Στο ποιο ραντεβού είσαστε και θα κάνετε και σεξ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
Ααααααααααααααααααααααααααααααααα. Οκ.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:33τι λες καλε, ηθελα ειπαμε, παρακαλουσα, κανε με σουρωτήρι ελεγα, δεν θελω να γινω πιρόγα. Απλα δεν τα καταφεραν.Isildur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:28 Όχι, δεν ξανακάνω την ίδια κουβέντα για τρισχιλιοστή φορά. Ας πούμε τα αυτονόητα και στματάμε εδώ. Εγώ έφαγα την παραμύθα και το έκανα, εσύ φέρθηκες σαν κότα και δεν το έκανες και τέλος.
για το σεξ ελεγα παντως, υπερεκτιμημένο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οοοοοχιιι πουλάκι μου... και κότα είσαι που φοβήθηκες την γριπούλα και κορόιδο που πίστεψες το μπόλι φτιαγμένο στο πόδι. Γι' αυτό ξέχνα την user.Isildur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:28 Ας πούμε τα αυτονόητα και στματάμε εδώ. Εγώ έφαγα την παραμύθα και το έκανα, εσύ φέρθηκες σαν κότα και δεν το έκανες και τέλος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άντε καλά. Ας είναι κι έτσι.vagabondo έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:21Οοοοοχιιι πουλάκι μου... και κότα είσαι που φοβήθηκες την γριπούλα και κορόιδο που πίστεψες το μπόλι φτιαγμένο στο πόδι. Γι' αυτό ξέχνα την user.Isildur έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:28 Ας πούμε τα αυτονόητα και στματάμε εδώ. Εγώ έφαγα την παραμύθα και το έκανα, εσύ φέρθηκες σαν κότα και δεν το έκανες και τέλος.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γαμω τον ψεκασμο σας, literally.
Και του κερνάω την πρωτεϊνική μου καρμπονάρα facial.
Και του κερνάω την πρωτεϊνική μου καρμπονάρα facial.
με ηρεμια όμως, μην μας μείνεις.
γιατί δεν ρωτάνε στο first dates αν εχει κανει εμβόλιο ο αλλος, πιο καμένοι είμαστε εμεις απο την ζεν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Ιούλ 2023, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
user0972003
Wow έξι σελίδες!
Έχω διάβασμα παράλληλα με μαγείρεμα και μουσική
Ελπίζω να μην με ανεβοκατεβαζετε ψεκ !...
Ψεκ ειναι οι αλλοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
μπορεις παρακαλώ να ανεβοκατεβάσεις μια σεξυ φωτο να σκασει ο ισιλντουρ και ο βαντόνος;user έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 21:45 Wow έξι σελίδες!
-
user0972003
Γιατί με είπανε ψεκ;; Ο Βαντόνος λέει του αρέσω κι ο Iσιλδούρος ότι ανεβάζω μουσικάρες, τώρα δεν με θέλουν άλλο που είμαι αμπόλιαστη???
-
user0972003
Ποια είναι αυτή, η Δαμανάκη?
Κλαίω ρε κλαίω ρε παίδες με τα σχόλια είστε γαμάτοι ένας κι ένας
Όμως γράψτε και κανένα σοβαρό πλιζζ
Αν ερωτευτώ με εμβολιασμένο τι να κάνω?? Θα τρέχω τελευταία ώρα?
-
user0972003
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:43Στο ποιο ραντεβού είσαστε και θα κάνετε και σεξ;
Εν τω μεταξύ στον γυναικολόγο πήγα
Κλαίω......
Αυτος τι ειπε επι του θεματος;user έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 22:25Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:43Στο ποιο ραντεβού είσαστε και θα κάνετε και σεξ;
Κλαίω......![]()
![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σύμφωνα με τα λινκ που έβαλες, με το σεξ δεν υπάρχει πρόβλημα. Με την τεκνοποίηση έχουν θέμα.user έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 22:23Ποια είναι αυτή, η Δαμανάκη?![]()
Κλαίω ρε κλαίω ρε παίδες με τα σχόλια είστε γαμάτοι ένας κι ένας![]()
![]()
Όμως γράψτε και κανένα σοβαρό πλιζζ
Αν ερωτευτώ με εμβολιασμένο τι να κάνω?? Θα τρέχω τελευταία ώρα?
Occasio facit furem
-
user0972003
Δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ για αυτό γιατί φοβάμαι μη με δει ψεκ..GoBack έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 22:26Αυτος τι ειπε επι του θεματος;user έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 22:25Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:43
Στο ποιο ραντεβού είσαστε και θα κάνετε και σεξ;
Κλαίω......![]()
![]()
![]()
Δεν θυμάμαι να του έχω αναφέρει καν ότι δεν εμβολιαστηκα. Δεν με ρώτησε κι εκείνος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 61 Απαντήσεις