Η Ουκρανία είναι για τον Πούτιν ότι ήταν η Σουδητία για τον Χίτλερ.
Αν παραχωρηθεί στον KGBίτη νέα Συμφωνία του Μονάχου κανείς δεν τον σταματάει μετά.
Οι δύο επιλογές για ψηφοφορία είναι ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΕΣ.
Η Ουκρανία είναι για τον Πούτιν ότι ήταν η Σουδητία για τον Χίτλερ.
Το ευτυχέστερο σενάριο. Θα ανοίξουμε σαμπάνιες αν πει όχι.πατησιωτης έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 17:02 η μία ότι έχει αποφασίσει έτσι και αλλιώς να βάλει βέτο για την Σουηδία και ρίχνει ότι έχει και δεν έχει στο τραπέζι για να το δικαιολογήσει
FUCK DONALD TRUMP
ο Σολτεμπεργκ πάντως δήλωσε ότι στηρίζει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ...πατησιωτης έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 17:02 Υπάρχουν δύο προβλέψεις για αυτά που κάνει : η μία ότι έχει αποφασίσει έτσι και αλλιώς να βάλει βέτο για την Σουηδία και ρίχνει ότι έχει και δεν έχει στο τραπέζι για να το δικαιολογήσει και η άλλη ότι έχει αποφασίσει να πει ΝΑΙ και τα ρίχνει όλα για να πάρει ότι μπορεί.![]()
Μέχρι στιγμής ζητάει F16,είσοδο στην ΕΕ και διαμαρτύρεται επειδή η Ελλάδα δεν είχε συνέπειες επειδή μπλόκαρε τα Σκόπια για 16 χρόνια που δεν ήσαν 16 αλλά 10 (2008-2018).
Αντι-ΝΔsharp έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 01:24Μα οι Έλληνες είναι Δυτικοί. Οι Τούρκοι είναι Ανατολίτες. Εσύ τι είσαι;Kauldron έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 23:22Να δώσουμε στους Τούρκους κι άλλα F-16, να τους δώσουμε και ο,τι άλλο ζητήσουν, να μας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, για να μπολεμήζουμεντηρωζία. Ωραίοι Έλληνες είναι ορισμένοι. Νατοϊκοί είναι, οχι Έλληνες.sharp έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 11:27 Όχι, βέβαια! Να δώσουμε στον Πούτιν ό,τι θέλει από την Ευρώπη, εμάς έτσι κι αλλιώς δεν μάς πειράζει γιατί είμαστε ομόθρησκοι.![]()
Θελετε να σας πουμε και μπραβο;
Τι ειναι οι ελληνες;
βγάλατε αρχηγό η περιμένετε να ξυρίσει ο Πολακης το μουστάκι...?
Στην οποία η δική του χώρα (Νορβηγία) δεν μετέχει.Ποιός τον ρώτησε;μάλλον κάνει και αυτός τζάμπα χάρες.nostromos έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 17:26ο Σολτεμπεργκ πάντως δήλωσε ότι στηρίζει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ...πατησιωτης έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 17:02 Υπάρχουν δύο προβλέψεις για αυτά που κάνει : η μία ότι έχει αποφασίσει έτσι και αλλιώς να βάλει βέτο για την Σουηδία και ρίχνει ότι έχει και δεν έχει στο τραπέζι για να το δικαιολογήσει και η άλλη ότι έχει αποφασίσει να πει ΝΑΙ και τα ρίχνει όλα για να πάρει ότι μπορεί.![]()
Μέχρι στιγμής ζητάει F16,είσοδο στην ΕΕ και διαμαρτύρεται επειδή η Ελλάδα δεν είχε συνέπειες επειδή μπλόκαρε τα Σκόπια για 16 χρόνια που δεν ήσαν 16 αλλά 10 (2008-2018).
Εγώ δεν θέλω τίποτε.Ο Ερντογάν διερωτάται μάλλον γιατί η Ελλάδα υπέγραψε τη συμφωνία για τα F16 (μετατροπή σε Viper) που θέλει αυτός τώρα ΠΡΙΝ άρει το βέτο για τα Σκόπια και αυτός δεν μπορεί.Θα του απαντήσει κάποιος;
Oύτε ο Μπάιντεν έχει καμμιά δουλειά με την ΕΕ.Δίνει και αυτός υποσχέσεις που δεν τον αφορούν σαν τον Ομπάμα που έλεγε επί μνημονίων ότι πρέπει να διαγραφεί το ελληνικό χρέος,το οποίο όμως ΔΕΝ οφειλόταν στους Αμερικανούς.nostromos έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 17:52 πάλι καλά γιατί ο Μπάιντεν έχει κατεβάσει σωβρακο...
https://twitter.com/ragipsoylu/status/1 ... xBOVw&s=09
Καλό το αρθράκι για εσωτερική κατανάλωση μόνο που από το Βιλνιους ο Ερντογάν θα γυρίσει με F16 και ο Κουλης με συνεκμεταλευση του Αιγαιου.πατησιωτης έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:09Εγώ δεν θέλω τίποτε.Ο Ερντογάν διερωτάται μάλλον γιατί η Ελλάδα υπέγραψε τη συμφωνία για τα F16 (μετατροπή σε Viper) που θέλει αυτός τώρα ΠΡΙΝ άρει το βέτο για τα Σκόπια και αυτός δεν μπορεί.Θα του απαντήσει κάποιος;
Πολύ αστειάτορας το νεοκομμούνι!zteo έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:15Καλό το αρθράκι για εσωτερική κατανάλωση μόνο που από το Βιλνιους ο Ερντογάν θα γυρίσει με F16 και ο Κουλης με συνεκμεταλευση του Αιγαιου.πατησιωτης έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 19:09Εγώ δεν θέλω τίποτε.Ο Ερντογάν διερωτάται μάλλον γιατί η Ελλάδα υπέγραψε τη συμφωνία για τα F16 (μετατροπή σε Viper) που θέλει αυτός τώρα ΠΡΙΝ άρει το βέτο για τα Σκόπια και αυτός δεν μπορεί.Θα του απαντήσει κάποιος;