!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
ραντομ σεξιστικο/ομοφοβικο/ ξενοφοβικό αστειο:
χαχα, ωραίος. Αντε να χαλαρώσουμε λίγο με την πολιτική ορθότητα μας ζάλισαν τα κομμούνια, δεν υπάρχει ελευθερία να ξεφύγεις λίγο, μια ζωή ξενερα, άι στα διαλα, ζωή είναι αυτή;
ρομπι Γουίλιαμς κάνει αστείο πως πήγαν να τον κλέψουν ελληνες:
τα πετανει
χαχα, ωραίος. Αντε να χαλαρώσουμε λίγο με την πολιτική ορθότητα μας ζάλισαν τα κομμούνια, δεν υπάρχει ελευθερία να ξεφύγεις λίγο, μια ζωή ξενερα, άι στα διαλα, ζωή είναι αυτή;
ρομπι Γουίλιαμς κάνει αστείο πως πήγαν να τον κλέψουν ελληνες:
τα πετανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 03 Ιούλ 2023, 18:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Δημοκράτης
Έχεις μετοχές σε φαρμακευτική και στηρίζεις την εξάπλωση του aids και των αλλων std ;
-
Δημοκράτης
σαβουαρ βιβρ για μαλακες ;AlienWay έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 19:17 Κοινωνικό φύλο: Aromantic.
A person who is aromantic experiences little to no romantic attraction to persons of any gender.1 People who are aromantic also lack interest in having romantic relationships. Romantic attraction refers to a desire to have emotional contact and interaction with a partner, while the definition of a romantic relationship can vary depending on the individual.
Aromanticism is the opposite of alloromanticism, which is a desire to experience a romantic relationship.
Aromanticism is sometimes known by the abbreviated form “aro.” In the LGBTQIA+ lexicon, the “A” represents aromantic, asexual, and agender. Although the exact prevalence of aromanticism is not known, one study suggests that around 1% of people identify as asexual, and around 25% of these are also aromantic.2
https://www.verywellmind.com/what-does- ... ic-5189571
Skoliosexual τι σκατά μπορεί να είναι;;;EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:11Όλοι αυτοί gay είναι με ψαγμένα ονόματαJuno έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:09 Βοηθάτε χωριανοί.
Ψάχνω το BEAR και μου δείχνει αρκούδες.
Επίσης έχω πολλές άγνωστες λέξεις.
https://twitter.com/DrLoupis/status/1674826959812018196![]()
Τι γουστάρουν αυτοί; Παραμορφωμένους με σκολίωση; Οπαδούς του Άρη; Φρέμεν; Τι;;;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
user0972003
Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 22:11Skoliosexual τι σκατά μπορεί να είναι;;;EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:11Όλοι αυτοί gay είναι με ψαγμένα ονόματαJuno έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:09 Βοηθάτε χωριανοί.
Τι γουστάρουν αυτοί; Παραμορφωμένους με σκολίωση; Οπαδούς του Άρη; Φρέμεν; Τι;;;
Τη βρίσκουν με Φρέμεν και μελανζ - super sex
Αγαπημένη στάση: ανάποδο Σάι Χουλούντ.
-
user0972003
Κι είναι τεράστιο λέει γιγάντιο
- hellegennes
Σκολιαρόπαιδα.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 22:11Skoliosexual τι σκατά μπορεί να είναι;;;EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:11Όλοι αυτοί gay είναι με ψαγμένα ονόματαJuno έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:09 Βοηθάτε χωριανοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το αυτοσεξουαλ ειναι η σημαια του μαλακα αν καταλαβαινω σωστα;
Τελικά είναι λέει αυτοί που γουστάρουν τρανστζέντερ άτομα, το γκούγκλαρα.hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 23:03Σκολιαρόπαιδα.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 22:11Skoliosexual τι σκατά μπορεί να είναι;;;
Περίπου, ναι. Θα 'πρεπε πάντως να έχει κι ένα συννεφάκι κάπου.
- hellegennes
Κι εγώ το γκούγκλαρα πριν σχολιάσω (είναι από τα 2-3 πράγματα που δεν γνωρίζω) αλλά το έγραψα anyway. Δεν επιτρέπω στην πραγματικότητα να χαλάει τα αστεία που έχω σκεφτεί.Isildur έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 06:22Τελικά είναι λέει αυτοί που γουστάρουν τρανστζέντερ άτομα, το γκούγκλαρα.hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 23:03Σκολιαρόπαιδα.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 22:11
Skoliosexual τι σκατά μπορεί να είναι;;;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Καλα, δεν υπάρχει πραγματικότητα όπου βρίσκονται άτομα που γουστάρουν τρανστζεντερ. Είναι φανταστικό σενάριο έτσι κι αλλιώς.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 10:52Κι εγώ το γκούγκλαρα πριν σχολιάσω (είναι από τα 2-3 πράγματα που δεν γνωρίζω) αλλά το έγραψα anyway. Δεν επιτρέπω στην πραγματικότητα να χαλάει τα αστεία που έχω σκεφτεί.Isildur έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 06:22Τελικά είναι λέει αυτοί που γουστάρουν τρανστζέντερ άτομα, το γκούγκλαρα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 2131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 2 Απαντήσεις