ισχυει
ενταξει, ειχα βαλει στοιχημα οτι θα γυρισεις σε μια βδαομαδα, τοχασα, ελα τωρα τελειωνε με τα ναζια και ελα δω να παιξουμε.
εχω μπολικες πατριαρχικες ιστοριες απο τη νεα μου δουλεια, αν ειναι να αρχισω να ανεβαζω να σχολιαζουμε.
ισχυει
Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 18:47ισχυειNaida_ έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 17:58Ναιιιι, ναι ξέρω ξέρω . Μπουκιά μουστάκια κωλοχτύπας δεν μπορεί να κατεβάσει ο καημένος από την στεναχώρια του.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιουν 2023, 22:38
Μαρή Ναϊδα, έλεος. Γύρνα πίσω, έχει ρέψει απ'τη στεναχώρια ο Μήτσος.![]()
ενταξει, ειχα βαλει στοιχημα οτι θα γυρισεις σε μια βδαομαδα, τοχασα, ελα τωρα τελειωνε με τα ναζια και ελα δω να παιξουμε.
εχω μπολικες πατριαρχικες ιστοριες απο τη νεα μου δουλεια, αν ειναι να αρχισω να ανεβαζω να σχολιαζουμε.
Τι τελείωνε τα νάζια και έλα εδώ; έτσι θα την πείσεις; φρέσκος είσαι εδώ μέσα;Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 18:47ισχυειNaida_ έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 17:58Ναιιιι, ναι ξέρω ξέρω . Μπουκιά μουστάκια κωλοχτύπας δεν μπορεί να κατεβάσει ο καημένος από την στεναχώρια του.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιουν 2023, 22:38
ενταξει αμα δω οτι δεν ερχεται, θα γραψω οτι εριξα σφαλιαρα στη γυναικα μου επειδη εκαψε το παστιτσιο. θα βαλω και καναδυο να πουνε "καλα της εκανες" και θα μπει εφιππη κραδαινοντας γιαταγανι.Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 22:15Τι τελείωνε τα νάζια και έλα εδώ; έτσι θα την πείσεις; φρέσκος είσαι εδώ μέσα;Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 18:47ισχυει
Χώσε κανενα σεξιστικό καντήλι, πες κανενα "μη σε ξαναδώ μπροστά μου", "ησύχασε το μέσα μου από φεμινοπαπαριες", "μη ξανάρθεις θα φύγω εγώ" και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι μέσα.
Γω θα σας τα λέω όλα;
Άσε τις εξυπνάδες και φέρτη πίσω.Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 22:26ενταξει αμα δω οτι δεν ερχεται, θα γραψω οτι εριξα σφαλιαρα στη γυναικα μου επειδη εκαψε το παστιτσιο. θα βαλω και καναδυο να πουνε "καλα της εκανες" και θα μπει εφιππη κραδαινοντας γιαταγανι.Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 22:15Τι τελείωνε τα νάζια και έλα εδώ; έτσι θα την πείσεις; φρέσκος είσαι εδώ μέσα;Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 18:47
ισχυει
Χώσε κανενα σεξιστικό καντήλι, πες κανενα "μη σε ξαναδώ μπροστά μου", "ησύχασε το μέσα μου από φεμινοπαπαριες", "μη ξανάρθεις θα φύγω εγώ" και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι μέσα.
Γω θα σας τα λέω όλα;
Τελείωνε μαρή, γύρνα ''σπίτι ''σου λέμε. Μας λείπεις και σ'αγαπάμε. Άντε, μη μου σπας τα νεύρα και είμαι σκατά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλώνω έτοιμος.
Ήρθε η ώρα της ενηλικίωσηςΠασιφάη έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 22:39Τελείωνε μαρή, γύρνα ''σπίτι ''σου λέμε. Μας λείπεις και σ'αγαπάμε. Άντε, μη μου σπας τα νεύρα και είμαι σκατά.Naida_ έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 17:58Ναιιιι, ναι ξέρω ξέρω . Μπουκιά μουστάκια κωλοχτύπας δεν μπορεί να κατεβάσει ο καημένος από την στεναχώρια του.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιουν 2023, 22:38
![]()
Να ξαναφάνηκε το ζαβό. Μην κλαις άλλο.
Όχι γιατί κανείς ζαβολιεςΑσέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 18:47ισχυειNaida_ έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 17:58Ναιιιι, ναι ξέρω ξέρω . Μπουκιά μουστάκια κωλοχτύπας δεν μπορεί να κατεβάσει ο καημένος από την στεναχώρια του.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιουν 2023, 22:38