!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Συμφωνειτε με τους γκει γαμους ;

1. ΝΑΙ
70
45%
2. ΌΧΙ
81
52%
3. ΔΞ/ΔΑ
4
3%

Σύνολο ψήφων: 155

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:05
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 10:55
southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 10:47 https://twitter.com/latinopoulou/status ... 49309?s=20
Η Λατινοπούλου εξηγεί τους λόγους που διαφωνεί.
Έτσι όπως έθεσε ο Ναύτης έχουν τα πράγματα.
Πάνε πακέτο γάμος και υιοθεσία.
Επειδή το λέει ο Ναύτης και η Λατινοπουλου;
Με τον γάμο θα αποκτήσουν και το δικαίωμα υιοθεσίας που δεν τους το δίνει το σύμφωνο συμβίωσης. Βέβαια πολιτικό κόστος θα έχει από αυτή την ιστορία η ΝΔ. Και ιδίως σε βάρος των συντηρητικων βουλευτών της.
Καλά, πάλι πήγατε 40 βήματα μπροστά και αρχίσατε τις προφητείες.
Σε λούπα η προηγούμενη τετραετία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:29
Nandros έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 10:57
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 09:40

Σου αρέσει δηλαδή η συνολική εικόνα Γαλλίας και Σουηδίας πχ;
Όχι δεν μας αρέσει η ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα της Γαλλίας/Σουηδίας (δεν γουστάρω μουσλίμια) αλλά δεν έχω πρόβλημα με όλα τα υπόλοιπα της, που εμείς δεν θα τα φτάσουμε ποτέ.

Αλλού τα σάπια σου.
Ποια δε θα φτάσουμε ποτέ;
Θέλει τις κοινωνικές πολιτικές που έχει επιβάλλει η σοσιαλδημοκρατια στη Σκανδιναβία. Είναι και μια αιτία που οι άλλοτε πατρίδες των Βίκινγκ έχουν γεμίσει μειονότητες
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:26 Ο Philip Mortimer μπορεί να είναι συχνά contrarian.
Όμως δεν τσακώνεται και δεν μιλάει άσχημα
Ειναι τεχνικα αδυνατο. Το ιδιο και ο Λιμπρες.

Τεχνικο ειναι το θεμα, δεν το κανουν απο την καλη τους την καρδια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
southern

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:31

Με τον γάμο θα αποκτήσουν και το δικαίωμα υιοθεσίας που δεν τους το δίνει το σύμφωνο συμβίωσης. Βέβαια πολιτικό κόστος θα έχει από αυτή την ιστορία η ΝΔ. Και ιδίως σε βάρος των συντηρητικων βουλευτών της.
Καλά, πάλι πήγατε 40 βήματα μπροστά και αρχίσατε τις προφητείες.
Σε λούπα η προηγούμενη τετραετία.
Μακάρι να διαψευστώ αλλά είναι συνειδητή η συμπορευση του Μητσοτάκη με το λοατκι λόμπυ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Οι υπάρχοντες θεσμοί είναι:
- Γάμος, ο οποίος περιλαμβάνει τη δυνατότητα τεκνοθεσίας
- Σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο δεν περιλαμβάνει ούτε όμως και απαγορεύει ρητά τη δυνατότητα τεκνοθεσίας, και είναι λίγο διαφορετικό από τον γάμο σε κάποια ζητήματα, φορολογικά κυρίως

Χρειάζεται ένας άλλος θεσμός, που μάλλον θα αντικαταστήσει το σύμφωνο συμβίωσης έστω και αν έχει το ίδιο όνομα, ο οποίος θα εξομοιώνει ρητά στα πάντα τους συμβίους με τους συζύγους αλλά θα απαγορεύει ρητά την τεκνοθεσία. Ο γάμος, ως λέξη και ως θεσμός, ας μείνει στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια μόνο.

Επίσης, το ψευδοδίλημμα "ίδρυμα ή ομοφυλόφιλοι γονείς" δεν έχει κανένα νόημα από τη στιγμή που υπάρχουν ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που περιμένουν χρόνια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:31
Nandros έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 10:57
Όχι δεν μας αρέσει η ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα της Γαλλίας/Σουηδίας (δεν γουστάρω μουσλίμια) αλλά δεν έχω πρόβλημα με όλα τα υπόλοιπα της, που εμείς δεν θα τα φτάσουμε ποτέ.

Αλλού τα σάπια σου.
Θέλει τις κοινωνικές πολιτικές που έχει επιβάλλει η σοσιαλδημοκρατια στη Σκανδιναβία. Είναι και μια αιτία που οι άλλοτε πατρίδες των Βίκινγκ έχουν γεμίσει μειονότητες
Κάτσε να μας πει. Γιατί μερικοί νομίζουν ότι το ξεμπουρδελεμα δεν έρχεται σε πακέτο αλλά μπορείς να επιλέγεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:17Δυστυχως η ελ κοινωνια δεν ειναι ακομα έτοιμη για το θεμα των υιοθεσιών.
Εγω ειμαι υπερ βεβαια. Αν μου πεις τι απ'τα δυο προτιμώ, ενα παιδακι να σαπίζει στα ιδρύματα και να κακοποιείται (ή και να βιάζεται, οπως εχουμε ακουσει τοσα περιστατικα παλιοτερα) ή να υιοθετηθεί απο ομο, θα σου απαντησω ξεκαθαρα το δευτερο χωρις σκεψη.
Αλλά πρέπει να λάβει χωρα μια τεραστια εκστρατεία Παιδείας στην Ελλαδα, για να μπορει να συμβει αυτο. Πράγμα που δεν το βλεπω να συμβαινει σε μερικες δεκαετιες απο σημερα.
Το κατά πόσον θα ήταν σωστό αυτό για το παιδί που μεγαλώνει στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα. Εγώ αν ήμουν ομοφυλόφιλος δεν θα υιοθετούσα στην Ελλάδα ακόμα κι αν επιτρεπόταν. Για τον ίδιο λόγο που δεν θα πήγαινα πχ την γυναίκα μου στο Αφγανιστάν. Τουλάχιστον τα σχολικά χρόνια του παιδιού θα ήταν πολύ δύσκολα, περιστοιχιζόμενο από ούγκανα και κάφρους.

Φυσικά και πρέπει να επιτρέπεται η υιοθεσία, αλλά οι "πρωτοπόροι" δε νομίζω ότι θα περάσουν καλά. Ούτε αυτοί ούτε τα παιδιά τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Η ανακοίνωση του Μιτσιότο δεν μου ήρεσε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
southern

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:34
southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:31

Κάτσε να μας πει. Γιατί μερικοί νομίζουν ότι το ξεμπουρδελεμα δεν έρχεται σε πακέτο αλλά μπορείς να επιλέγεις.
Η επιδοματικη πολιτική σε καθιστά στόχο μεταναστευτικων πληθυσμών. Σκέψου πόσο διαφορετική θα ήταν η δημογραφια και πόσο πιο έντονες θα ηταν οι μεταναστευτικες ροές αν είχαμε την επιδοματικη πολιτική της Σουηδίας.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

micmic έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:36
vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:17Δυστυχως η ελ κοινωνια δεν ειναι ακομα έτοιμη για το θεμα των υιοθεσιών.
Εγω ειμαι υπερ βεβαια. Αν μου πεις τι απ'τα δυο προτιμώ, ενα παιδακι να σαπίζει στα ιδρύματα και να κακοποιείται (ή και να βιάζεται, οπως εχουμε ακουσει τοσα περιστατικα παλιοτερα) ή να υιοθετηθεί απο ομο, θα σου απαντησω ξεκαθαρα το δευτερο χωρις σκεψη.
Αλλά πρέπει να λάβει χωρα μια τεραστια εκστρατεία Παιδείας στην Ελλαδα, για να μπορει να συμβει αυτο. Πράγμα που δεν το βλεπω να συμβαινει σε μερικες δεκαετιες απο σημερα.
Το κατά πόσον θα ήταν σωστό αυτό για το παιδί που μεγαλώνει στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα. Εγώ αν ήμουν ομοφυλόφιλος δεν θα υιοθετούσα στην Ελλάδα ακόμα κι αν επιτρεπόταν. Για τον ίδιο λόγο που δεν θα πήγαινα πχ την γυναίκα μου στο Αφγανιστάν. Τουλάχιστον τα σχολικά χρόνια του παιδιού θα ήταν πολύ δύσκολα, περιστοιχιζόμενο από ούγκανα και κάφρους.

Φυσικά και πρέπει να επιτρέπεται η υιοθεσία, αλλά οι "πρωτοπόροι" δε νομίζω ότι θα περάσουν καλά. Ούτε αυτοί ούτε τα παιδιά τους.
Ακριβώς. Οταν γράφω για τεράστια εκστρατεία Παιδείας που πρέπει να δρομολογηθεί στη χώρα για δεκαετίες, αυτό ακριβώς εννοούσα, αυτο ακριβώς που λες σκεφτόμουν.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 11:31Καλά, πάλι πήγατε 40 βήματα μπροστά και αρχίσατε τις προφητείες.
Σταμάτα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Μετά τους γάμους θα έρθουν οι υιοθεσίες. Αργά ή γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Ήρθα να δω τι γίνεται στον μπουμεροιστότοπο
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

southern έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 10:47 https://twitter.com/latinopoulou/status ... 49309?s=20
Η Λατινοπούλου εξηγεί τους λόγους που διαφωνεί.
Έτσι όπως έθεσε ο Ναύτης έχουν τα πράγματα.
Πάνε πακέτο γάμος και υιοθεσία.
Θα έχει οπωσδήποτε ένα πολιτικό κόστος, αλλά νομίζω όχι σημαντικό.
Η νουδού έχει πληρώσει ήδη ένα πολιτικό κόστος για την αποκήρυξη της ακροδεξιάς/ταλιμπανέζικης ατζέντας, αλλά πήρε σαν αντάλλαγμα ένα ικανοποιητικό αντίδωρο ως εκλογικό ποσοστό από τον χώρο του κέντρου, κυρίως της κεντροδεξιάς, αλλά ως ένα σημείο και της κεντροαριστεράς.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Είμαι ενάντια στον γάμο ετεροφυλοφιλων μήπως πρέπει να το απαγορεύσουμε και γιαυτό να τελειώνουμε με αναχρονιστικους θεσμούς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Saliveros έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 08:39
nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 08:33 θα περίμενα ειδικά από τους ομοφυλόφιλους που υποτίθεται πως ειναι και προοδευτικοί, να σνομπάρουν συντηρητικούς θεσμούς όπως ο γάμος, κι όμως όχι, αφού ο γαμος είναι βιομηχανία τυπου ινστα, φεησμπουκ κλπ που το προϊον ειναι ο ανθρωπος.
:+1:
Να γιατί θα σε αφήσω στα σκαλιά της εκκλησίας, ό,τι κι αν σου έταξα. Επειδή όταν τα λέω εγώ με γράφεις... :a040:

viewtopic.php?p=3108500#p3108500

:lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”