masterridley έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:31Μπορούμε να το βελτιώσουμε λίγο αν το στείλει ως γράμμα με κομμένους πολύχρωμους χαρακτήρες από διάφορα περιοδικά;GoBzi έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:45
![]()
Και χωρίς ερωτηματικό στο "μπορούμε να είμαστε φίλοι", πολύ σωστά.
Μ'αυτό τον τρόπο η τύπισσα θα καταλάβει πόσο cute και quirky είμαστε, αντιθέτως μπορεί να λάβει το λάθος μήνυμα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολαροίντ
- Dwarven Blacksmith
Re: Πολαροίντ
Αυτός μέχρι πριν κάποια χρόνια δούλευε σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας . Κελεπούρι.
H polaroid είναι εντελώς σκατα πράγματι. Μπορώ να την επιστρέψω αφότου την ανοιξα;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:26masterridley έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:31Μπορούμε να το βελτιώσουμε λίγο αν το στείλει ως γράμμα με κομμένους πολύχρωμους χαρακτήρες από διάφορα περιοδικά;GoBzi έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:45
![]()
Και χωρίς ερωτηματικό στο "μπορούμε να είμαστε φίλοι", πολύ σωστά.
Μ'αυτό τον τρόπο η τύπισσα θα καταλάβει πόσο cute και quirky είμαστε, αντιθέτως μπορεί να λάβει το λάθος μήνυμα!![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Στο μαγαζί του μπαμπά δουλεύεις κουμπάρε, χαλάρωσε.Kappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:32 Αυτός μέχρι πριν κάποια χρόνια δούλευε σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας . Κελεπούρι.
Ε αυτός πάντως δεν νομίζω να της πήρε ούτε δώρα, ούτε τρόφιμα, ούτε παυσιπονα ούτε να της έγραψε ποιήματα.
Λογικά γαμαει καλά ο τύπος.Kappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:52 Ε αυτός πάντως δεν νομίζω να της πήρε ούτε δώρα, ούτε τρόφιμα, ούτε παυσιπονα ούτε να της έγραψε ποιήματα.
Μπα, πολλοί εραστές της είχαν τα θεματακια τους. Αυτός ισως είναι καλύτερος απο αλλους, αλλα τι σημασία έχει; Δεν είναι εγώ.
Το κόνσεπτ με τις πολαροιντ καταστράφηκε. Τώρα θα είναι ένα σκέτο μπαουλακι με σοκολατες, βιβλία και καρτ ποστάλ. Θα παραγγείλω σήμερα τα υπόλοιπα βιβλία. Καρτ ποστάλ αγόρασα το πρωί. Οι σοκολατες πριν που άνοιξα μια έχουν λιώσει πράγματι. Όλα σκατα
Μήπως να βάλω και αυτούσια την μηχανή πολαροιντ στο κουτί;
Βάζει τραγούδια. Μάλλον για τον χίπστερ.
Βάζει τραγούδια. Μάλλον για τον χίπστερ.
Ακόμα βρίσκω γυαλάκια από το ποτήρι που έσπασα. Πάω για την δεύτερη τεκίλα.
Για πες μου λιγο για αυτη την ιστορια, την μνημονευει συχνα -πυκνα ο Νταζε χωρις να καταλαβω γιατι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:41γιατί; όταν πήγε στο νησί του σισμικ, άσχημα πέρασε;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά εγώ θα έβαζα και ένα τενεκέ φέτα στο μπαούλοKappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:55 Το κόνσεπτ με τις πολαροιντ καταστράφηκε. Τώρα θα είναι ένα σκέτο μπαουλακι με σοκολατες, βιβλία και καρτ ποστάλ. Θα παραγγείλω σήμερα τα υπόλοιπα βιβλία. Καρτ ποστάλ αγόρασα το πρωί. Οι σοκολατες πριν που άνοιξα μια έχουν λιώσει πράγματι. Όλα σκατα
Ακόμα δεν βλέπει τα στορυς μου
Παλιά τα εβλεπε στο πρώτο πεντάλεπτο και μου εβαζε καρδούλα.
Εκείνη λογικά θα συναντησει αυτόν σήμερα. Φοράει ένα παρόμοιο κόσμημα με συτο που της πήρα αλλά όχι αυτό που της πήρα εγώ. Μήπως το έκανε αλλαγη; Αν και ειχε πει ότι της άρεσε και ότι το έχει φορέσει ήδη.