Υπάρχει έστω ένας από τους 300 που να έχει σπουδάσει κάτι σχετικό με τους Η/Υ, άραγε;GoBzi έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:02 Άντε το φακέλωμα το δέχομαι, να το καταλάβω, αλλά γεωεντοπισμός πως;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Από τους ψεκασμένους στους τσιπαρισμενους
Re: Από τους ψεκασμένους στους τσιπαρισμενους
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Επειδή είστε τεχνολογικά άσχετοι, γιατί αν δεν ήσασταν δεν θα πιστεύατε αυτά που σας λένε οι διάφοροι Νατσιοί: τεχνολογικά είναι δυνατός ο εντοπισμός της θέσης του κάθε κινητού με ακρίβεια μερικών μέτρων. Χωρίς να κάνει τίποτε ο χρήστης, αρκεί να το έχει ανοικτό. Αλλά, απαιτείται δικαστική άδεια για την αξιοποίηση αυτής της τεχνολογικής δυνατόττητας.zteo έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:10 Καλά εσείς και ζαιοι έχετε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε παρακολουθήσεις τόσο σε κινητά όσο σε σταθερά τηλέφωνα.![]()
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Γιατί να είναι 666 κι όχι 667;Isildur έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:32Και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Μέρκιουρης ήταν πιο πριν ΠΑΣΟΚ οπότε όλα ΟΚ. Και καμμιά πενταετία ο ΣΥΡΙΖΑΣ, αλλά είχε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί και δεν προκάμανε. Απλά είναι τα πράματα, τι δεν καταλαβαίνεις;Saliveros έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:13Επειδή τα τελευταία 20 χρόνια κυβερνούσε η ΝΔ.Το πέτυχα;Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 09:48 Γιατι ειναι το 666 και ειναι αντιθετη η εκκλησια. Αλλιως πες μου εσυ γιατι δεν εχουν γινει 20 χρονια τωρα
Πάνος Σκουρλέτης
Επειδή έτσι είπε ο Γιάννης με τα μανιτάρια.Saliveros έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:43Γιατί να είναι 666 κι όχι 667;Isildur έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:32Και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Μέρκιουρης ήταν πιο πριν ΠΑΣΟΚ οπότε όλα ΟΚ. Και καμμιά πενταετία ο ΣΥΡΙΖΑΣ, αλλά είχε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί και δεν προκάμανε. Απλά είναι τα πράματα, τι δεν καταλαβαίνεις;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Υδράργυρος
Βαλε ολο το κυκλωμα μεσα. Απο την κυβερνηση, τους γραμματεις και φαρισαιους, μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο που την κυριακη θα παει σε ενα ασχημο οικημα με ηχους σα στανη και ενα ορκ θα του πει ουουου 666 θα πας στην κολασηSaliveros έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:13Επειδή τα τελευταία 20 χρόνια κυβερνούσε η ΝΔ.Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 09:48Γιατι ειναι το 666 και ειναι αντιθετη η εκκλησια. Αλλιως πες μου εσυ γιατι δεν εχουν γινει 20 χρονια τωρα
Το πέτυχα;
Άσχημο οίκημα:Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:46Βαλε ολο το κυκλωμα μεσα. Απο την κυβερνηση, τους γραμματεις και φαρισαιους, μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο που την κυριακη θα παει σε ενα ασχημο οικημα με ηχους σα στανη και ενα ορκ θα του πει ουουου 666 θα πας στην κολασηSaliveros έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:13Επειδή τα τελευταία 20 χρόνια κυβερνούσε η ΝΔ.Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 09:48
Γιατι ειναι το 666 και ειναι αντιθετη η εκκλησια. Αλλιως πες μου εσυ γιατι δεν εχουν γινει 20 χρονια τωρα
Το πέτυχα;

Όμορφο οίκημα:

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Υδράργυρος
Ο συριζα ηταν η μονη κυβερνηση που προχωρησε τις ταυτοτητες αλλα οντως δεν προκαμανε. Μετα το 2018 με τις δημοσκοπησεις να δειχνουν κουλη δεν προχωραγε τιποτα. Ποιος ηταν τρελος να προχωρησει ενα τετοιο θεμα και να ερθει μετα ο κουλης και να σκισει τις συμβασεις; ( οπως και εκανε)Isildur έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:32Και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Μέρκιουρης ήταν πιο πριν ΠΑΣΟΚ οπότε όλα ΟΚ. Και καμμιά πενταετία ο ΣΥΡΙΖΑΣ, αλλά είχε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί και δεν προκάμανε. Απλά είναι τα πράματα, τι δεν καταλαβαίνεις;Saliveros έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:13Επειδή τα τελευταία 20 χρόνια κυβερνούσε η ΝΔ.Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 09:48
Γιατι ειναι το 666 και ειναι αντιθετη η εκκλησια. Αλλιως πες μου εσυ γιατι δεν εχουν γινει 20 χρονια τωρα
Το πέτυχα;
Αλλα μια καλη ερωτηση ειναι η κυβερνηση των κουλη και εκσυγχρονιστη πιερρακακη γιατι δεν το προχωρησανε στην πρωτη τετραετια; και αυτοι δεν προκαμανε; μπουουου 666
- Υδράργυρος
Ασχημια ειναι οι αγιογραφιες, τα κτιρια-κατσαρολες, και οι ψαλμωδιες σαν τα βελασματα στη στανη του θειου μου.Isildur έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:51Άσχημο οίκημα:Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:46Βαλε ολο το κυκλωμα μεσα. Απο την κυβερνηση, τους γραμματεις και φαρισαιους, μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο που την κυριακη θα παει σε ενα ασχημο οικημα με ηχους σα στανη και ενα ορκ θα του πει ουουου 666 θα πας στην κολαση
Όμορφο οίκημα:
![]()
Ασχημια ειναι η βυζαντινη δηθεν τεχνη, μην εχεις αυταπατες
dtri2020 έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:40Επειδή είστε τεχνολογικά άσχετοι, γιατί αν δεν ήσασταν δεν θα πιστεύατε αυτά που σας λένε οι διάφοροι Νατσιοί: τεχνολογικά είναι δυνατός ο εντοπισμός της θέσης του κάθε κινητού με ακρίβεια μερικών μέτρων. Χωρίς να κάνει τίποτε ο χρήστης, αρκεί να το έχει ανοικτό. Αλλά, απαιτείται δικαστική άδεια για την αξιοποίηση αυτής της τεχνολογικής δυνατόττητας.zteo έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:10 Καλά εσείς και ζαιοι έχετε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε παρακολουθήσεις τόσο σε κινητά όσο σε σταθερά τηλέφωνα.![]()
Ναι οπως στην ΕΥΠ που καθημερινα εφερναν εγγραφα με λιστες εκατονταδων τηλεφωνων προς παρακολουθηση (χωρις τα ονοματα των κατοχων και αιτιολογια παρακολουθησης) και η εισαγγελεας απλα το υπεγραφε.
.
Ομορφιές, που μόνο οι αριστεροί μπορούν να δημιουργήσουν.Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:56 Ασχημια ειναι οι αγιογραφιες, τα κτιρια-κατσαρολες, και οι ψαλμωδιες σαν τα βελασματα στη στανη του θειου μου.

Που να τις φτάσει η Βυζαντινή τέχνη;
ΕΥΠατζής είσαι;Αρίστος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:57dtri2020 έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:40Επειδή είστε τεχνολογικά άσχετοι, γιατί αν δεν ήσασταν δεν θα πιστεύατε αυτά που σας λένε οι διάφοροι Νατσιοί: τεχνολογικά είναι δυνατός ο εντοπισμός της θέσης του κάθε κινητού με ακρίβεια μερικών μέτρων. Χωρίς να κάνει τίποτε ο χρήστης, αρκεί να το έχει ανοικτό. Αλλά, απαιτείται δικαστική άδεια για την αξιοποίηση αυτής της τεχνολογικής δυνατόττητας.zteo έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:10 Καλά εσείς και ζαιοι έχετε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε παρακολουθήσεις τόσο σε κινητά όσο σε σταθερά τηλέφωνα.![]()
Ναι οπως στην ΕΥΠ που καθημερινα εφερναν εγγραφα με λιστες εκατονταδων τηλεφωνων προς παρακολουθηση (χωρις τα ονοματα των κατοχων και αιτιολογια παρακολουθησης) και η εισαγγελεας απλα το υπεγραφε.![]()
.
dtri2020 έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 11:01ΕΥΠατζής είσαι;Αρίστος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:57dtri2020 έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:40
Επειδή είστε τεχνολογικά άσχετοι, γιατί αν δεν ήσασταν δεν θα πιστεύατε αυτά που σας λένε οι διάφοροι Νατσιοί: τεχνολογικά είναι δυνατός ο εντοπισμός της θέσης του κάθε κινητού με ακρίβεια μερικών μέτρων. Χωρίς να κάνει τίποτε ο χρήστης, αρκεί να το έχει ανοικτό. Αλλά, απαιτείται δικαστική άδεια για την αξιοποίηση αυτής της τεχνολογικής δυνατόττητας.
Ναι οπως στην ΕΥΠ που καθημερινα εφερναν εγγραφα με λιστες εκατονταδων τηλεφωνων προς παρακολουθηση (χωρις τα ονοματα των κατοχων και αιτιολογια παρακολουθησης) και η εισαγγελεας απλα το υπεγραφε.![]()
.
https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... as-tis-eyp
https://www.ieidiseis.gr/politiki/17007 ... mas-fylaei
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είσαι τσίρκο μοναδικό, δεν είναι περίεργο που σου άρεσε η κυβέρνηση του Συριζα.Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:56Ασχημια ειναι οι αγιογραφιες, τα κτιρια-κατσαρολες, και οι ψαλμωδιες σαν τα βελασματα στη στανη του θειου μου.Isildur έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:51Άσχημο οίκημα:Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2023, 10:46
Βαλε ολο το κυκλωμα μεσα. Απο την κυβερνηση, τους γραμματεις και φαρισαιους, μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο που την κυριακη θα παει σε ενα ασχημο οικημα με ηχους σα στανη και ενα ορκ θα του πει ουουου 666 θα πας στην κολαση
Όμορφο οίκημα:
![]()
Ξαναρωτάω: ΕΥΠΑτζής είσαι;
Γιατί λες "έφερναν έγγραφα", ήσουνα μπροστά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση