πλάκα έκανα πάνα οκ, πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό το άβολα που λες, δεν ειναι συναίσθημα, ειναι αποτέλεσμα νομίζω. Πώς ένοιωσες και τελικά βρέθηκες σε άβολη θέση κλπ, αυτό εννοούσα, νομίζω ειναι θέμα επιλογής που λέει και ο γγ, το ήθελες και το έκανες πράξη.Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:29 Όπως νοιώθουν και εκείνες όταν θέλουν να πληρώσουν και δεν τις αφήνεις. Άβολα. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μισά μισά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα βρακιά έχετε;
Re: Πόσα βρακιά έχετε;
-
νύχτα
εσύ λες σοφίες, ξέρε τοenaon έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:32πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό το άβολα που λες, δεν ειναι συναίσθημα, ειναι αποτέλεσμα νομίζω
Γιατί με αυτόν τον τρόπο σου δημιουργούν κάτι ως υποχρέωση. Έπρεπε να μου το κάνουν για να το καταλάβω. Από την στιγμή που έχουν αλλάξει οι καιροί βέβαια.Αγις έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:26Αβολα γιατί ;Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:25Σε εμένα έχει τύχει πολλές φορές να πληρώσει γυναίκα. Ένοιωσα άβολα βέβαια αλλά το δέχτηκα.Αγις έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:21
Τι ποτό ;ολα τα πληρώνετε συνέχεια και οπως λεει και η κολλητή μου η γλυκιά Ναιδα , είναι δελεαστικό να στα πληρώνουν και δεν φταίνε αν εμείς είμαστε μαλάκες .
Αλλά μετά από όλα αυτά αρχίζω και καταλαβαίνω το "γιατί".![]()
Παλιότερα ήταν διαφορετικά, μην το μπλέξουμε.
the end
Είναι πατριαρχικός τυπος - οπισθοδρομικός - φαλλοκράτης.enaon έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:32πλάκα έκανα πάνα οκ, πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό το άβολα που λες, δεν ειναι συναίσθημα, ειναι αποτέλεσμα νομίζω. Πώς ένοιωσες και τελικά βρέθηκες σε άβολη θέση κλπ, αυτό εννοούσα, νομίζω ειναι θέμα επιλογής που λέει και ο γγ, το ήθελες και το έκανες πράξη.Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:29 Όπως νοιώθουν και εκείνες όταν θέλουν να πληρώσουν και δεν τις αφήνεις. Άβολα. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μισά μισά.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το αντιλαμβάνομαι σαν δικαιωμά τους και χαιρομαι που το ασκούν - δεν βρισκω κανένα λογο να αισθανθω υποχρέωση.Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:35Γιατί με αυτόν τον τρόπο σου δημιουργούν κάτι ως υποχρέωση. Έπρεπε να μου το κάνουν για να το καταλάβω. Από την στιγμή που έχουν αλλάξει οι καιροί βέβαια.
Παλιότερα ήταν διαφορετικά, μην το μπλέξουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Λολ ρε.. εγώ το κέρασμα το έβλεπα ως ευγένεια και όχι ως εκμετάλλευση ή δικιά μου ανωτερότητα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι με το να πληρώσω θα την κάνω να νιώσει άβολα.Αγις έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:36Είναι πατριαρχικός τυπος - οπισθοδρομικός - φαλλοκράτης.enaon έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:32πλάκα έκανα πάνα οκ, πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό το άβολα που λες, δεν ειναι συναίσθημα, ειναι αποτέλεσμα νομίζω. Πώς ένοιωσες και τελικά βρέθηκες σε άβολη θέση κλπ, αυτό εννοούσα, νομίζω ειναι θέμα επιλογής που λέει και ο γγ, το ήθελες και το έκανες πράξη.Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:29 Όπως νοιώθουν και εκείνες όταν θέλουν να πληρώσουν και δεν τις αφήνεις. Άβολα. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μισά μισά.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Οκτ 2018, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Θα πάρεις οτι σου αρέσει .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οσοι είμαστε πραγματικά ευγενείς τα γνωριζουμε αυτά και δεν κερνάμε .Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:39Λολ ρε.. εγώ το κέρασμα το έβλεπα ως ευγένεια και όχι ως εκμετάλλευση. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι με το να πληρώσω θα την κάνω να νιώσει άβολα.Αγις έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:36Είναι πατριαρχικός τυπος - οπισθοδρομικός - φαλλοκράτης.enaon έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:32
πλάκα έκανα πάνα οκ, πάντως έχει ενδιαφέρον αυτό το άβολα που λες, δεν ειναι συναίσθημα, ειναι αποτέλεσμα νομίζω. Πώς ένοιωσες και τελικά βρέθηκες σε άβολη θέση κλπ, αυτό εννοούσα, νομίζω ειναι θέμα επιλογής που λέει και ο γγ, το ήθελες και το έκανες πράξη.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ θα την κάνω την κίνηση πάντως, αν δεν δεχτεί δεν πρόκειται να επιμείνω.
the end
δεν πληρώνουμε εννοείς, φυσικά κερνάμε αν μας αφήνουν να το χαρούμεΑγις έγραψε: 28 Οκτ 2018, 20:43 Οσοι είμαστε πραγματικά ευγενείς τα γνωριζουμε αυτά και δεν κερνάμε .![]()
ένα ξέρω κλπ
ευχαριστώ όμως, είναι ωραίο να υπάρχει ροη αποσφαλμάτωσης που λένε.
Πάρε της ένα τέτοιο να ξεμπερδεψεις από εσώρουχα και καλσόν . Συν δε χρειάζεται να σκίζεις.
Spoiler
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
χωρις καλτσοδετες;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur