!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:28 Α θα περπατατε τωρα και διαφορετικα αναλογα το συνολακι;
Ρε δικέ μου, φαντάζεσαι τον Γιώργο Καράβα να περπατάει λες και πάει να δείρει κανέναν, με όλο αυτο το χίπικο, boho στυλ; Συνήθως ο τρόπος που περπατάμε, έχει σχέση με τον χαρακτήρα μας και το στυλ μας. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί να αλλάξουμε στυλ, π.χ. διακοπές ή κάποια εκδήλωση, καλό θα είναι να προσαρμοστούμε όσο μπορούμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Feindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:27

Δικέ μου, έτσι κυκλοφορείς όλη την ημέρα ή μόνο στην δουλειά ή στην βόλτα;

Όλο τα ίδια πάνω κάτω δείχνεις, γι' αυτό ρωτάω.
Στολή γραφείου είναι αυτή, μπροδερίνο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Feindflug

dtri2020 έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:55 Γατάκια, φάτε την σκόνη του Μπιμπίλα στην ορκομωσία της νέας Βουλής.

https://twitter.com/BenakisM/status/1675779515828584448
Βασική αρχή της σωστής - όμορφης ενδυματολογικής εμφάνισης, τύπισσες και τύποι, είναι να ξεχωρίζουμε τις περιστάσεις για τις οποίες ντυνόμαστε. Αν θεωρούμε ότι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές, καλύτερα να απέχουμε. Δικαιολογημένοι είναι μόνον οι έφηβοι/αρκετά νεαροί ενήλικες και οι υπέργηροι.

Μπορούμε να δώσουμε προσωπική χροιά σε όλες τις περιστάσεις για τις οποίες ντυνόμαστε διαφορετικά από το σύνηθές μας, χωρίς να φτάνουμε σε επίπεδα μύγας στο γάλα.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Feindflug

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:42

Ωραίος, δικέ μου, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε τις ενδυματολογικές επιλογές ενός σκληρού και μοντέρνου white collar τύπου, σε άλλες στιγμές της ζωής του.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Feindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:49
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:42

Ωραίος, δικέ μου, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε τις ενδυματολογικές επιλογές ενός σκληρού και μοντέρνου white collar τύπου, σε άλλες στιγμές της ζωής του.
ίδια πάνω κάτω, απλά το τέιλορντ πανταλόνι αλλάζει σε τέιλορντ βερμούδα και τα μοκασίνια σε φλίπ φλοπς ή σαγιονάρες με το λογότυπο του lidl. το τέιλορντ υποκάμισο βγαίνει απ' έξω από το πανταλόνι (έχω ράψει κάζουαλ τα οποία έχουν κοντύτερη ποδιά για αυτόν τον λόγο)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Feindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:23
Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 16:57 Κάτι χαλαρό σε λίγο για πρωινή βόλτα στο κέντρο
Spoiler
Εικόνα
Μηδέν, τύπε.

Το πουκάμισο αυτό πηγαίνει με κάτι αντίστοιχο σε παντελόνι, αεράτο, λινό και σε απαλά, καλοκαιρινά χρώματα. Το υπόδημα ταιριάζει ως στυλ ως ένα βαθμό, αλλά σε καμμία περίπτωση σαν χρώμα.

Επίσης, περπατάς λες και πας για φασαρία, τραμπούκικα. Για την cargo βερμούδα ταιριάζει το περπάτημα (με εντελώς διαφορετικό το υπόλοιπο σύνολο, βέβαια).

Δεν ξέρω τι ήθελες να επιχειρήσεις με αυτόν τον συνδυασμό, πάντως δεν τα κατάφερες. Έχεις δώσει καλύτερα δείγματα. Καλύτερα μείνε στα βασικά, που είναι πάντα επιτυχημένα.
Δεν ειναι πουκάμισο, ειναι λινή μπλούζα με 4 κομβία. Γιαυτο και το κάργκο στο ουρμπαν σκηνικό. Λινο με λινό και εσπαντρίγια δε ταιριάζει στο κέντρο της Αθήνας.
η φωτο τραβηχθηκε εν αγνοία μου τη συγκεκριμένη στιγμή
vantono έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 14:05
Ερμής έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:13
Bazoomba έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 10:56
Δεν ταιριάζει το σύνολο. Βασικά δεν ταιριάζει το καργκο με τα υπόλοιπα.
Μια χαρα ταιριάζει το κάργκο γιατί δεν ειναι βαρύς κανβας αλλά ελαφρύ ripstop.
Επισης λινο με λινο και τομς στο κέντρο Αθήνας δε κολάει, δεν είμαι στη Μυκονο. Ήθελε κάτι να κολάει με το urban σκηνικό. :)
Τα υπολογίζομε όλα.
Περισσότερο ταιριάζει το λινό, παρά η μιλιταίρ κάργκο. Ουτε στη Μύκονο είσαι ουτε στο δάσος για κυνήγι, αλλα το λινό ειναι προτιμότερο.
Εγω όσα μιλιταίρ έχω, μετά το στρατό τα εχω μόνο για εργασίες στο χωριό οταν κουμπώνω κανενα μερεμέτι με τον πατέρα μου.
Απο το στρατο και μετά, δεν τα εχω φορέσει ποτέ για βόλτα. Στρεσάρομαι και μονο στην ιδέα.
σα παιδί του ΠΝ, δεν έχω τέτοια θέματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 16:57 Κάτι χαλαρό σε λίγο για πρωινή βόλτα στο κέντρο
Spoiler
Εικόνα
Μηδέν, τύπε.

Το πουκάμισο αυτό πηγαίνει με κάτι αντίστοιχο σε παντελόνι, αεράτο, λινό και σε απαλά, καλοκαιρινά χρώματα. Το υπόδημα ταιριάζει ως στυλ ως ένα βαθμό, αλλά σε καμμία περίπτωση σαν χρώμα.

Επίσης, περπατάς λες και πας για φασαρία, τραμπούκικα. Για την cargo βερμούδα ταιριάζει το περπάτημα (με εντελώς διαφορετικό το υπόλοιπο σύνολο, βέβαια).

Δεν ξέρω τι ήθελες να επιχειρήσεις με αυτόν τον συνδυασμό, πάντως δεν τα κατάφερες. Έχεις δώσει καλύτερα δείγματα. Καλύτερα μείνε στα βασικά, που είναι πάντα επιτυχημένα.
Πράγματι τσαμπουκαλεμένη στάση σώματος, μάλλον ήθελε να τραβήξει κάνα βρισιδι την κουμπάρα που τον έλεγε Ερμή κάτσε κάτσε κάτσε λίγο να σε βγάλω μια φώτο κι αυτός πήγαινε με φορά να της αρπάξει το κινητό.

Ναι, ήθελε λινό παντελόνι ή τουλάχιστον η καργκο να ήταν μπεζ/εκρού μονόχρωμη- με άλλο χρώμα παπούτσι.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Να τον ακούτε τον Μπαζούμπα, γιατι ο Μπαζουμπα ξέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 03 Ιούλ 2023, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

O ΣΕ χρειαζεται επειγοντως - ενδυματολογο - διατροφολογο - μπαρμπερη κ καμια κοσαρια φιαλες αιμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Feindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:23 Επίσης, περπατάς λες και πας για φασαρία, τραμπούκικα.
Ισχύει :lol: αλλά ωραίος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αγις έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 16:58 O ΣΕ χρειαζεται επειγοντως - ενδυματολογο - διατροφολογο - μπαρμπερη κ καμια κοσαρια φιαλες αιμα
Και μερικές ζώνες, να προσθέσω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 21:14
Αγις έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 16:58 O ΣΕ χρειαζεται επειγοντως - ενδυματολογο - διατροφολογο - μπαρμπερη κ καμια κοσαρια φιαλες αιμα
Έχει έναν σκαζμό πανταλόνια κι πουκάμισα μια πωλήτρια δεν βρέθηκε να του πουλήσει μια ζώνη! Μία ρε παιδί μου κι ας τη φορούσε σε όλα
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Feindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 15:47
dtri2020 έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:55 Γατάκια, φάτε την σκόνη του Μπιμπίλα στην ορκομωσία της νέας Βουλής.

https://twitter.com/BenakisM/status/1675779515828584448
Βασική αρχή της σωστής - όμορφης ενδυματολογικής εμφάνισης, τύπισσες και τύποι, είναι να ξεχωρίζουμε τις περιστάσεις για τις οποίες ντυνόμαστε. Αν θεωρούμε ότι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές, καλύτερα να απέχουμε. Δικαιολογημένοι είναι μόνον οι έφηβοι/αρκετά νεαροί ενήλικες και οι υπέργηροι.

Μπορούμε να δώσουμε προσωπική χροιά σε όλες τις περιστάσεις για τις οποίες ντυνόμαστε διαφορετικά από το σύνηθές μας, χωρίς να φτάνουμε σε επίπεδα μύγας στο γάλα.
Δηλαδή, θεωρείς πως αυτά τα δύο παρατράγουδα μέλη του Κοινοβουλίου δεν είναι κατάλληλα ντυμένα για την τέλετη της ορκωμοσίας. Πρόσεχε, μην τα λες αυτά δημόσια γιατί αν σε πετύχει πουθενά η Ζωάρα δεν θα την βγάλεις καθαρή.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

user έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 22:09
Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 21:14
Έχει έναν σκαζμό πανταλόνια κι πουκάμισα μια πωλήτρια δεν βρέθηκε να του πουλήσει μια ζώνη! Μία ρε παιδί μου κι ας τη φορούσε σε όλα
Έστω ένα κομμάτι σχοινί σιζάλ. Και πάλι καλύτερο θα ήταν απο το σκέτο παντελόνι. :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Spoiler
Εικόνα
Μηδέν, τύπε.

Συμφωνώ 100%. My style rocks βαθμολογία 1/5 (δεν έχει μηδέν).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”