Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μια χαρά θυμηθήκατε αυτές τις ψυχουλες μέχρι να αποκαλυφθεί ότι τελικά δεν ήταν σκλάβος ο τύπος
οτι ηταν σκλαβος αποκαλυφθηκε. τους γραψαν μια ανακοινωση, την υπεγραψαν και κρατησαν τη δουλεια
Τελικά τι είναι;
Σκλάβος που τον εκμεταλλευονται ή ένας που βρηκε/έχει τα κονε να δουλέψει μια τέτοια δουλειά και να κονομαει.
Και τα 2 δεν γίνεται. Πάρτε αποφάσεις. Διότι έγραψες ειρωνικά
Το προβλημα δεν ειναι τι κανει ο σερβιτορος λες και στην καυτη αμμο ειναι καλυτερα, αλλα οτι προφανεστατα οι κατασκευες αυτες ειναι εξαιρετικα ακραια αυθαιρετες, δηλαδη μιλαμε αυθαιρετο ΜΕΣΑ στη θαλασσα ειναι κατι που παει τη συνεισφορα του ελληνικου εθνους στην παγκοσμια σκατιλα σε νεα βαθη.
αυτο ναι, ισχυει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μια χαρά θυμηθήκατε αυτές τις ψυχουλες μέχρι να αποκαλυφθεί ότι τελικά δεν ήταν σκλάβος ο τύπος
οτι ηταν σκλαβος αποκαλυφθηκε. τους γραψαν μια ανακοινωση, την υπεγραψαν και κρατησαν τη δουλεια
Τελικά τι είναι;
Σκλάβος που τον εκμεταλλευονται ή ένας που βρηκε/έχει τα κονε να δουλέψει μια τέτοια δουλειά και να κονομαει.
Ναύτης έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 09:11
Το ότι το παιδί λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με τον εξευτελισμό αυτόν, επειδή βγάζει γερό μεροκάματο, δεν σημαίνει ότι η κατάσταση αυτή είναι αποδεκτή.
Ας πούμε, θα μπορούσε να έβγαζε πολλά περισσότερα αν το αφεντικό τον εξέδιδε κιόλας, και για τον ίδιο να ήταν ΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τέτοιου είδους εργασιακές συνθήκες είναι ανεκτές.
πραγματικα δεν καταλαβαινω τι το προσβλητικο βλεπετε.
μπορω να απαριθμησω καμμια δεκαρια εργασιες εδω γυρω, που απαιτουν οι εργαζομενοι να μπαινουν στη θαλασσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
με τα λεφτά από την παράνομη δραστηριότητα θα έπαιρνε το μηχανάκι.
Η φάση έγινε βαιραλ για τον σερβιτόρο όμως.
Συμπληρωματικά και αργότερα αναφέρθηκε το κατά πόσο είναι νόμιμες αυτές οι εγκαταστάσεις. Σάλος για τον σερβιτορο
Κατακραυγή για εργαζόμενο που μπαίνει στο νερό κλπ.
Αν ξεκίναγε η είδηση με την μη νομιμότητα των κρεβατιών μέσα στην θάλασσα τότε πάσο.
Δεν ξεκίνησε όμως γι'αυτο.
Η κουβέντα πήγε εκεί γιατί μας πρήξατε ότι βγάζει πολλά λεφτά ο σερβιτορος κτλ. Τα βγάζει μέσω παρανομίας
Δεν υπάρχει καμμία παρανομία ως προς την εργασία του.Το παραδέχθηκε ο Άδωνις που βρήκε ευκαιρία και αυτός να λαικίσει και είπε ότι είναι απαράδεκτο αλλά όταν τον ρώτησαν εάν θα μπει πρόστιμο είπε ότι ΔΕΝ υπάρχει κάποια διάταξη στην οποία να είναι αντίθετο και θα του βάλει πρόστιμο το ..υπουργείο Ναυτιλίας για τις κατασκευές στη θάλασσα.
Δηλαδή η εργασία ως εργασία ήταν ΝΟΜΙΜΗ.
οχι αγαπητε δεν ξερω τι ηπιαν οι τυποι αφου ζουμε σε εποχες που ο καθενας θα πει την μλκ
τα ανοιχτόχρωμα ρουχα ειναι δοκιμασμενα στην φυση δες και τους αραβες που ζουν στην ερημο
φορανε σκουροχρωμα στις νυχτερινές ωρες και αυτο για λογους ιματζ
τις υπολοιπες ωρες παντα ανοιχτοχρωμα ειδικα με τον ηλιο κατακουτελα
ασε και το αλλο που λεγεται ....μια ερευνα που δημοσιευθηκε αναφερει οτι ...γραψε οτι παπαρια θελεις
και η μαζα θα το πιστεψει χωρις να δει καμια ερευνα οπως καλη ωρα εσυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 02 Ιούλ 2023, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελικά τι είναι;
δεν αντιφασκουν αυτα που εγραψα.
δημοτικο εχεις παει?
Εκείνο που ξέρω είναι ότι η ατάκα σου είναι σίγουρα δημοτικού.
Όταν γράφεις "αχού τα μωρέ ψυχουλες" ειρωνικά, σε σχόλιο μου για το ότι μπορεί ο τύπος είτε να θέλει να αγοράσει κάτι, είτε να χρωστάει κάτι και στο καπάκι γράφεις ότι "το ότι είναι σκλάβος αποκαλύφθηκε, τους υπέγραψαν μια δήλωση" και λοιπές κομμουνιστικες πιπες και δεν βλέπεις την αντίφαση τότε είσαι στην καλύτερη των περιπτώσεων για σένα, ένα αποτυχημένο τρολ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Τελικά τι είναι;
δημοτικο εχεις παει?
Όταν γράφεις "αχού τα μωρέ ψυχουλες" ειρωνικά, σε σχόλιο μου για το ότι μπορεί ο τύπος είτε να θέλει να αγοράσει κάτι, είτε να χρωστάει κάτι και στο καπάκι γράφεις ότι "το ότι είναι σκλάβος αποκαλύφθηκε, τους υπέγραψαν μια δήλωση" και λοιπές κομμουνιστικες πιπες και δεν βλέπεις την αντίφαση τότε είσαι στην καλύτερη των περιπτώσεων για σένα, ένα αποτυχημένο τρολ.
και αν ηθελε να αγορασει οπλο να σε σκοτωσει?
λαικσμοι του δημοτικου.
απευθυνεστε σε καθυστερημενους και θα πινετε ανανα.
λυπαμαι
EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 15:56
Πριν κράξω οφείλω να ρωτήσω/αναρωτηθω πόσα παίρνει το σκλαβακι. Γιατί αν τα λεφτά είναι καλά, χαλαλι, πάω κ γω
αυτο ακριβως.
αν ειναι να παιρνει 2-3 κ, να φτανει τα 5 με τα τιπς, μια χαρα, και θα βριζει οσους τον εκαναν βαιραλ και θα χασει τη δουλεια.
Τα 2000 με 3000 μισθό είναι σαν τα φιλελεύθερη παραμύθια των 1.5 μυριο ΔΥ κάποτε.
Πιστεύω ότι πάνω από 1500 δεν παίρνει με την καμία.
Έδωσα παράδειγμα σε "λαϊκή" παραλία, φίλο που έπαιρνε 40 μεροκάματο και από κει και πέρα έπαιζε στα 40 με 80 τιπς. Πελάτες κυρίως Άγγλοι.
Πόσο μάλλον σε καγκουροκοσμοπολιτικη φάση.
Ξεκολλάτε, ο τύπος καθαρίζει το πιο ξεφτίλα 4k το μήνα.
δημοτικο εχεις παει?
λαικσμοι του δημοτικου.
λυπαμαι
Μαλάκα μου
λαικσμοι του δημοτικου.
λυπαμαι
Μαλάκα μου
ε ναι ρε, σφουγγαριζετε καθημερινα για ολα τα αντιλαικα μετρα και τωρα ταχα μου θυμηθηκατε το δικιο του εργαζομενου?
επειδη θα παρει φαρμακα για την μανουλα του ταχαμου?
ανανα φιλε
λυπαμαι