Κάτι είχα υποψιαστεί.Isildur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 12:58 Ναι, μας έπεισες τώρα Μπούα ότι δεν έχεις σχέση με τον Isildur. Όλοι ένας λογαριασμός είστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
40 τακατο.Φάτε το καρτέλ των ακτοπλοϊκών γίδια δεξιοί
Re: 40 τακατο.Φάτε το καρτέλ των ακτοπλοϊκών γίδια δεξιοί
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Παιδιά πάμε αλλη μία. Παίξατε και χάσατε!taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 13:38 Σκάσε Μπούα!
Γράφεις συνέχεια βλακείες!
ΥΓ. Προκαταβολή για να μην ξεχαστείς!
Επί 4 χρόνια εδώ μέσα κάνατε τα πάντα για να ρίξετε τον"Κούλη", όπως τον λέγατε για να τον μειώσετε. Εσείς και άλλοι πολλοί "πουλήσατε" τον λαϊκισμό, την τοξικότητα, τον φανατισμό, το μίσος, την χυδαιότητα, τις διστρεβλώσεις, τα ψέμματα, τον διχαστικό λόγο, την μισαλλοδοξία και την ανηθικότητα αυτών που σας καθοδηγούσαν.
Και ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Ο κόσμος, οι κοινοί άνθρωποι, αηδίασαν από αυτά που κάνατε και σας γύρισαν την πλάτη. Και τώρα ψάχνετε να καταλάβετε γιατί έγινε αυτό.
Δεν θα το καταλάβετε όμως, γιατί δεν σας "κόβει" για να το καταλάβετε. Είστε βούρλα! Όπως δεν το καταλαβαίνουν και αυτοί που σας καθοδηγούσαν. Και τώρα τρέμουν την διάλυση.
Ξέρω πως δεν θα σταματήσετε, δεν μπορείτε να σταματήσετε αν δεν γελοιοποιήθείτε εντελώς. Έχουμε δρόμο λοιπόν ακόμη, στον κατήφορο που έχετε πάρει.
Πάντως να ξέρετε πως εγώ σας αγαπάω, είμαι πολύ φιλόζωος!
- Μαδουραίος
Σκάσε βλάκα Μπούα.dtri2020 έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 16:55Παιδιά πάμε αλλη μία. Παίξατε και χάσατε!taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 13:38 Σκάσε Μπούα!
Επί 4 χρόνια εδώ μέσα κάνατε τα πάντα για να ρίξετε τον"Κούλη", όπως τον λέγατε για να τον μειώσετε. Εσείς και άλλοι πολλοί "πουλήσατε" τον λαϊκισμό, την τοξικότητα, τον φανατισμό, το μίσος, την χυδαιότητα, τις διστρεβλώσεις, τα ψέμματα, τον διχαστικό λόγο, την μισαλλοδοξία και την ανηθικότητα αυτών που σας καθοδηγούσαν.
Και ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Ο κόσμος, οι κοινοί άνθρωποι, αηδίασαν από αυτά που κάνατε και σας γύρισαν την πλάτη. Και τώρα ψάχνετε να καταλάβετε γιατί έγινε αυτό.
Δεν θα το καταλάβετε όμως, γιατί δεν σας "κόβει" για να το καταλάβετε. Είστε βούρλα! Όπως δεν το καταλαβαίνουν και αυτοί που σας καθοδηγούσαν. Και τώρα τρέμουν την διάλυση.
Syriza_dialisi.jpg
Ξέρω πως δεν θα σταματήσετε, δεν μπορείτε να σταματήσετε αν δεν γελοιοποιήθείτε εντελώς. Έχουμε δρόμο λοιπόν ακόμη, στον κατήφορο που έχετε πάρει.
Φυσικά δεν διαβάσω γιατί γράφεις βλακείες.
- taxalata xalasa
Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 16:55Παιδιά πάμε αλλη μία. Παίξατε και χάσατε!taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 13:38 Σκάσε Μπούα!
Syriza_dialisi.jpg
ΥΓ1. Να και η εξόφληση που έπεται της προκαταβολής...
ΥΓ2. Θα σου ρίξω κι άλλη προκαταβολή για την επόμενη βλακεία που θα γράψεις.
Σκάσε Μπούα!
ια να μην ξεχαστείς!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Frappezitis
Θα ζητήσουν λέει ενημέρωση από τις εταιρείες 
Μέχρι να πάρουν απάντηση θα έχει πάει Οκτώβρης
Καλό ;; Τρίκαλο θα έλεγα
Καλό ;; Τρίκαλο θα έλεγα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Και να διαβάσεις δεν θα καταλάβεις. Δεν σου "κόβει", το έγραψα ήδη.Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 18:14 Σκάσε βλάκα Μπούα.
Θα έλεγα να κάνετε μια ομάδα κλόουν εσύ, ο Μαδουραίος και ο πήζον bot και να εμφανίζεστε σε παιδικά πάρτυ. Γιατι για τα επόμενα 8 χρόνια δεν θα σας πληρώνει κανείς και κάπως πρέπει να ζήσετε.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:51 Σκάσε Μπούα!
Σκάσε Μπούα!
ια να μην ξεχαστείς!
Τι κάνουν στην Κούβα σε αντίστοιχες περιπτώσεις;Frappezitis έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:06 Θα ζητήσουν λέει ενημέρωση από τις εταιρείες
Καλό ;; Τρίκαλο θα έλεγα![]()
Θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των υπουργών και εκπρόσωποι του καρτέλ.Frappezitis έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:06 Θα ζητήσουν λέει ενημέρωση από τις εταιρείες
Οι υπουργοί θα τους κοιτάξουν στα μάτια τους εκπροσώπους του καρτέλ και θα τους ρωτήσουν.
" Είστε άπληστος? "
Το καρτέλ θα απαντήσει
" Ναι είμαστε . Είστε καρεκλόκενταυροι? "
" Ναι είμαστε "
Θα απαντήσουν οι υπουργοί.
Και μετά όλοι μαζί θα κάνουν το καλάθι της ακτοπλοΐας όπου θα βάλουν σωσίβια και μπρατσακια ως οικονομική λύση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
Σκάσε βλάκα Μπούαdtri2020 έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:21Τι κάνουν στην Κούβα σε αντίστοιχες περιπτώσεις;Frappezitis έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:06 Θα ζητήσουν λέει ενημέρωση από τις εταιρείες
Πάλι βλακείες γράφεις
Τι κάνουν στην Κούβα σε ανάλογες περιπτώσεις;zteo έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:26Θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των υπουργών και εκπρόσωποι του καρτέλ.Frappezitis έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:06 Θα ζητήσουν λέει ενημέρωση από τις εταιρείες
Οι υπουργοί θα τους κοιτάξουν στα μάτια τους εκπροσώπους του καρτέλ και θα τους ρωτήσουν.
" Είστε άπληστος? "
Το καρτέλ θα απαντήσει
" Ναι είμαστε "
Και μετά όλοι μαζί θα κάνουν το καλάθι της ακτοπλοΐας όπου θα βάλουν σωσίβια και μπρατσακια ως οικονομική λύση.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
- taxalata xalasa
Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:19Και να διαβάσεις δεν θα καταλάβεις. Δεν σου "κόβει", το έγραψα ήδη.Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 18:14 Σκάσε βλάκα Μπούα.
Θα έλεγα να κάνετε μια ομάδα κλόουν εσύ, ο Μαδουραίος και ο πήζον bot και να εμφανίζεστε σε παιδικά πάρτυ. Γιατι για τα επόμενα 8 χρόνια δεν θα σας πληρώνει κανείς και κάπως πρέπει να ζήσετε.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:51 Σκάσε Μπούα!
Σκάσε Μπούα!
ια να μην ξεχαστείς!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Απολαμβάνουν την οσφυοκαμψια των Ελλήνων υπουργών απέναντι στο καρτέλ των εφοπλιστών.dtri2020 έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:27Τι κάνουν στην Κούβα σε ανάλογες περιπτώσεις;zteo έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:26Θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των υπουργών και εκπρόσωποι του καρτέλ.Frappezitis έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:06 Θα ζητήσουν λέει ενημέρωση από τις εταιρείες
" Είστε άπληστος? "
Το καρτέλ θα απαντήσει
" Ναι είμαστε "
Το να συνεχίσετε για δεύτερη τετραετία να κρύβεστε πίσω από τα whataboutism είναι πορεία απώλειας εξουσίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Δεν σημαίνει αδιαφορία η αποχή, φίλε, είναι εξίσου ψήφος, δηλαδή έκφραση άποψης, που συγκεκριμένα λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα στην πολιτική σκηνή που να εκφράζει το άτομο, κανείς που να θεωρείται ικανός για να κυβερνήσει.Isildur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 13:35 Για τους μη ψηφίσαντες (και κυρίως αυτούς που το κάνανε από ιδεολογία και όχι λόγω ανωτέρας βίας), τα πράγματα είναι απλά πιστεύω: ας ψήφιζαν (κατά το ας πρόσεχαν).
Τουναντίον, τίποτα δεν αλλάζει τελικά γιατί υπάρχει η ανοχή του υπόλοιπου των ψηφοφόρων που ψηφίζει με γνώμονα το "θα ψηφίσω τα σκατά που μυρίζουν ελαφρώς λιγότερο". Οπότε αυτή η πολιτική άποψη -του λευκού- χάνεται γιατί οι Μητσοτάκηδες και οι Τσιπράδες αυτής της χώρας ξέρουν ότι μπορεί να στηριχθούν σ' αυτήν την σαθρή λογική σας και στα παπάρια τους αν υπάρχει γενικευμένη δυσαρέσκεια. Όσο τους δίνεις ψήφο ανοχής και όχι εμπιστοσύνης θα συνεχίζουν να κάνουν ό,τι έκαναν πάντα κι εσύ να λες σαν τον δαρμένο ότι δεν είσαι οπαδός και τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε ουτοπικές λύσεις, ο ρεαλισμός είναι να ψηφίσω τον λιγότερο βρομερό βάλτο.
Στην ουσία η ψήφος σου ακυρώνει την αποχή και βγαίνεις από πάνω λέγοντας ότι «ας πρόσεχαν» και «δεν μας ενδιαφέρει η άποψή τους».
Τουλάχιστον, αν κάνεις μια επιλογή, να την υποστηρίζεις φουλ και να μην βγαίνεις μετά να λες ότι δεν είχες μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. Από την στιγμή που τους ψηφίζεις σημαίνει ότι σε εκφράζουν, μόνο την πρώτη φορά νοείται δοκιμαστική η ψήφος, μετά μεταφράζεται ότι αυτό γουστάρεις, τελεία.
Είναι δε αυτονόητο ότι δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς για οποιαδήποτε πολιτική προκύψει, για οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση ούτε να το παίξεις θιγμένος. Εκεί κυριολεκτικά ισχύει το "ας πρόσεχες". Τελεία και παύλα.
Α, δηλαδή στο 40% δεν τρέχει τίποτα, δεν είναι "μεγάλες διαστάσεις", στο 60% ξαφνικά γίνονται μεγάλες οι διαστάσεις και το συζητάμε. Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό το ράντομ ποσοστό;Isildur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 13:35Ειδικά αν είναι η μειοψηφία του κόσμου. Αν πάλι πάρει μεγάλες διαστάσεις το πράγμα και πιάσουν κανένα 60% οι απέχοντες, τότε το ξανασυζητάμe.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, μεταφράζεται κανονικά και με τον νόμο σε απουσία στήριξης οποιουδήποτε συνδυασμού και κανονικά οφείλει να οδηγεί σε αλλαγές στην πολιτική σκηνή, στην υπεροψία των αρχιδιών που ψηφίζετε και έχουν το θράσος να λένε ότι μόνο με αυτοδυναμία αποδέχονται το αποτέλεσμα, αλλιώς ξαναπάμε σε εκλογές, όπως και στην γενικότερη πελατειακή νοοτροπία τους.Baldur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 13:46 Απο τη στιγμη που ενα χονδρικα 30-40% του πληθυσμου αποφασισε πως του ειναι αδιαφορο/ισαξιο να κυβερνησει ο Μητσοτακης και απειχε απο τις καλπες, αυτο μεταφραζεται σε αυτονοητη ανοχη, κοινως εμμεση στηριξη. Οποιος δεν γουσταρει, σηκωνει τον κωλο του και ειτε συμμετεχει στην εκλογικη διαδικασια ειτε αρπαζει τα οπλα.
Το ακριβώς αντίθετο της ανοχής είναι. Ανοχή αντιθέτως είναι αυτό που κάνετε εσείς.
Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχουν όπλα, οι απόψεις εκφράζονται πολιτικά και το λευκό είναι πολιτική έκφραση. Συμμετοχή δεν είναι μόνο η ψήφος στήριξης σε έναν συνδυασμό, είναι και η παντελής απουσία στήριξης σε κάθε συνδυασμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-
- 3 Απαντήσεις