προσπάθεια κοινοβουλευτικού bullying,
Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Πρώην Πρόεδρος της Βουλής.
Θα γελάσουμε πολύ μ'αυτό το ψώνιο...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψωνάρα!
- taxalata xalasa
Ψωνάρα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ψωνάρα!
Γιατί δεν είναι πρώην Πρόεδρος Βουλής?
Βάσει Κανονισμού πρώην Πρόεδροι Βουλής έχουν κάποια προνόμια when taking the floor.
Oπως δικαίωμα δευτερολογίας, δικαίωμα διακοπής για να πάρουν το λόγο και 12 λεπτά ομιλίας αντί για τα συνήθη 8 λεπτά του βουλευτή.
Βάσει Κανονισμού πρώην Πρόεδροι Βουλής έχουν κάποια προνόμια when taking the floor.
Oπως δικαίωμα δευτερολογίας, δικαίωμα διακοπής για να πάρουν το λόγο και 12 λεπτά ομιλίας αντί για τα συνήθη 8 λεπτά του βουλευτή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό. Ήταν και ένα από τα σημεία που τόνισε αρκετά προεκλογικά, προωθώντας το ως αβαντάζ (της).George_V έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:45 Γιατί δεν είναι πρώην Πρόεδρος Βουλής?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ενδιαφέρον θα 'χει να δούμε τί θα γράφει ο γκόμενος.
Βουλευτής Πλεύσης Ελευθερίας, νυν μπόυφρεντ πρώην Προέδρου Βουλής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taxalata xalasa
Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:57 Ενδιαφέρον θα 'χει να δούμε τί θα γράφει ο γκόμενος.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Επειδή έτυχε να τον ξέρω πριν τα μπλέξει με την παλαβιαρα ήταν από τότε λίγο πως να το πω.. Ψηλομυτης? αλλά κατά τα άλλα σχετικά καλός άνθρωπος.Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:57 Ενδιαφέρον θα 'χει να δούμε τί θα γράφει ο γκόμενος.
Τώρα δεν ξέρω πως έχει γίνει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θα φανεί. Δώσε εξουσία στον άνθρωπο, για να δείς το πραγματικό του πρόσωπο.George_V έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:36Επειδή έτυχε να τον ξέρω πριν τα μπλέξει με την παλαβιαρα ήταν από τότε λίγο πως να το πω.. Ψηλομυτης? αλλά κατά τα άλλα σχετικά καλός άνθρωπος.Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:57 Ενδιαφέρον θα 'χει να δούμε τί θα γράφει ο γκόμενος.
Τώρα δεν ξέρω πως έχει γίνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.