμβολιαστη δεν βαριόταν ομως.
Τον ξενέρωσα ανεπανόρθωτα?enaon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:33 να βλεπεις, βαριεται το σεξ, βαριέται να εξηγεί, βαριέται γενικά. Πριν πεις οτι εισαι ανεμβολιαστη δεν βαριόταν ομως.
σε εχει κανει πολυ εξυπνο το εμβόλιο, δεν βρίσκω αλλη εξήγηση, προσπαθώ 3-4 λεπτα να παιξω καθυστερήσεις, αλλα μπα, δεν το εχω πιασει ακόμα.
Σχεδιάζει να τον φάει? Βανδόνε μην πας και αντί για το αγριογούρουνο ρίξει σ' εσένα και μετά θα λέει καταλάθοςBazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 00:35Αυτο εδω περασε στα ψιλα, αλλα να υπενθυμισουμε στους αγαπητους φορουμιτες οτι η Βαντοναινα ειναι υπερ των εμβολιων. Η ψεκ της υποθεσης ηταν το στενο μαρκαρισμα, εη κεη εη η Ταβιζιανα Σουκοβα, εη κεη εη το ρωσακι, την οποια μας διαβεβαιωνε ο Βανδωνις οτι ουδεποτε αγγιξε.vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:36 Γαμω τον ψεκασμο σας, literally.
Και του κερνάω την πρωτεϊνική μου καρμπονάρα facial.
Ενωνοντας τα κομματια του παζλ αρχιζει και αποκταει νοημα το ξαφνικο ενδιαφερον του πεθερου για το κυνηγι και η επιμονη με την οποια ζηταει απο τον νυν πρωην γαμβρο να τον συνοδευσει.
Εσυ έχεις πμ, μανδάμ. Βλέπε το σημαιάκι του γραμματοκιβωτίου σου καμμιά φορά.