Είναι ο Βαϊναμόινεν και κρατάει ένα έγχορδο που λέγεται κάντελε.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:50Εσυ εχεις ενα πολυ ωραιο αβαταρ. Δυστυχως δεν ανοιγει σε μεγαλη εικονα να δουμε καλυτερα. Μοιαζει να κραταει κατι που να μοιαζει σαν ψαλτηρι, η σαν κατι αναμεσα σε σαντουρι και ταμπουρα....hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 14:22Νομίζω αυτό το σχήμα είναι οξύμωρο. Δεν μπορείς να βάλεις την λέξη "οποιαδήποτε" ακολουθούμενη από πολλαπλά εκτός, πόσο μάλλον όταν στο τέλος βάζεις "κλπ".Isildur έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 07:07 σε οποιαδήποτε τράπεζα φυσικά, εκτός από θεμάτων, αίματος, σπέρματος κλπ.
Ποιος ειναι αυτος ο τυπος ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
- hellegennes
Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
δεν είναι έκρηξη. Είναι η δική μου ηθικοφιλοσοφική ερμηνεία των όσων γράφεις.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:50 Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. Απλά λέω ότι είσαι ανακόλουθος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πλην και χωρίς κλπ κάνει;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 14:22Νομίζω αυτό το σχήμα είναι οξύμωρο. Δεν μπορείς να βάλεις την λέξη "οποιαδήποτε" ακολουθούμενη από πολλαπλά εκτός, πόσο μάλλον όταν στο τέλος βάζεις "κλπ".Isildur έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 07:07 σε οποιαδήποτε τράπεζα φυσικά, εκτός από θεμάτων, αίματος, σπέρματος κλπ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Α, παίζεις και κάντελε; Νόμιζα μόνο αφρικανικό μονόχορδο.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:59Είναι ο Βαϊναμόινεν και κρατάει ένα έγχορδο που λέγεται κάντελε.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:50Εσυ εχεις ενα πολυ ωραιο αβαταρ. Δυστυχως δεν ανοιγει σε μεγαλη εικονα να δουμε καλυτερα. Μοιαζει να κραταει κατι που να μοιαζει σαν ψαλτηρι, η σαν κατι αναμεσα σε σαντουρι και ταμπουρα....hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 14:22
Νομίζω αυτό το σχήμα είναι οξύμωρο. Δεν μπορείς να βάλεις την λέξη "οποιαδήποτε" ακολουθούμενη από πολλαπλά εκτός, πόσο μάλλον όταν στο τέλος βάζεις "κλπ".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Α ευκαιρια ηταν για να μαθω για τον κυριο αυτον απο την Φινλανδια που δεν γνωριζα καθως και τον Αγκρικολα που τον ανεφερε.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:59Είναι ο Βαϊναμόινεν και κρατάει ένα έγχορδο που λέγεται κάντελε.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:50Εσυ εχεις ενα πολυ ωραιο αβαταρ. Δυστυχως δεν ανοιγει σε μεγαλη εικονα να δουμε καλυτερα. Μοιαζει να κραταει κατι που να μοιαζει σαν ψαλτηρι, η σαν κατι αναμεσα σε σαντουρι και ταμπουρα....hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 14:22
Νομίζω αυτό το σχήμα είναι οξύμωρο. Δεν μπορείς να βάλεις την λέξη "οποιαδήποτε" ακολουθούμενη από πολλαπλά εκτός, πόσο μάλλον όταν στο τέλος βάζεις "κλπ".
Ακου ονομα ο αλλος... Αγκρικολα. Πως λεμε αγκρικουλτουρ. Βαζω στοιχημα επιτηδες το εκανε.
Τελικα σε κατι χρησιμευει και αυτο το φορουμ που θεωρουσα ψιλοβοθροδες.
Και να σκεφτει κανεις ολο αυτο το νημα ξεκινησε απο τα πλαστικα οπισθια ενος ξεκωλιαρη.
- Μαδουραίος
Τώρα που είδα και σε άλλες λήψεις και στάσεις τον πάτο του Θέμαρου μπορεί να του έκανα και αβυσσαλεο γλυφωκολι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω γνώση αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο γιατί το σκουοτ πάει σύννεφο.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 13:15Σιλικονη βαζουν και στα γονατα οταν εχουν αρχισει να πρεσαρονται απο τα πολλα σκουωτς και αλλα παρομοια που φθειρουν τελικα την κολαγονη στους ροτυλους της επιγονατιδας.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:02Α ώστε ξέρεις τι είναι το bbl αλλά κανείς πώς δεν ξέρεις;vantono έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:56
Τo bbl δεν ειναι τελικα αυτο που στα φουσκωνει με δικο σου λίπος, που το 'χει τραβηξει απο αλλο σημειο του σωματος?
Απ'αυτον που να βρει λιπος να τραβηξει για μεταφορά, 1/4 της μεριδας ειναι ο καψερός.
Όταν δεν υπάρχει λίπος βάζουν σιλικόνη σαν αυτή που βάζουν στο στήθος.
Αρα η σιλικονη αντικαθιστα και την κολαγονη.![]()
Σκεφτομαι να το κανω, αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχουν παρενεργειες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ass to the grass ή sissy squats, τύπισσα;Gherschaagk έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:34Δεν έχω γνώση αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο γιατί το σκουοτ πάει σύννεφο.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 13:15Σιλικονη βαζουν και στα γονατα οταν εχουν αρχισει να πρεσαρονται απο τα πολλα σκουωτς και αλλα παρομοια που φθειρουν τελικα την κολαγονη στους ροτυλους της επιγονατιδας.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:02
Α ώστε ξέρεις τι είναι το bbl αλλά κανείς πώς δεν ξέρεις;
Όταν δεν υπάρχει λίπος βάζουν σιλικόνη σαν αυτή που βάζουν στο στήθος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για Βουλευτή ποτέ τον βλέπετε;
Και με ποιο Κόμμα;
Και με ποιο Κόμμα;
αλήθεια τόσο χαζός είσαι; δεν το ειχα διαβασει παντως, το καταλαβα γιατι σε δουλευαν τριτοι, μια φορα στο εχω πει περα απο εχθες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ότι λέει το πρόγραμμα.Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:38Ass to the grass ή sissy squats, τύπισσα;Gherschaagk έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:34Δεν έχω γνώση αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο γιατί το σκουοτ πάει σύννεφο.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 13:15
Σιλικονη βαζουν και στα γονατα οταν εχουν αρχισει να πρεσαρονται απο τα πολλα σκουωτς και αλλα παρομοια που φθειρουν τελικα την κολαγονη στους ροτυλους της επιγονατιδας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Δεν θυμάμαι ποιος με δούλευε, αλλά κάποιος μαλάκας σαν εσένα θα ήταν που θεώρησε ότι το εννοούσα ενώ είχα γράψει "όταν βρισκόμουν στην Κορσική, έκανα βόλτα ρουφώντας έναν τοματοχυμο και πέρασα έξω από τα γραφεία της Λεγεώνας, που αποφάσισα να καταταγω".enaon έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:54αλήθεια τόσο χαζός είσαι; δεν το ειχα διαβασι παντως, το καταλαβα γιατι σε δουλευαν τριτοι, μια φορα στο εχω πει περα απο εχθες.
Φαντάσου τι είσαι που όχι μόνο το θυμάσαι ακόμα, αλλά το συγκρίνεις και με πραγματικά δεδομένα λέγοντας ότι "είναι τόσο Χριστιανός, όσο Λεγεωναριος".
Και γιατί όλα αυτά ; Για να κάνεις -πάλι- τον αστείο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
H εμπνευση του Τολκιν για τον Γκανταλφ και τον Τομ Μπομπαντιλ.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:59Είναι ο Βαϊναμόινεν και κρατάει ένα έγχορδο που λέγεται κάντελε.Passager έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 15:50Εσυ εχεις ενα πολυ ωραιο αβαταρ. Δυστυχως δεν ανοιγει σε μεγαλη εικονα να δουμε καλυτερα. Μοιαζει να κραταει κατι που να μοιαζει σαν ψαλτηρι, η σαν κατι αναμεσα σε σαντουρι και ταμπουρα....hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 14:22
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
η γαλή νομιζω ηταν. Τεσπα μην στεναχωριεσαι, εισαι καλος χριστιανόςOtto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:02 Δεν θυμάμαι ποιος με δούλευε, αλλά κάποιος μαλάκας σαν εσένα θα ήταν
- Otto Weininger
Η ΓΑΛΗ απολείεται να με δούλευε/ειρωνευοταν.enaon έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:06η γαλή νομιζω ηταν. Τεσπα μην στεναχωριεσαι, εισαι καλος χριστιανός οκOtto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 20:02 Δεν θυμάμαι ποιος με δούλευε, αλλά κάποιος μαλάκας σαν εσένα θα ήταν
Γενικότερα αυτό, πόσο μάλλον για κάτι ηλίθιο.
Άστο λοιπόν να πάει, και βρες καναν άλλο για τα σκετσακια σου γιατί πραγματικά μου χεις ζαλίσει τα αρχίδια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 59 Απαντήσεις