Δεν πιστεύω να θες να πάρεις καμιά εκδίκηση??Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:14Θα γίνω σκληρός παίρνοντας πίσω, σιγά σιγά, την προσοχή που της είχα δώσει. Αφότου όμως την έχω κάνει να γυρίσει για τα καλά. Γιατί έχω πολλές απορίες για τη συμπεριφορά της και μου άξιζε μια εξήγηση, όχι αυτά τα καραγκιοζιλικια. Είπε πράγματα αρκετα πληγωτικα στο μέιλ της, μίλησε για γερή δόση απογοητευσης επειδή τάχα δεν της άφηνα χώρο, λες και βρισκόμασταν σε κέντρο διασκέδασης και δεν μπορούσε να μου πει απλά και ανθρώπινα ότι θέλει να κοιμηθεί αντί να χαμηλώνει τα φώτα.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:11Για να σου δώσει σημασία μην την πρήξεις στα μήνυματα τηλέφωνα δώρα!!Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:06
Στην παρούσα φάση με αυτή πώς να γίνω σκληρός; αφού δεν μου δίνει σημασία. Αν μου δώσει σημασία θα γίνω.
Θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο θα γίνεις σκληρός. Τι θα κάνεις; Πρέπει να σε εκπαιδεύσουμε, να σε προετοιμάσουμε. Θα κάνεις σκληρό training και παράλληλα θα απασχολείται το μυαλό σου δηλαδή ώστε να μην της στείλεις τίποτα, ώστε να εξαφανιστείς...θα αφοσιωθείς στην βελτίωση σου κι όταν θα είσαι σχεδόν έτοιμος ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
-
user0972003
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όμως να μάθω τι έχει παιχτει.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:48Δεν πιστεύω να θες να πάρεις καμιά εκδίκηση??Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:14Θα γίνω σκληρός παίρνοντας πίσω, σιγά σιγά, την προσοχή που της είχα δώσει. Αφότου όμως την έχω κάνει να γυρίσει για τα καλά. Γιατί έχω πολλές απορίες για τη συμπεριφορά της και μου άξιζε μια εξήγηση, όχι αυτά τα καραγκιοζιλικια. Είπε πράγματα αρκετα πληγωτικα στο μέιλ της, μίλησε για γερή δόση απογοητευσης επειδή τάχα δεν της άφηνα χώρο, λες και βρισκόμασταν σε κέντρο διασκέδασης και δεν μπορούσε να μου πει απλά και ανθρώπινα ότι θέλει να κοιμηθεί αντί να χαμηλώνει τα φώτα.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:11
Για να σου δώσει σημασία μην την πρήξεις στα μήνυματα τηλέφωνα δώρα!!
Θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο θα γίνεις σκληρός. Τι θα κάνεις; Πρέπει να σε εκπαιδεύσουμε, να σε προετοιμάσουμε. Θα κάνεις σκληρό training και παράλληλα θα απασχολείται το μυαλό σου δηλαδή ώστε να μην της στείλεις τίποτα, ώστε να εξαφανιστείς...θα αφοσιωθείς στην βελτίωση σου κι όταν θα είσαι σχεδόν έτοιμος ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου.
Όσο δεν βλέπει τα στορυς μου δεν είναι καλό σημαδι. Ο,τι και να στείλω δεν θα απαντήσει. Ίσως αν στείλω το δώρο τέλη Αυγούστου με την προϋπόθεση να μείνω απόλυτα σιωπηλός μέχρι τότε. Μεσολαβούν βέβαια οι διακοπές της και δεν ξέρω πώς θα το αντέξω.
Τύπε, κόψε με την κλαψομουνίαση στο παρόν νήμα και ανέβασε φώτο για να δικαστείς και συ.Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:51Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όμως να μάθω τι έχει παιχτει.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:48Δεν πιστεύω να θες να πάρεις καμιά εκδίκηση??Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:14
Θα γίνω σκληρός παίρνοντας πίσω, σιγά σιγά, την προσοχή που της είχα δώσει. Αφότου όμως την έχω κάνει να γυρίσει για τα καλά. Γιατί έχω πολλές απορίες για τη συμπεριφορά της και μου άξιζε μια εξήγηση, όχι αυτά τα καραγκιοζιλικια. Είπε πράγματα αρκετα πληγωτικα στο μέιλ της, μίλησε για γερή δόση απογοητευσης επειδή τάχα δεν της άφηνα χώρο, λες και βρισκόμασταν σε κέντρο διασκέδασης και δεν μπορούσε να μου πει απλά και ανθρώπινα ότι θέλει να κοιμηθεί αντί να χαμηλώνει τα φώτα.
Όσο δεν βλέπει τα στορυς μου δεν είναι καλό σημαδι. Ο,τι και να στείλω δεν θα απαντήσει. Ίσως αν στείλω το δώρο τέλη Αυγούστου με την προϋπόθεση να μείνω απόλυτα σιωπηλός μέχρι τότε. Μεσολαβούν βέβαια οι διακοπές της και δεν ξέρω πώς θα το αντέξω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:54Τύπε, κόψε με την κλαψομουνίαση στο παρόν νήμα και ανέβασε φώτο για να δικαστείς και συ.Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:51Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όμως να μάθω τι έχει παιχτει.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εχει ανεβασει ηδη. Πολο μπλουζακια και σλιμ φιτ παντελονακια σινο.Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:54Τύπε, κόψε με την κλαψομουνίαση στο παρόν νήμα και ανέβασε φώτο για να δικαστείς και συ.Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:51Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όμως να μάθω τι έχει παιχτει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν φαίνεται τίποτα, δικέ μου.Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:38Εχει ανεβασει ηδη. Πολο μπλουζακια και σλιμ φιτ παντελονακια σινο.Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:54Τύπε, κόψε με την κλαψομουνίαση στο παρόν νήμα και ανέβασε φώτο για να δικαστείς και συ.Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 18:51
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω όμως να μάθω τι έχει παιχτει.
Να μην απασχολείτε το δικαστήριο ασκόπως.
Dein Herz, meine Gier
Σήμερα φορούσα t-shirt και τζιν. Έληξε η φώτο,δεν ξέρω να ανεβάζω κανονικά.
Δεν φταιμε εμεις που πετατε χαρταετο γιορ ονορ.Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:40Δεν φαίνεται τίποτα, δικέ μου.
Να μην απασχολείτε το δικαστήριο ασκόπως.
Βαλε φωτο ξανα ρε Καππα, τωρα που πετυχαμε τον μαιτρ μεσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Kappa έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:41 Σήμερα φορούσα t-shirt και τζιν. Έληξε η φώτο,δεν ξέρω να ανεβάζω κανονικά.

Dein Herz, meine Gier
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όπως δεν μ'αρεσουν οι μπροστινές ουρές στη γυναίκα (ή "γυναίκα"), ετσι δεν μ'αρέσουν και οι πισινές.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 16:48Γιατί αγορίνα, δεν σου αρέσω;;;vantono έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 18:23Ποιό απ'όλα τα ποτά απο τις προηγουμενες σελιδες που μου κάνανε το νήμα κάβα 'δω μεσα, καβάτζωσε και πίνει κι εγινε έτσι?![]()
![]()
Τι μου λείπει δηλαδή, το μινάκι μου το έχω![]()
Εκείνη τη νύχτα..έπινα Δον Παναγιώτη...εεεε Don papa ήθελα να πω. Γιατί είμαι πειρατίνα αφού. Και αυτό το ρούμι έχει στο λαιμό του μια σαλαμάνδρα και πέτυχαν τα μάγια και τώρα γύρισα πάλι στη μαγεμένη μου μορφή...μισή έτσι μισή αλλιώς κάτι σαν την Περσεφόνη.
Ο Sid με εντόπισε τυχαία σ ένα από κείνα τα μαγαζιά που βγαίνει κάθε βράδυ..
Να δες![]()
vantono
Πρέπει να με αφήσεις να στην κόψω.
Σαλαμάνδρα εισαι, θα την ξανα φυτρώσεις, σιγά.
-
user0972003
vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:28Όπως δεν μ'αρεσουν οι μπροστινές ουρές στη γυναίκα (ή "γυναίκα"), ετσι δεν μ'αρέσουν και οι πισινές.user έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 16:48Γιατί αγορίνα, δεν σου αρέσω;;;vantono έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 18:23
Ποιό απ'όλα τα ποτά απο τις προηγουμενες σελιδες που μου κάνανε το νήμα κάβα 'δω μεσα, καβάτζωσε και πίνει κι εγινε έτσι?![]()
![]()
Τι μου λείπει δηλαδή, το μινάκι μου το έχω![]()
Εκείνη τη νύχτα..έπινα Δον Παναγιώτη...εεεε Don papa ήθελα να πω. Γιατί είμαι πειρατίνα αφού. Και αυτό το ρούμι έχει στο λαιμό του μια σαλαμάνδρα και πέτυχαν τα μάγια και τώρα γύρισα πάλι στη μαγεμένη μου μορφή...μισή έτσι μισή αλλιώς κάτι σαν την Περσεφόνη.
Ο Sid με εντόπισε τυχαία σ ένα από κείνα τα μαγαζιά που βγαίνει κάθε βράδυ..
Να δες![]()
vantono![]()
Πρέπει να με αφήσεις να στην κόψω.
Σαλαμάνδρα εισαι, θα την ξανα φυτρώσεις, σιγά.
Δεν τη χώνω πουθενά καλέ μη φοβάσαι για να μαστιγώνω την έχω
Ποιο το νόημα να μου την κόψεις αφού θα την ξαναφυτρώνω?? Το θέμα είναι να λυθούν τα μάγια και να επανέλθω σε κανένα εξάμηνο στον επάνω κόσμο με την αληθινή μορφή μου. Εδώ κάτω στα υπόγεια σπήλαια οι ερπετόμορφοι άρχισαν να μου την πέφτουν.. πόσο θ' αντέξω να τους συγκρατώ;
Ιιιιιιιι ΤΙ ΠΡΟΣΒΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ;
-
user0972003
Τι που ποιος ποτε γιατιιιιι????
Αποσυρω επισημως τα ΠΜ μου.Το θέμα είναι να λυθούν τα μάγια και να επανέλθω σε κανένα εξάμηνο στον επάνω κόσμο με την αληθινή μορφή μου. Εδώ κάτω στα υπόγεια σπήλαια οι ερπετόμορφοι άρχισαν να μου την πέφτουν.. πόσο θ' αντέξω να τους συγκρατώ;
-
user0972003
Bazoomba έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 21:05
Αποσυρω επισημως τα ΠΜ μου.Το θέμα είναι να λυθούν τα μάγια και να επανέλθω σε κανένα εξάμηνο στον επάνω κόσμο με την αληθινή μορφή μου. Εδώ κάτω στα υπόγεια σπήλαια οι ερπετόμορφοι άρχισαν να μου την πέφτουν.. πόσο θ' αντέξω να τους συγκρατώ;![]()
Δεν εννοώ το πχωρουμ για Αδη κάτω κόσμο κοίλη Γη Κόλαση
Αααααααααα ποια ΠΜ τα' στειλες μήπως με κείνα τα ταχυδρομικά περιστέρια του neon imposter και δεν έφτασαν ποτέ???
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη