Έλα τώρα, μην τρελαθούμε εντελώς: με δεδομένα όλα αυτά που του έσυραν ο Τσίπρας και το αριστερό οικοσύστημα γύρω του όλα αυτά τα χρόνια σε προσωπικό επίπεδο, ο Κούλης υπήρξε τρομερά συγκρατημένος στη δήλωσή του.Ναύτης έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 09:05Ε τώρα, τ' αυτονόητα πρέπει να κουβεντιάσουμε;
Γιατί περισσότερη αξία από το πώς συμπεριφέρεται κάποιος όταν χάνει, έχει το πώς συμπεριφέρεται όταν κερδίζει.
Όταν ο αντίπαλός σου χάνει και παραιτείται, η ελάχιστη ευγένεια και κοσμιότητα, ας πούμε ο στοιχειώδης πολιτικός πολιτισμός, επιβάλλει μια δήλωση αναγνώρισης της αξίας του αντιπάλου (αυτό άλλωστε δίνει και αξία στη νίκη) ή έστω μια δήλωση ουδέτερη κι όχι μικροπρέπειες και γινάτια του τύπου: "χαχα, αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς, ο looser, ο τοξικός, ο διχαστικός, ο πήξε, ο δείξε".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤοξιΚούλης Μικροψυχάκης...
Re: ΤοξιΚούλης Μικροψυχάκης...
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Κατά τη γνώμη σου.Scouser έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:15Έλα τώρα, μην τρελαθούμε εντελώς: με δεδομένα όλα αυτά που του έσυραν ο Τσίπρας και το αριστερό οικοσύστημα γύρω του όλα αυτά τα χρόνια σε προσωπικό επίπεδο, ο Κούλης υπήρξε τρομερά συγκρατημένος στη δήλωσή του.Ναύτης έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 09:05Ε τώρα, τ' αυτονόητα πρέπει να κουβεντιάσουμε;
Γιατί περισσότερη αξία από το πώς συμπεριφέρεται κάποιος όταν χάνει, έχει το πώς συμπεριφέρεται όταν κερδίζει.
Όταν ο αντίπαλός σου χάνει και παραιτείται, η ελάχιστη ευγένεια και κοσμιότητα, ας πούμε ο στοιχειώδης πολιτικός πολιτισμός, επιβάλλει μια δήλωση αναγνώρισης της αξίας του αντιπάλου (αυτό άλλωστε δίνει και αξία στη νίκη) ή έστω μια δήλωση ουδέτερη κι όχι μικροπρέπειες και γινάτια του τύπου: "χαχα, αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς, ο looser, ο τοξικός, ο διχαστικός, ο πήξε, ο δείξε".
btw μόνο το αριστερό οικοσύστημα επιδιδόταν σε "σούρσιμο"; Το δεξιό οικοσύστημα ήταν αμέμπτου;
- taxalata xalasa
Saliveros έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:00taxalata xalasa έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 11:21
Θα παρεμβω διο,τι ο τυπος εχει ξεφυγει.
Εμεις λεμε ό,τι γαμιεται ο μιζοτακης και ο παππους απανταει για μαναδες φορουμιτων,
Όχι ακριβώς, αγαπητό νινί.
Κάποιa άϋλη περσόνα έγραψε "Η μάνα του Μητσοτάκη γαμιέται" (εννοώντας τον αληθινό Μητσοτάκη και την αληθινή μητέρα του, όχι κάποιες άϋλες περσόνες) κι εγώ, από καθαρά κοινωνικό ενδιαφέρον, ρώτησα αυτήν την άϋλη περσόνα πού γαμιέται η άϋλη μητέρα της.
Ο ακριβοδίκαιος συντονισμός μάλλον τα διέγραψε.
Έτσι θα του έλεγες, ε; Αλήθεια, ε;Λες και του θιξαμε τον αγιο μαλακα και το λαμβανει ως προσωπικη εξυβριση.
Δηλαδη και το κουλοπαιδο να 'τανε, θα λεγε: -Ναι ρε taxalataxalasa, ειμαι ο Μιζοτακης και Γαμιεμαι πατόκορφα. Εχεις προβλημα;
Και θα του απαντουσα : -όχι ρε κουλοπαιδο, δεν εχω προβλημα! αϊντε και γαμησου ελευθερα και εχεις και την ευχη μου!![]()
Τι νούμερο καλσόν φοράς είπαμε;
Κι επειδή δεν είσαι αρκετά σαφής:
Θα έλεγες, εσύ ο αληθινός Οτιδήποτες, ο κρυπτόμενος πίσω από το νικ χαρχάλατα, στον αληθινό Πρωθυπουργό της χώρας "Γαμιέσαι κι εσύ κι όλη σου η οικογένεια";
Παράκληση:
Θα καλέσεις όλο το Πχόρουμ να παρακολουθήσει από μια μεριά; Pleaaaase![]()
Έχω εξηγήσει παραπάνω πως όχι μόνο με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι χυδαίες επιθέσεις στην (άϋλη) περσόνα "Σαλίβερος" από (άϋλες) περσόνες ανήλικων τσογλανιών που το παίζουν τζάμπα μάγκες κρυμμένοι κάτω από τη φούστα της μαμάς τους, αλλά ενίοτε με διασκεδάζουν αφάνταστα, όπως όταν π.χ. κλωσσάνε τα αυγουλάκια τους για να ταΐσουν τα τέκνά τουςΚουλοπαιδοτερος του Κουλοπαιδου είναι ο παππους. Ένας λεκές του φόρουμ! Περιμενεις να αναγνωρισει την την τοξική μικροψυχία του Κουλόπαιδου;
Ο τυπος ειναι αποβολη διαρκειας!![]()
Αν όμως αναφέρεσαι στο αληθινό πρόσωπο που γράφει ως "Σαλίβερος", έχε το νου σου, δεν σε παίρνει. Σε βεβαιώ.
1. Να μην αναφερεσαι στην οικογενεια φορουμιτων. Ακόμα κι όταν θιγουν το πουλεν σου, τον ηλιθιο ΠΘ της μπανανιας. Επανειλημμένα εχεις αναφερθει στην οικογενεια του taxalataxalasa, ασχετως αν ο taxalataxalasa σε γραφει στα αρχιδια του και σαν περσονα και σαν το ατομο που ειναι πισω απο την περσονα. Και στο εχουν τονισει αρκετοι συνφορουμιτες ο,τι ξεφευγεις.
2. Παμπολλοι λεγανε και θα συνεχισουν να λενε ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Spoiler
Spoiler
Spoiler
3. Αναφερομαι στο ατομο που γραφει τα οσα γραφει. Αν τα γραφει για να κανει την πλακα του, να μας το δηλωσει για να ξερουμε οτι συζηταμε με εναν χαβαλε.
Τις μαγκιες σου να τις πουλησεις αλλου. Δεν σε εχω απειλησει, κι αν με απειλεις, σου προτεινω να φας δυο-τρεις φασολαδες πρωτα. Εσυ δεν ξερεις αν σε παιρνει να απειλεις με αυτο το «εχε το νου σου, δεν σε παιρνει».
Δεν υπαρχουν χυδαιες επιθεσεις στην περσονα σαλιβερος. Υπαρχουν χυδαιες επιθεσεις της περσονας σαλιβερος προς φορουμιτες.
Αν λέμε ηλιθους του ψηφοφορους της ΝεοΔουλειας και παρεξηγησαι γιατι τους ψηφισες, sorry, να μην τους ψηφιζες για να μην εισαι στην κατηγορια των ηλιθιων.
Δεν ειναι προσωπικο με τον σαλιβερο. Ο σαλιβερος το κανει προσωπικο που ολους οσους διαφωνει.
Το καταλαβες σαλιάρη; Και το «σαλιαρη» δεν ειναι χυδαιοτητα, ειναι μεταφραση στα ελληνικα στης λατινικης λεξης saliveros που ειναι ο πληθυντικος της λεξης salivero απο το saliva και ειναι οι σαλιαρες των μωρων! Saliveros = σαλιαρες μωρων! Ok Σαλιάρη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 02 Ιούλ 2023, 12:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
To μπουρδελο θα διαλυθει, αλλα οι πουτανες θα μεινουν. Και θα τριγυριζουν
Συγγνώμη, μόλις μου θύμισες ότι η κόρη μου με παρακάλεσε να της παραγγείλω μουνόπανα.
Εσύ συνέχισε πάντως.
Πάνος Σκουρλέτης
Καθόλου ακριβοδίκαιος από την στιγμή που γράφεις ακόμα.Saliveros έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:00taxalata xalasa έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 11:21
Εμεις λεμε ό,τι γαμιεται ο μιζοτακης και ο παππους απανταει για μαναδες φορουμιτων,
Κάποιa άϋλη περσόνα έγραψε "Η μάνα του Μητσοτάκη γαμιέται" (εννοώντας τον αληθινό Μητσοτάκη και την αληθινή μητέρα του, όχι κάποιες άϋλες περσόνες) κι εγώ, από καθαρά κοινωνικό ενδιαφέρον, ρώτησα αυτήν την άϋλη περσόνα πού γαμιέται η άϋλη μητέρα της.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Που είναι εκείνες οι μέρες που ήσουν εσύ συντονιστής;Bazoomba έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:42Καθόλου ακριβοδίκαιος από την στιγμή που γράφεις ακόμα.Saliveros έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:00taxalata xalasa έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 11:21
Τότε που ότι και να έγραφε κάποιος δεξιός ήταν λόγος για μπαν. Τότε που οι δεξιοί μπαναριζόταν ακόμη και αν δεν έγραφαν κάτι.
Πάνε, πέρασαν;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Ε, φυσικά κατά τη γνώμη μου.Ναύτης έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:23Κατά τη γνώμη σου.Scouser έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:15Έλα τώρα, μην τρελαθούμε εντελώς: με δεδομένα όλα αυτά που του έσυραν ο Τσίπρας και το αριστερό οικοσύστημα γύρω του όλα αυτά τα χρόνια σε προσωπικό επίπεδο, ο Κούλης υπήρξε τρομερά συγκρατημένος στη δήλωσή του.Ναύτης έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 09:05
Ε τώρα, τ' αυτονόητα πρέπει να κουβεντιάσουμε;
btw μόνο το αριστερό οικοσύστημα επιδιδόταν σε "σούρσιμο"; Το δεξιό οικοσύστημα ήταν αμέμπτου;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Σε προσωπικό επίπεδο, πάντως, ούτε τον Τσίπρα άκουσα να μετέρχεται χυδαιότητες ή/και ad hominem επιθέσεις κατά του Μητσοτάκη.Scouser έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 15:11Ε, φυσικά κατά τη γνώμη μου.Ναύτης έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:23Κατά τη γνώμη σου.Scouser έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 12:15
Έλα τώρα, μην τρελαθούμε εντελώς: με δεδομένα όλα αυτά που του έσυραν ο Τσίπρας και το αριστερό οικοσύστημα γύρω του όλα αυτά τα χρόνια σε προσωπικό επίπεδο, ο Κούλης υπήρξε τρομερά συγκρατημένος στη δήλωσή του.
btw μόνο το αριστερό οικοσύστημα επιδιδόταν σε "σούρσιμο"; Το δεξιό οικοσύστημα ήταν αμέμπτου;Και εννοείται ότι και το δεξιό οικοσύστημα έκανε τα ίδια, αν και η αίσθηση που έχω είναι ότι τουλάχιστον ο Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες απέφυγαν (για λόγους τακτικής, όχι αναγκαστικά από ευπρέπεια) τις προσωπικές επιθέσεις με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Τσίπρα, ακόμα και εκεί που είχαν πολύ καλό πάτημα για ορισμένα πολύ ωραία ''κοσμητικά'' (πχ περιπτώσεις Παπά και τουρκικού προξενείου). Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι όταν η πολιτική αντιπαράθεση εκφυλίζεται σε προσωπική, κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα παγίως εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια (από τότε που ο Βούδας της Ραφήνας αποκαλούσε τον τάπερμαν ''αρχιερέα της διαπλοκής''), είναι υποκριτικό να βγαίνεις μετά και να λες καλά λόγια για τον ηττημένο αντίπαλο. Τα ίδια θα έλεγα δηλαδή και αν οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι.
Απ' εκεί και πέρα, εγώ δεν είπα ότι έπρεπε ο Μητσοτάκης να βάλει τα κλάματα. Είπα ότι είναι μικροπρεπές να βγάζει κάποιος χολή την ώρα που ο ηττημένος αντίπαλος αποχωρεί.