Όχι. Δεν υιοθετείς σκυλί για να σε ενδιαφέρει η ράτσα ή η κατάσταση της υγείας ή το πόσα άλλα κουτάβια βγήκαν, παιδί υιοθετείς. Το ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός ή η καταγωγή του σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος για γονέας, αφού ο γονέας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δίνει αγάπη χωρίς προϋποθέσεις. Η υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και είναι από τους ελάχιστους τομείς στο Δημόσιο όπου γίνεται πραγματικά σοβαρή και επαγγελματική δουλειά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- EKPLIKTIKOS
Μαλακα, πόσο άχρηστες είναι οι γυναίκες. Οκ να τις κερδίζουμε στα αθλήματα κτλ, αλλά να τις κερδίζουμε κ σε διαγωνισμούς ομορφιάς; Εγώ θα ντρεπόμουν για το φύλο μου
Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:48Όχι. Δεν υιοθετείς σκυλί για να σε ενδιαφέρει η ράτσα ή η κατάσταση της υγείας ή το πόσα άλλα κουτάβια βγήκαν, παιδί υιοθετείς. Το ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός ή η καταγωγή του σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος για γονέας, αφού ο γονέας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δίνει αγάπη χωρίς προϋποθέσεις. Η υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και είναι από τους ελάχιστους τομείς στο Δημόσιο όπου γίνεται πραγματικά σοβαρή και επαγγελματική δουλειά.
Και τέλος πάντων μπορούσε να πει να της μοιάζει όσο το δυνατόν και καθάριζε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν είναι λόγος αυτός να την απορρίψουν και να είσαι σίγουρος ότι αν πήγαινε ζευγάρι Αφρικανών και ζητούσε Αφρικανάκι, τα ίδια άπλυτα που απέρριψαν την Ελληνίδα, θα συμφωνούσαν μαζί τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:47Δικαίωμά της είναι να θέλει ό,τι θέλει, η υιοθεσία όμως δεν είναι δικαίωμά της
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ θεωρώ υποκρισία το να το παίζεις ότι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις παιδί και να κοιτάς την καταγωγή του.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:48Όχι. Δεν υιοθετείς σκυλί για να σε ενδιαφέρει η ράτσα ή η κατάσταση της υγείας ή το πόσα άλλα κουτάβια βγήκαν, παιδί υιοθετείς. Το ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός ή η καταγωγή του σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος για γονέας, αφού ο γονέας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δίνει αγάπη χωρίς προϋποθέσεις. Η υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και είναι από τους ελάχιστους τομείς στο Δημόσιο όπου γίνεται πραγματικά σοβαρή και επαγγελματική δουλειά.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:30
Επειδή δεν θέλει Πακιστανάκι ούτε Αφρικανάκι; Δεν είναι δικαίωμά της;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Με τις 7 εξωσωματικές που έκανε, προσπαθούσε να κάνει δικό της παιδί, όχι Αφρικανάκι. Δεν πήγε στην Αφρική να τους βοηθήσει για να λες ότι τώρα το γύρισε.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:23Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ θεωρώ υποκρισία το να το παίζεις ότι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις παιδί και να κοιτάς την καταγωγή του.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:48
Όχι. Δεν υιοθετείς σκυλί για να σε ενδιαφέρει η ράτσα ή η κατάσταση της υγείας ή το πόσα άλλα κουτάβια βγήκαν, παιδί υιοθετείς. Το ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός ή η καταγωγή του σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος για γονέας, αφού ο γονέας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δίνει αγάπη χωρίς προϋποθέσεις. Η υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και είναι από τους ελάχιστους τομείς στο Δημόσιο όπου γίνεται πραγματικά σοβαρή και επαγγελματική δουλειά.
Δεν θα είναι βιολογικά δικό της παιδί έτσι και αλλιώς. Θα είναι όμως δικό της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο έχει σημασία το να είσαι γονιός. Αν την ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματος ή η καταγωγή του παιδιού, αυτό είναι αντένδειξη στο να της δώσουν το παιδί, γιατί σημαίνει ότι έχει στο μυαλό της συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θέλει να είναι το παιδί της. Επειδή τυχαίνει να ξέρω άτομο που δουλεύει στην Πρόνοια και ασχολείται ακριβώς με τον τομέα αυτό, μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και δεν έχει καμία σχέση με άπλυτους κτλ. Σε περνάνε από κυριολεκτικό κόσκινο για πολλούς μήνες (καμιά φορά και για χρόνια) και σε κόβουν στην πρώτη αντένδειξη ότι δεν κάνεις για γονέας. Πχ θυμάμαι να μου λέει ότι είχαν κόψει μια τύπισσα μετά από πολλές συνεντεύξεις, γιατί της είπαν στην πορεία ότι το παιδάκι που ήταν να υιοθετήσει είχε άσθμα και δεν τους άρεσε η στάση της στην υπόλοιπη συνέντευξη (χωρίς η τύπισσα να έχει πει ότι δεν το ήθελε για αυτό το λόγο).Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:29Με τις 7 εξωσωματικές που έκανε, προσπαθούσε να κάνει δικό της παιδί, όχι Αφρικανάκι. Δεν πήγε στην Αφρική να τους βοηθήσει για να λες ότι τώρα το γύρισε.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:23Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ θεωρώ υποκρισία το να το παίζεις ότι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις παιδί και να κοιτάς την καταγωγή του.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52
Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.
JD Vance
JD Vance
Το ότι η συγκεκριμένη αγχώθηκε, πελάγωσε, σκέφθηκε πώς θα το χειριστεί, αν τυχόν κινδυνεύει το παιδί, δεν το υπολογίζουν.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:42Δεν θα είναι βιολογικά δικό της παιδί έτσι και αλλιώς. Θα είναι όμως δικό της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο έχει σημασία το να είσαι γονιός. Αν την ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματος ή η καταγωγή του παιδιού, αυτό είναι αντένδειξη στο να της δώσουν το παιδί, γιατί σημαίνει ότι έχει στο μυαλό της συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θέλει να είναι το παιδί της. Επειδή τυχαίνει να ξέρω άτομο που δουλεύει στην Πρόνοια και ασχολείται ακριβώς με τον τομέα αυτό, μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και δεν έχει καμία σχέση με άπλυτους κτλ. Σε περνάνε από κυριολεκτικό κόσκινο για πολλούς μήνες (καμιά φορά και για χρόνια) και σε κόβουν στην πρώτη αντένδειξη ότι δεν κάνεις για γονέας. Πχ θυμάμαι να μου λέει ότι είχαν κόψει μια τύπισσα μετά από πολλές συνεντεύξεις, γιατί της είπαν στην πορεία ότι το παιδάκι που ήταν να υιοθετήσει είχε άσθμα και δεν τους άρεσε η στάση της στην υπόλοιπη συνέντευξη (χωρίς η τύπισσα να έχει πει ότι δεν το ήθελε για αυτό το λόγο).Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:29Με τις 7 εξωσωματικές που έκανε, προσπαθούσε να κάνει δικό της παιδί, όχι Αφρικανάκι. Δεν πήγε στην Αφρική να τους βοηθήσει για να λες ότι τώρα το γύρισε.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:23
Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ θεωρώ υποκρισία το να το παίζεις ότι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις παιδί και να κοιτάς την καταγωγή του.
Έκριναν στη στάση της "στην υπόλοιπη συνέντευξη", δηλαδή αμέσως μόλις της το είπαν, χωρίς να τσεκάρουν αν το έψαξε και όταν ξαναπήγε, δεν είχε πλέον πρόβλημα.
Βέβαια αν ήθελε να υιοθετήσει το παιδί του ατόμου που γνωρίζεις στην Πρόνοια, δεν θα έπαιρνε ούτε Πακιστανάκι ούτε Αφρικανάκι. Ή μήπως αμφιβάλλεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 09 Ιούλ 2023, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Now health professionals are urged to call vaginas 'bonus holes' to avoid offending trans or non-binary patients
EXCLUSIVE: Women's rights campaigners say term is misogynistic and wrong
It appears in a glossary of words for health professionals to think about using
By Dan Sales
Women have condemned a charity after it suggested the vagina could instead be referred to as 'the bonus hole' to avoid upsetting non-binary or trans men.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ients.html
Τερφάρες, είστε "έξτρα τρύπες".
By Dan Sales
Women have condemned a charity after it suggested the vagina could instead be referred to as 'the bonus hole' to avoid upsetting non-binary or trans men.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και τα τσουτσούνια πώς να τα λένε; Joy sticks;AlienWay έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:47 Now health professionals are urged to call vaginas 'bonus holes' to avoid offending trans or non-binary patients
By Dan Sales
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σε κόβουν και αν ζητήσεις συγκεκριμένη ηλικία ή φύλο;Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:23Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ θεωρώ υποκρισία το να το παίζεις ότι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις παιδί και να κοιτάς την καταγωγή του.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:48
δε το γράφω ειρωνικά, είναι ειλικρινής η απορία μου, επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:58σε κόβουν και αν ζητήσεις συγκεκριμένη ηλικία ή φύλο;Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 18:23Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ θεωρώ υποκρισία το να το παίζεις ότι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις παιδί και να κοιτάς την καταγωγή του.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52
Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.
δε το γράφω ειρωνικά, είναι ειλικρινής η απορία μου, επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει
JD Vance
JD Vance
Σίγουρα υπάρχουν στα ορφανοτροφεία Ελληνόπουλα όχι σε απειροελάχιστους αριθμούς; δεν μιλάμε τώρα για εφήβους σχεδόν ενήλικες που είναι σε τύπου κιβωτός. Μου φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται ξεδιάντροπα ως επιχείρημα για να δικαιολογήσουν τον γάμο ομοφυλόφιλων. Οι πίο πολλοί ομο σίγουρα θα καταλήξουν να υιοθετούν από τρίτες χώρες όπως συμβαίνει αμερική.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:48Όχι. Δεν υιοθετείς σκυλί για να σε ενδιαφέρει η ράτσα ή η κατάσταση της υγείας ή το πόσα άλλα κουτάβια βγήκαν, παιδί υιοθετείς. Το ότι σε ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός ή η καταγωγή του σημαίνει ότι είσαι ακατάλληλος για γονέας, αφού ο γονέας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δίνει αγάπη χωρίς προϋποθέσεις. Η υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και είναι από τους ελάχιστους τομείς στο Δημόσιο όπου γίνεται πραγματικά σοβαρή και επαγγελματική δουλειά.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:30
Επειδή δεν θέλει Πακιστανάκι ούτε Αφρικανάκι; Δεν είναι δικαίωμά της;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Δεν ξέρω πόσα είναι, αλλά υπάρχουν συνήθως παιδιά ναρκομανών τα οποία μπορεί να γεννήθηκαν με προβλήματα υγείας (μπορεί και όχι) από τη χρήση των γονέων τους. Αυτά δεν θέλουν βοήθεια; Τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν και βγουν από εκεί χωρίς οικογένεια; Θα πάνε πίσω στους γονείς τους που θα τους τρώνε τα λεφτά;Dorian έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 19:08Σίγουρα υπάρχουν στα ορφανοτροφεία Ελληνόπουλα όχι σε απειροελάχιστους αριθμούς; δεν μιλάμε τώρα για εφήβους σχεδόν ενήλικες που είναι σε τύπου κιβωτός. Μου φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται ξεδιάντροπα ως επιχείρημα για να δικαιολογήσουν τον γάμο ομοφυλόφιλων. Οι πίο πολλοί ομο σίγουρα θα καταλήξουν να υιοθετούν από τρίτες χώρες όπως συμβαίνει αμερική.Juno έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:52Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη υποκρισία να υιοθετείς παιδί από την άλλη άκρη της γης, ενώ υπάρχουν Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία. Ας λύσουμε τα δικά μας προβλήματα πριν αρχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 17:48
Αυτή τη συμπεριφορά, τη θεωρώ υποκρισία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 2131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 2 Απαντήσεις