Εδώ έχει να κάνει με την γυναίκα. Σε πολλές περιπτώσεις, δε θα ρωτούσαν καν, οπότε είτε Ναι είτε Όχι από μας δε θα είχαν σημασία.Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
- Otto Weininger
Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
Λέμε αν εξαρτοταν από εμάς. Αυτός και 15 να του έδινες δε νομίζω να δεχοταν στην πραγματικότηταOtto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:10Εδώ έχει να κάνει με την γυναίκα. Σε πολλές περιπτώσεις, δε θα ρωτούσαν καν, οπότε είτε Ναι είτε Όχι από μας δε θα είχαν σημασία.Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Δεν παριστάνω τίποτα. Σου είπα ξεκάθαρα ότι δεν θα έκανα δουλειά που δεν μ' αρέσει όσα λεφτά κι αν πλήρωνε. Εσύ κρύβεσαι πίσω από το φανταστικό αφήγημα ότι θα σου έδινε κάποιος ένα μυθικό ποσό για να κάνεις κάτι μια και μόνο φορά, αλλά δεν λειτουργεί έτσι η πραγματικότητα. Γιατί λοιπόν δεν έγινες βοθρατζής ή ηλεκτρολόγος ή κάτι άλλο που πληρώνει πολύ περισσότερα απ' αυτό που κάνεις;Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:57Δεν είναι τρελό ντιλ, είναι πολύ κακό ντιλ. Η ΝΔ είναι κατά 90% ιδεολογική ταύτιση, πολλοί βουλευτές ομοϊδεάτες, φίλοι ή γνωστοί κλπ. Άρα ευχαρίστως τους υποστηρίζω.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 00:49
Εξάλλου 25.000 τον χρόνο για να κάνεις για τον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι κάνεις δωρεάν για την ΝΔ είναι τρελό ντιλ.
* τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες άνευ σχολιασμού. Αν ποτέ σου έδιναν 15Μ για να κάνεις κάτι, τότε ας έλεγες το όχι. Στο μυαλό σου θεωρείς ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ οπότε εύκολα παριστάνεις τον υπεράνω.
Όσο για την ΝΔ, την ίδια ακριβώς δουλειά την κάνεις τελείως δωρεάν, αλλά το να την κάνεις με 25.000 ευρώ τον χρόνο σού φαίνεται λίγο. Είναι οξύμωρο και σουρεαλιστικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
μεχρι τωρα με το φτωχο μου το μυαλο εχω καταλαβει 2 πραγματα,
παλευουμε μια ζωη ο καθενας απο το μετεριζι του, μερα με τη μερα, βδομαδα τη βδομαδα, μηνα με το μηνα χρονο και μοχθο για ανταλλαγμα τι; το αντιτιμο σε χρημα που θα το σπαταλησουμε οπως γουσταρουμε εμεις στον χρονο που μας απομενει αναμεσα σε ολα τα αλλα..
συνεπως μακαριοι οσοι κανουν αυτο που κανουν και το απολαμβανουν διαρκως ασχετως "τιμης" και ανταλλαγματος..
στα περι σεξ ο ερωτας η εννοια της συνευρεσης της ενωσης εχει πλεον εκφυλιστει σε τετοια ενταση και εκταση που γινονται "ειδωλα" ατομα που ολη τους η ζωη κατανταει να περιστρεφεται γυρω απο την οποια σεξουαλικοτητα τους, λες και η ζωη δεν εχει απειρες εκφανσεις αλλα περιστρεφεται μονο γυρω απο μια τρυπα και μια ταπα
ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ολοκληρες κωμοπολεις αν οχι πολεις με ατομα που γεννηθηκαν απο ενα στοιχημα, απο ενα μεθυσι, μια πλακα, ενα παχυλο μισθο, μερικα δωρακια.κλπ. και μπορειτε να φανταστειτε πως θα συμπεριφερονται τα παιδια αυτα.. ειναι διπλα σας
παλευουμε μια ζωη ο καθενας απο το μετεριζι του, μερα με τη μερα, βδομαδα τη βδομαδα, μηνα με το μηνα χρονο και μοχθο για ανταλλαγμα τι; το αντιτιμο σε χρημα που θα το σπαταλησουμε οπως γουσταρουμε εμεις στον χρονο που μας απομενει αναμεσα σε ολα τα αλλα..
συνεπως μακαριοι οσοι κανουν αυτο που κανουν και το απολαμβανουν διαρκως ασχετως "τιμης" και ανταλλαγματος..
στα περι σεξ ο ερωτας η εννοια της συνευρεσης της ενωσης εχει πλεον εκφυλιστει σε τετοια ενταση και εκταση που γινονται "ειδωλα" ατομα που ολη τους η ζωη κατανταει να περιστρεφεται γυρω απο την οποια σεξουαλικοτητα τους, λες και η ζωη δεν εχει απειρες εκφανσεις αλλα περιστρεφεται μονο γυρω απο μια τρυπα και μια ταπα
ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ολοκληρες κωμοπολεις αν οχι πολεις με ατομα που γεννηθηκαν απο ενα στοιχημα, απο ενα μεθυσι, μια πλακα, ενα παχυλο μισθο, μερικα δωρακια.κλπ. και μπορειτε να φανταστειτε πως θα συμπεριφερονται τα παιδια αυτα.. ειναι διπλα σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 08 Ιούλ 2023, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ τώρα λες να πουλήσει κάποιος τη γυναίκα του ή την κοπέλα του σε έναν γκέη έστω και για μία βραδιά για 15Μ;Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;
Αν ήθελε η γυναίκα σου να πάει μαζί του θα την άφηνες λέγοντάς της μισά - μισά ή θα της έλεγες όχι;
Προσωπική άποψη, κάτι τέτοιο, αν συνέβαινε, θα κατέστρεφε τον γάμο μου. Άσχετα με το ποιος θα δεχόταν και ποιος όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Σαμπως τη νοιάζει πόσο την αγαπάω καλύτερα με το Θέμη που είναι και δικό μας παιδί παρά με κάναν άγνωστοΕρμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;

ειναι μπερδεμένο ετσι, προτρέπει να δωσουμε την βαθιά αρσενική απάντηση, "ο,τι πει η γυναικα μου¨. Κάντο καλύτερα με την κόρη που πρέπει να συναινέσει ο γονέας.Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;
- Otto Weininger
Πρώτον γιατί δεν πληρώνει παραπάνω, τι νομίζεις ότι είμαστε τίποτα τρύπες χωμενες σε κωλοστενα; Δεύτερον δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα έχεις κάνει σκατά μες το κεφάλι σου.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:11 Γιατί λοιπόν δεν έγινες βοθρατζής ή ηλεκτρολόγος ή κάτι άλλο που πληρώνει πολύ περισσότερα απ' αυτό που κάνεις;
Είναι ακριβώς αυτό: ένα τεράστιο ποσό, για να κάνεις μια φορα κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκανες ποτέ.
Αν το δώσει κάποιος θα το κάνω (πλην εξαιρέσεων).
Εσύ πάλι παριστάνεις τον θεματοφύλακα της ηθικής και μας λες ότι δε θα έκανες κάτι που δε σου αρέσει ούτε με 100.000.000. Ε, δε σε πιστεύει ούτε το κομοδίνο σου.
- Otto Weininger
Τα λεφτά της προσφοράς του Ερμή θα μας τα είχε πάρει το πρώτο ραντομ ζευγάρι swingers.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:15Εσύ τώρα λες να πουλήσει κάποιος τη γυναίκα του ή την κοπέλα του σε έναν γκέη έστω και για μία βραδιά για 15Μ;Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;
Αν ήθελε η γυναίκα σου να πάει μαζί του θα την άφηνες λέγοντάς της μισά - μισά ή θα της έλεγες όχι;
Προσωπική άποψη, κάτι τέτοιο, αν συνέβαινε, θα κατέστρεφε τον γάμο μου. Άσχετα με το ποιος θα δεχόταν και ποιος όχι.
θα αφηνες 15Μ να τα φανε οι σουινγκερ για να μην φας παντοφλα; Πες βρε, δεν θα το διαβάσει.
Εγω πάντως αναλαμβανω και με 15k τα challenges που τέθηκαν.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Έχει χωθεί ο βοθρατζής μέσα στο βόθρο και απ' έξω ο βοηθός του πετάει τα εργαλεία.
-Κοίτα να μάθεις τη δουλειά, γιατί μια ζωή τα εργαλεία θα κρατάς! , συμβουλεύει ο βοθρατζής τον πιτσιρικά βοηθό
-Κοίτα να μάθεις τη δουλειά, γιατί μια ζωή τα εργαλεία θα κρατάς! , συμβουλεύει ο βοθρατζής τον πιτσιρικά βοηθό
- hellegennes
Όχι, λέω ότι είναι ηλίθιο τέτοιο ερώτημα γιατί δεν έχει λογική. Κανείς ποτέ δεν θα σου δώσει ούτε 100 ούτε 10 ούτε 1 εκατομμύριο για να πηδήξεις κάποιον ή να κάνεις κάτι μια φορά. Δεν υπάρχει τρόπος να το εκλογικεύσεις, είναι σουρεαλιστικό σενάριο. Οπότε μπορείς να πεις ό,τι παπαριά θέλεις.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:19Πρώτον γιατί δεν πληρώνει παραπάνω, τι νομίζεις ότι είμαστε τίποτα τρύπες χωμενες σε κωλοστενα; Δεύτερον δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα έχεις κάνει σκατά μες το κεφάλι σου.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:11 Γιατί λοιπόν δεν έγινες βοθρατζής ή ηλεκτρολόγος ή κάτι άλλο που πληρώνει πολύ περισσότερα απ' αυτό που κάνεις;
Είναι ακριβώς αυτό: ένα τεράστιο ποσό, για να κάνεις μια φορα κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκανες ποτέ.
Αν το δώσει κάποιος θα το κάνω (πλην εξαιρέσεων).
Εσύ πάλι παριστάνεις τον θεματοφύλακα της ηθικής και μας λες ότι δε θα έκανες κάτι που δε σου αρέσει ούτε με 100.000.000. Ε, δε σε πιστεύει ούτε το κομοδίνο σου.
Σε μια ρεαλιστική εκδοχή του σεναρίου, είτε θα έλεγες ναι σε οτιδήποτε γιατί δεν έχεις αξιοπρέπεια είτε δεν θα έλεγες ναι. Πάντως δεν θα συνέβαινε αυτό που περιγράφεις, να αρνηθείς 25.000 τον χρόνο για να εκθειάζεις τον ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά, 5 λεπτά ενασχόληση, που έτσι κι αλλιώς κάνεις τζαμπέ για το τσίρκο που ψηφίζεις, και ταυτόχρονα να έκανες κάτι άλλο, μακράν πιο εξευτελιστικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως το να γίνεις πόρνη για το ίδιο ποσό.
Εγώ πάλι απολύτως ρεαλιστικά σού υπογράφω ότι δεν θα ήθελα ούτε πόρνη να γίνω για 100 χιλιάδες ούτε για 100 εκατομμύρια ούτε να κάνω την παλακίδα οποιουδήποτε κόμματος και να λέω πράγματα που δεν πιστεύω, όχι για το τι θα πούνε οι άλλοι για μένα, ειλικρινά στα παπάρια μου, αλλά γιατί εγώ θα ένιωθα ένα τίποτα.
Ευχαρίστως θα έκανα πράγματα με τα οποία δεν είμαι ηθικά αντίθετος αν κάποιος μου έδινε 100 εκατομμύρια ή και 10 ή και 1. Αν υπάρχει κάποιος που χαρίζει έτσι λεφτά, γιατί να μην τα χαρίζει και για πράγματα με τα οποία δεν έχω πρόβλημα; Αν σκοπός του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να με αγοράσει αν πληρώσει αρκετά λεφτά, λυπάμαι, αλλά δεν με απασχολεί το πολύ χρήμα. Να το κάνω τι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εν τω μεταξύ εγώ θα πήγαινα με τον Θέμη για 15Μ. Πόσο χάλια μπορεί να είναι; Δεν υπάρχει περίπτωση να με άφηνε ο δικός μου. Από εκεί και έπειτα, θα γκρινιάζαμε ο ένας στον άλλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν το έκανα, παρά τη θέλησή του, θα με έσκαγε και μετά θα με χώριζε παίρνοντας σαν αποζημίωση τα 7,5.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:22Τα λεφτά της προσφοράς του Ερμή θα μας τα είχε πάρει το πρώτο ραντομ ζευγάρι swingers.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:15Εσύ τώρα λες να πουλήσει κάποιος τη γυναίκα του ή την κοπέλα του σε έναν γκέη έστω και για μία βραδιά για 15Μ;Ερμής έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 01:07 Έστω πως η Θεμουλα ήθελε να δοκιμάσει μια ακόμη φορά τη σερνική του φύση και σας έδινε τα 15 για να βατεψει κανονικότατα και με το νόμο τη γυναικα/γκομενα/κοπελα τελοσπαντων μια γυναίκα Που αγαπάτε πολύ. Θα λέγατε το ναι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Sid Vicious
Γιατι να μην απαγαγεις ή ληστεψεις αυτον που δινει τα 15M καλυτερα;
Απο την αλλη και τι να τα κανεις τοσα λεφτα, αχρηστα θα ηταν
Απο την αλλη και τι να τα κανεις τοσα λεφτα, αχρηστα θα ηταν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές