Κανονικά είμαι αμείλικτος με τα λαθη, αλλά σε ένα φόρουμ που γράφω τον πόνο μου, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό. Προσπαθούσα να συνδεθώ από υπολογιστή αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολαροίντ
Re: Πολαροίντ
Ποσο θα κοστίσει αν αναθέσω τις φωτογραφίες που θέλω σε κάποιον φωτογραφο; Καμια δεκαρια
- hellegennes
Εξαρτάται. Θα είναι Ιταλός παπαράτσι ή Κρητικός;Kappa έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 12:11 Ποσο θα κοστίσει αν αναθέσω τις φωτογραφίες που θέλω σε κάποιον φωτογραφο; Καμια δεκαρια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επιλογές:
1.Μένω σιωπηλός μέχρι τέλη Αυγούστου. Μετά στέλνω το δώρο.
2. Στέλνω το δώρο την άλλη βδομάδα
1.Μένω σιωπηλός μέχρι τέλη Αυγούστου. Μετά στέλνω το δώρο.
2. Στέλνω το δώρο την άλλη βδομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 09 Ιούλ 2023, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την μηχανή έστειλα μέιλ για την επιστρέψω. Είναι για τα μπάζα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε Κ Λ Α Ψ Αmasterridley έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:31Μπορούμε να το βελτιώσουμε λίγο αν το στείλει ως γράμμα με κομμένους πολύχρωμους χαρακτήρες από διάφορα περιοδικά;GoBzi έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:45Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:43
Όχι. Αλλά προτείνω μια τροποποίηση:
"ξέρω με ποιον βγαίνεις και που μένει και δεν με πειράζει. Μπορούμε να είμαστε φιλοι;".
(η γραμματική διόρθωση κερασμένη)![]()
Και χωρίς ερωτηματικό στο "μπορούμε να είμαστε φίλοι", πολύ σωστά.
Μ'αυτό τον τρόπο η τύπισσα θα καταλάβει πόσο cute και quirky είμαστε, αντιθέτως μπορεί να λάβει το λάθος μήνυμα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φυσικά της λείπεις. Δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Είναι καθε βράδυ με αυτόν . Μου έστειλε τωρα η κοπέλα που μιλάω και έγραψε απλώς ένα "ελαααα". Τι είδους συζήτηση περιμένει να υπάρξει από αυτό; Εκείνη δεν θα εστελνε ποτε τέτοια ανωριμα μηνύματα.
Α, οκ λάθος μου, τώρα που άνοιξα το μήνυμα λέει να πάω σε ένα φεστιβάλ με μουσική που ερμηνεύει. Μόνος μου θα πάω και θα κάθομαι να τη βλεπω; Τι βλακειες είναι αυτες;
H κοπέλα αυτή ασχολείται επίσης με φωτογραφία επαγγελματικα. Αν κάνουμε ποστ μαζί θα σκάσει αυτή. Αλλά πώς θα γίνει; με το καλημέρα θα της πω να με ταγκαρει; δεν πάει. Εκτός κι αν της πω ξεκάθαρα ότι θέλω να κάνω κάποια να το δει και τότε μάλλον θα με σουταρει κι αυτή.
πλοτ τουιστKappa έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 14:49 Α, οκ λάθος μου, τώρα που άνοιξα το μήνυμα λέει να πάω σε ένα φεστιβάλ με μουσική που ερμηνεύει. Μόνος μου θα πάω και θα κάθομαι να τη βλεπω; Τι βλακειες είναι αυτες;
πηγαινε στη συναυλια και στο τελος δωσ της λουλουδια σοκολατες βιβλια κλπ.
ξεφορτωσου τα δωρα που εχεις στοκαρει σ αυτην και ποιος ξερει?..
πήζον bot έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 15:04πλοτ τουιστKappa έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 14:49 Α, οκ λάθος μου, τώρα που άνοιξα το μήνυμα λέει να πάω σε ένα φεστιβάλ με μουσική που ερμηνεύει. Μόνος μου θα πάω και θα κάθομαι να τη βλεπω; Τι βλακειες είναι αυτες;
πηγαινε στη συναυλια και στο τελος δωσ της λουλουδια σοκολατες βιβλια κλπ.
ξεφορτωσου τα δωρα που εχεις στοκαρει σ αυτην και ποιος ξερει?..
Δεν νιώθω το ίδιο με αυτή για να της κάνω δώρα σαν απελπισμένος. Για αυτό και το ξερω οτι εχω πιθανότητες μαζί της. Αλλά με αφήνει λίγο πολύ αδιάφορο. Και πώς είθισται να πάω εκεί; Μόνος μου και μετά να πάμε για ποτό; Ή περιμένει να πάω με κάνα φίλο μου και απλώς να μιλήσουμε λίγο; Να της πω καλύτερα άλλη μέρα; Αλλά δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνω στορυ από το φεστιβάλ. Βέβαια συνήθως δεν κάνω πολλά στορυ, θα καταλάβει αυτή ότι τα κάνω επίτηδες.
Αντικειμενικά, τόσο καιρό όντως φαινομαι λουζερ. Κάνω στορυ ότι πίνω στη δουλειά, αυτή κάνει στορυ ότι βγαίνει συνέχεια, από το σπίτι του,τη βγάζει αυτός φωτογραφίες. Τι να συγκρίνουμε δλδ. Εχω χασει κατα κρατος. Βεβαια ξερει οτι γενικα δεν κανω στορυ την καθε μου κινηση αλλα και παλι. Μακάρι να με έχει όντως ιγκνορ να μην έχει δει τίποτα από αυτά. Αλλά έχω αρχίσει και ξενερώνω με αυτή την αδιαφορία. Το δώρο θα το στείλω όπως και να χει κάποια στιγμη γιατί θέλω να αποχωρησω κύριος.
Ρε άσε τους ανθρώπους να ζήσουν την ζωή τους και ζήσε εσύ την δική σου