Σε πολιορκει και ο Νεον; Δεν εχω καμια ελπιδα.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 21:08Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 21:05
Αποσυρω επισημως τα ΠΜ μου.Το θέμα είναι να λυθούν τα μάγια και να επανέλθω σε κανένα εξάμηνο στον επάνω κόσμο με την αληθινή μορφή μου. Εδώ κάτω στα υπόγεια σπήλαια οι ερπετόμορφοι άρχισαν να μου την πέφτουν.. πόσο θ' αντέξω να τους συγκρατώ;![]()
Δεν εννοώ το πχωρουμ για Αδη κάτω κόσμο κοίλη Γη Κόλαση![]()
![]()
Αααααααααα ποια ΠΜ τα' στειλες μήπως με κείνα τα ταχυδρομικά περιστέρια του neon imposter και δεν έφτασαν ποτέ???
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Sid Vicious
Την επομενη φορα φροντισε να με στειλεις απο πριν μηνυμα γιατι θα ξαναφας χυλοπιτα (ομολογω τοπ εμφανιση αλλα το παιζω και σκληρος)user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 16:33![]()
Ιιιιιιι
Που τη βρήκες Sid τη φώτο μου και με βγάζεις στη φόρα ;;; Γιατί πράγματι εγώ είμαι με το μινάκι μου με το τοπάκι μου και με το ποτάκι μου. Η μήπως με φωτογράφισες ο ίδιος σε κείνο το μαγαζί, είχες βγει κι εσύ;;;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
user0972003
Όχι όχι! Γιατί ποιος με πολιορκεί;
Άκου τι γίνεται!
Ο neon imposter περιμένει μια κριτική μου για ένα νουάρ με έναν όμορφο πληρωμένο δολοφόνο το οποίο περιμένω ακόμα να μου στείλει με ένα από εκείνα τα περιστέρια που εκπαιδεύει αυτόν τον καιρό για ταχυδρομικά καθώς ετοιμάζει κάποιο καινούριο πρότζεκτ κομπίνα επιχείρηση κατι τέτοια μου είχε πει, κάτι it a a bomber it s a bomber φωνάζει στον ύπνο του κι έχει αρχίσει να με εξάπτει τώρα. Πιστεύω ένας δικηγόρος πρέπει να αποτελέσει την αφορμή να γίνω κι εγώ σαν την Οιδίπα που διάβασα στην περιγραφή στη Συλλογή που αναφέρεται όλη την ώρα κι όταν περάσω τη δοκιμασία να λύσω τα μυστήρια και τα αινίγματα του ε τότε θα με στρατολογήσει στη γιάφκα του.
Ιτς α μπομπερ?
-
user0972003
Κι αυτό.
Εσύ εσύ αχ εσύ! Όταν σου λέγαμε για τις πεταγμένες φλέβες σου με τη Νάιδα μας περιφρόνησες και τώρα μου μιλάς για καμιά ελπίδα, τι κουνούπι σε τσίμπησε τώρα
- kongrosian
Motorhead - it's a bomber?user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 22:39Όχι όχι! Γιατί ποιος με πολιορκεί;![]()
Άκου τι γίνεται!
Ο neon imposter περιμένει μια κριτική μου για ένα νουάρ με έναν όμορφο πληρωμένο δολοφόνο το οποίο περιμένω ακόμα να μου στείλει με ένα από εκείνα τα περιστέρια που εκπαιδεύει αυτόν τον καιρό για ταχυδρομικά καθώς ετοιμάζει κάποιο καινούριο πρότζεκτ κομπίνα επιχείρηση κατι τέτοια μου είχε πει, κάτι it a a bomber it s a bomber φωνάζει στον ύπνο του κι έχει αρχίσει να με εξάπτει τώρα. Πιστεύω ένας δικηγόρος πρέπει να αποτελέσει την αφορμή να γίνω κι εγώ σαν την Οιδίπα που διάβασα στην περιγραφή στη Συλλογή που αναφέρεται όλη την ώρα κι όταν περάσω τη δοκιμασία να λύσω τα μυστήρια και τα αινίγματα του ε τότε θα με στρατολογήσει στη γιάφκα του.
Ιτς α μπομπερ?Ποιος με πολιορκεί;
- hellegennes
Επειδή ήταν ξυρισμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
user0972003
Να σε στείλω γιατί θα με στείλεις δηλαδήSid Vicious έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 22:38Την επομενη φορα φροντισε να με στειλεις απο πριν μηνυμα γιατι θα ξαναφας χυλοπιτα (ομολογω τοπ εμφανιση αλλα το παιζω και σκληρος)user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 16:33![]()
Ιιιιιιι
Που τη βρήκες Sid τη φώτο μου και με βγάζεις στη φόρα ;;; Γιατί πράγματι εγώ είμαι με το μινάκι μου με το τοπάκι μου και με το ποτάκι μου. Η μήπως με φωτογράφισες ο ίδιος σε κείνο το μαγαζί, είχες βγει κι εσύ;;;
Ναι, εκείνο το βράδυ είχα πιο πολλές κατακτήσεις από ποτέ με τη συγκεκριμένη εμφάνιση, κι έτρεχαν να με πιάσουν με κάτι δίχτυα...τέτοιο τέρας
- kongrosian
Καμια ομως. Παμε afk
Την ειδες την φωτο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Ναι. Αν δεν δεις μάτια ηλικία δεν μπορεί να κρίνεις από το σαγόνι.Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:10Την ειδες την φωτο;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 22:53Επειδή ήταν ξυρισμένος.Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 17:03
Το μισο προσωπο. Αν δεν ειχε πει ηλικια εγω τον εκανα απο 18 και κατω. Μικροδειχνει φουλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχω εσενα. Θα τα βολεψουμε.
Απο αυτο που ειδες, ποσο τον εκανες;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:11Ναι. Αν δεν δεις μάτια ηλικία δεν μπορεί να κρίνεις από το σαγόνι.
-
user0972003
kongrosian έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 22:53Motorhead - it's a bomber?user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 22:39Όχι όχι! Γιατί ποιος με πολιορκεί;![]()
Άκου τι γίνεται!
Ιτς α μπομπερ?Ποιος με πολιορκεί;
![]()
Κι εσύ στην ίδια οργάνωση ανήκεις...
Να σου πω όμως τι είναι το afk???
- hellegennes
Δεν ξέρω, δεν φαινόταν αρκετά. Αυτόν πόσο τον κάνεις;Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:12Απο αυτο που ειδες, ποσο τον εκανες;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 23:11Ναι. Αν δεν δεις μάτια ηλικία δεν μπορεί να κρίνεις από το σαγόνι.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το πολύ πολύ να έχει ρουφήξει 5 6 ψωλες ακόμη. Σιγά το πράγμα, αφού για φίλη τη θεςKappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:51Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όμως να μάθω τι έχει παιχτει.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:48Δεν πιστεύω να θες να πάρεις καμιά εκδίκηση??Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:14
Θα γίνω σκληρός παίρνοντας πίσω, σιγά σιγά, την προσοχή που της είχα δώσει. Αφότου όμως την έχω κάνει να γυρίσει για τα καλά. Γιατί έχω πολλές απορίες για τη συμπεριφορά της και μου άξιζε μια εξήγηση, όχι αυτά τα καραγκιοζιλικια. Είπε πράγματα αρκετα πληγωτικα στο μέιλ της, μίλησε για γερή δόση απογοητευσης επειδή τάχα δεν της άφηνα χώρο, λες και βρισκόμασταν σε κέντρο διασκέδασης και δεν μπορούσε να μου πει απλά και ανθρώπινα ότι θέλει να κοιμηθεί αντί να χαμηλώνει τα φώτα.
Όσο δεν βλέπει τα στορυς μου δεν είναι καλό σημαδι. Ο,τι και να στείλω δεν θα απαντήσει. Ίσως αν στείλω το δώρο τέλη Αυγούστου με την προϋπόθεση να μείνω απόλυτα σιωπηλός μέχρι τότε. Μεσολαβούν βέβαια οι διακοπές της και δεν ξέρω πώς θα το αντέξω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη