!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
Πάει ο τοτός στον πατέρα του γιατί έχει εργασία να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ "θεωρητικού" και "πρακτικού".
-"Μπαμπά ποια είναι διαφορά μεταξύ θεωρητικού και πρακτικού?"
-"Πήγαινε στην αδελφή σου και πες της ότι θα της δώσεις 15 εκ αν κάτσει να την πηδήξει ο Θέμης ο περιπτεράς"
- "Σούλα, άμα σου δώσω 15εκ κάθεσαι στον περιπτερά"?
- "15 εκ?!!! Εννοείται τοτέ"
-"Τί σου είπε"?
- "Εννοείται"
- "Πήγαινε τώρα στη μάνα σου και πες της θα της δώσεις 15 εκ αν κάτσει να την πηδήξει ο Θέμης ο μανάβης."
- "Μααα, άμα σου δώσω 15εκ κάθεσαι να σε πηδήξει ο μανάβης"?
- "15 εκ?!! Εννοείται τοτέ μου"
-"Τί σου είπε"?
- Εννοείται"
- "Άκου λοιπόν αντράκι μου. Θεωρητικά... έχουμε 30 εκ. Πρακτικά... έχουμε δυο πουτάνες μες στο σπίτι μας."
-"Πήγαινε στην αδελφή σου και πες της ότι θα της δώσεις 15 εκ αν κάτσει να την πηδήξει ο Θέμης ο περιπτεράς"
-"Τί σου είπε"?
- "Εννοείται"
- "Πήγαινε τώρα στη μάνα σου και πες της θα της δώσεις 15 εκ αν κάτσει να την πηδήξει ο Θέμης ο μανάβης."
-"Τί σου είπε"?
- Εννοείται"
- "Άκου λοιπόν αντράκι μου. Θεωρητικά... έχουμε 30 εκ. Πρακτικά... έχουμε δυο πουτάνες μες στο σπίτι μας."
- hellegennes
Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
student έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:21 Πάει ο τοτός στον πατέρα του γιατί έχει εργασία να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ "θεωρητικού" και "πρακτικού".
-"Τί σου είπε"?
- "Εννοείται"
-"Τί σου είπε"?
- Εννοείται"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Αυτο όχι. Ούτε γενικά και αόριστα κλοπές. Αλλά αν ήμουν σαν την ταινία που μπήκαν οι άλλοι σε αποθήκη του καρτέλ, όπου η αποθήκη ήταν απο πανω ως κάτω παλετες με στοιβαγμένα λεφτά, ε εκεί, αν όντως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να με πιάσου, μπορεί και να τσιμπαγα μισή παλέτα που ήταν παραπάνω από τα 15Μ που είπες.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:19Είναι η Τράπεζα Πειραιώς κι εσύ πας και κάνεις ληστεία. Δεν θα σε πιάσει κανείς γιατί ξέρω 'γώ μπήκες με την τέλεια μεταμφίεση και δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν ποτέ ποιος είσαι.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:17Εξαρτάται ποιανού ήταν τα λεφτά. Γιατί τώρα θυμήθηκα και δεύτερο έργο.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:10
Χαίρω πολύ, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ηθικούς φραγμούς. Εσένα ρωτάω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Αυτο μεταφράζεται ως : κωλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:22student έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:21 Πάει ο τοτός στον πατέρα του γιατί έχει εργασία να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ "θεωρητικού" και "πρακτικού".
-"Τί σου είπε"?
- "Εννοείται"
-"Τί σου είπε"?
- Εννοείται"
- "Άκου λοιπόν αντράκι μου. Θεωρητικά... έχουμε 30 εκ. Πρακτικά... έχουμε δυο πουτάνες μες στο σπίτι μας."![]()
![]()
![]()
- hellegennes
Α, μπα; Δηλαδή τα 15 εκ. της Τράπεζας Πειραιώς είναι off-limits αλλά το να κάτσεις σε κάποιον που δεν σου αρέσει δεν είναι;Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:24Αυτο όχι. Ούτε γενικά και αόριστα κλοπές. Αλλά αν ήμουν σαν την ταινία που μπήκαν οι άλλοι σε αποθήκη του καρτέλ, όπου η αποθήκη ήταν απο πανω ως κάτω παλετες με στοιβαγμένα λεφτά, ε εκεί, αν όντως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να με πιάσου, μπορεί και να τσιμπαγα μισή παλέτα που ήταν παραπάνω από τα 15Μ που είπες.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:19Είναι η Τράπεζα Πειραιώς κι εσύ πας και κάνεις ληστεία. Δεν θα σε πιάσει κανείς γιατί ξέρω 'γώ μπήκες με την τέλεια μεταμφίεση και δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν ποτέ ποιος είσαι.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:17
Εξαρτάται ποιανού ήταν τα λεφτά. Γιατί τώρα θυμήθηκα και δεύτερο έργο.
Πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί δεν θα έκανες ληστεία σε τράπεζα, εφόσον το σενάριο λέει ότι δεν θα σε έπιαναν ποτέ. Μόνο εσύ θα το ήξερες ότι τα λεφτά σου τα απέκτησες ανήθικα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Γιατι ειναι ανηθικη η ληστεια τραπεζας;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Τι υπνος τετοια ωρα, τωρα ξεκιναει η ζωη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Otto Weininger
Η διαφορά είναι ότι το άλλο δεν το θεωρώ ανήθικο, εσύ το θεωρείς.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:26Α, μπα; Δηλαδή τα 15 εκ. της Τράπεζας Πειραιώς είναι off-limits αλλά το να κάτσεις σε κάποιον που δεν σου αρέσει δεν είναι;Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:24Αυτο όχι. Ούτε γενικά και αόριστα κλοπές. Αλλά αν ήμουν σαν την ταινία που μπήκαν οι άλλοι σε αποθήκη του καρτέλ, όπου η αποθήκη ήταν απο πανω ως κάτω παλετες με στοιβαγμένα λεφτά, ε εκεί, αν όντως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να με πιάσου, μπορεί και να τσιμπαγα μισή παλέτα που ήταν παραπάνω από τα 15Μ που είπες.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:19
Είναι η Τράπεζα Πειραιώς κι εσύ πας και κάνεις ληστεία. Δεν θα σε πιάσει κανείς γιατί ξέρω 'γώ μπήκες με την τέλεια μεταμφίεση και δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν ποτέ ποιος είσαι.![]()
Πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί δεν θα έκανες ληστεία σε τράπεζα, εφόσον το σενάριο λέει ότι δεν θα σε έπιαναν ποτέ. Μόνο εσύ θα το ήξερες ότι τα λεφτά σου τα απέκτησες ανήθικα.
Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν και στην δουλειά μου αλλά τα κάνω επειδή πληρώνομαι και πληρώνομαι καλα.
ε καλα φταιει και ο χελης, οχι πειραιως, ας διαλέξει μια αλλη τραπεζα.
- hellegennes
Μα δεν την είπα στην τύχη, έτσι για το γαμώτο το είπα.enaon έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:34 ε καλα φταιει και ο χελης, οχι πειραιως, ας διαλέξει μια αλλη τραπεζα.
Τώρα το ότι θεωρεί ανήθικη την αφαίρεση χρημάτων από άτομα που δεν θα τους λείψουν τα λεφτά αλλά ηθικό να λέει ψέματα, να προδίδει την ιδεολογία του και να γίνει πουτάνα δεν ξέρω πώς να το εκλάβω.
Σίγουρα πάντως δεν θα το εκλάβω ως σύμφωνο με τις αρχές του χριστιανισμού. Μάλλον το 180 μοίρες αντίθετο είναι σε όλα αυτά.
Και για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου, εγώ όλα αυτά τα θεωρώ ανήθικα και δεν θα έκανα τίποτα απ' αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι οκ αλλα, περα απο την πλακα που ο όττο δεν την πιάνει αν ειναι για πανω απο 5 ετσι και αλλιως, το θέμα της ηθικής είναι πολύ σύνθετο για να το συζητήσεις, η πολύ απλο για να υπάρχει λόγος να το συζητάς νομίζω. Παντως το ανεκδοτο που ανεβασε ο στιουντεντ και γελασες, που καποτε ειχε πλακα νομιζω ή απλα τα θυμαμαι οπως θελω, πλεον νομιζω ειναι σαν να θες να προσβάλεις το κοινό.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:38 Και για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου, εγώ όλα αυτά τα θεωρώ ανήθικα και δεν θα έκανα τίποτα απ' αυτά.
- hellegennes
Εν προκειμένω ο Ότο είναι χριστιανός και ο χριστιανισμός βρίσκει ανήθικα όλα αυτά που έλεγε ότι θα έκανε ευχαρίστως για 15 εκ. εκτός από την ληστεία τράπεζας, δηλαδή ο Ότο δεν ξέρει στην ουσία αν είναι χριστιανός ή όχι.enaon έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 03:53 ναι οκ αλλα, περα απο την πλακα που ο όττο δεν την πιάνει αν ειναι για πανω απο 5 ετσι και αλλιως, το θέμα της ηθικής είναι πολύ σύνθετο για να το συζητήσεις, η πολύ απλο για να υπάρχει λόγος να το συζητάς νομίζω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε καλά τώρα, οσο χριστιανός οσο ήταν στην λεγεώνα, δεν καταλαβαίνει καν τι του λες.
Ουτε εγω καταλαβαινω παντως γιατι του τα λες.
Ουτε εγω καταλαβαινω παντως γιατι του τα λες.
Εγώ πάντως έμπαινα.enaon έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 02:34 ε καλα φταιει και ο χελης, οχι πειραιως, ας διαλέξει μια αλλη τραπεζα.
Στην τράπεζα εννοώ, όποια κι αν ήταν, αρκεί να ισχύουν αυτά που λέει ο Χέλης (δεν θα με πιάνανε και τα ρέστα). Και για πολύ λιγότερα. Και σε οποιαδήποτε τράπεζα φυσικά, εκτός από θεμάτων, αίματος, σπέρματος κλπ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-