Μια χαρα ταιριάζει το κάργκο γιατί δεν ειναι βαρύς κανβας αλλά ελαφρύ ripstop.
Επισης λινο με λινο και τομς στο κέντρο Αθήνας δε κολάει, δεν είμαι στη Μυκονο. Ήθελε κάτι να κολάει με το urban σκηνικό.
Τα υπολογίζομε όλα.
Μια χαρα ταιριάζει το κάργκο γιατί δεν ειναι βαρύς κανβας αλλά ελαφρύ ripstop.
Τον Μπιμπίλα πρέπει να τον ψήφισε κι δικός μας εδώ, ο Χελώνος.Ναύτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:59 Πολύ ωραίος τύπος ο Μπιμπίλας, κρίμα που έβαλε με την Ζωή κι όχι με τον Γιάνη για να τον ψηφίσω.
Βέβαια, αν έβαζε με τον Γιάνη, δεν θα έβγαινε βουλευτής...
Δεν έχω διαβάσει ανακοινώσεις του Μπιμπίλα, ό,τι έχω δει στην τηλεόραση. Συμπαθέστατος, αξιοπρεπής, ευαισθητοποιημένος και μαχητικός. Άνετα τον έκανα παρέα.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:04Τον Μπιμπίλα πρέπει να τον ψήφισε κι δικός μας εδώ, ο Χελώνος.Ναύτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:59 Πολύ ωραίος τύπος ο Μπιμπίλας, κρίμα που έβαλε με την Ζωή κι όχι με τον Γιάνη για να τον ψηφίσω.
Έχουν την ίδια συνήθεια να βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς να τις τσεκάρουν πρώτα αν ισχύουν...
Κάθε τόσο "θάβει" και από κανέναν. Όπου δει πληροφορία "πέθανε ο τάδε" βγαίνει και κάνει ανακοινώσεις (φαντάζομαι ως πρόεδρος) χωρίς καν να μπει στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα να ρωτήσει αν ισχύει.Ναύτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:06Δεν έχω διαβάσει ανακοινώσεις του Μπιμπίλα, ό,τι έχω δει στην τηλεόραση. Συμπαθέστατος, αξιοπρεπής, ευαισθητοποιημένος και μαχητικός. Άνετα τον έκανα παρέα.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:04Τον Μπιμπίλα πρέπει να τον ψήφισε κι δικός μας εδώ, ο Χελώνος.Ναύτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:59 Πολύ ωραίος τύπος ο Μπιμπίλας, κρίμα που έβαλε με την Ζωή κι όχι με τον Γιάνη για να τον ψηφίσω.
Έχουν την ίδια συνήθεια να βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς να τις τσεκάρουν πρώτα αν ισχύουν...
Ε, είδες; Είναι φίνος τύπος ο Σπύρος, κι αν κάνει πότε-πότε και καμιά γκάφα δεν του κρατάνε κακία.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:09Κάθε τόσο "θάβει" και από κανέναν. Όπου δει πληροφορία "πέθανε ο τάδε" βγαίνει και κάνει ανακοινώσεις (φαντάζομαι ως πρόεδρος) χωρίς καν να μπει στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα να ρωτήσει αν ισχύει.Ναύτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:06Δεν έχω διαβάσει ανακοινώσεις του Μπιμπίλα, ό,τι έχω δει στην τηλεόραση. Συμπαθέστατος, αξιοπρεπής, ευαισθητοποιημένος και μαχητικός. Άνετα τον έκανα παρέα.Isildur έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 12:04
Τον Μπιμπίλα πρέπει να τον ψήφισε κι δικός μας εδώ, ο Χελώνος.
Τελευταίο παράδειγμα ο Μάγγας, ο οποίος μάλιστα είπε ότι κανονικά πρέπει να του κάνει μήνυση επειδή το έχει κάνει άλλες 2-3 φορές (μετά "φιλιώσανε" βέβαια και κάνανε και από κοινού διαφήμιση για τα Τζάμπο).
Θα ελεγα κι εγώ οτι δεν ταιριάζει το καργκο (μιλιταίρ κάργκο συγκεκριμένα), αλλα τα παπούτσια που δεν ταιριάζουν με τίποτα, το πηγαν σε αλλη διασταση. Το μιλιταίρ καργκο περασε σε δευτερη μοίρα.
Περισσότερο ταιριάζει το λινό, παρά η μιλιταίρ κάργκο. Ουτε στη Μύκονο είσαι ουτε στο δάσος για κυνήγι, αλλα το λινό ειναι προτιμότερο.Ερμής έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 11:13Μια χαρα ταιριάζει το κάργκο γιατί δεν ειναι βαρύς κανβας αλλά ελαφρύ ripstop.
Επισης λινο με λινο και τομς στο κέντρο Αθήνας δε κολάει, δεν είμαι στη Μυκονο. Ήθελε κάτι να κολάει με το urban σκηνικό.![]()
Τα υπολογίζομε όλα.
Καλά, κατεβείτε πρώτα εσείς από το δέντρο και μετά βλέπουμε τι θα κάνω εγώ.

Μηδέν, τύπε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.