Το καταλαβαίνω απόλυτα. Όπως εγώ με τον Νάνδρο.Α! Και τον Ασέβαστο.Isildur έγραψε: 14 Ιουν 2023, 12:05Έτερον εκάτερον. Συμπαθέστατος και πανέξυπνος, αυτό δεν το συζητάμε καν. Ειδικά από κοντά...Πασιφάη έγραψε: 14 Ιουν 2023, 11:55Isildur έγραψε: 14 Ιουν 2023, 11:26
Τρία επαγγέλματα που θα έπρεπε οπωσδήποτε να πριμοδοτούνται με βαρέα-ανθυγιεινά:
Δάσκαλος/καθηγητής του Χέλη.
Γιατρός του Χέλη.
Υπάλληλος του Χέλη.
Και για τους συγγενείς του ισχύει (αδέλφια κλπ), αλλά δεν είναι επαγγέλματα. Ίσως εκεί να αναλαμβάνει η πρόνοια ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω.![]()
![]()
Πάντως είναι συμπαθής ο καλούλης, ασχέτως αν πεισμώνει ώρες - ώρες σαν μουλάρι.![]()
Ελπίζω δε να αντιλαμβάνεται, πως η πλάκα που κάνουμε είναι καλοπροαίρετη και να μην παρεξηγηθεί.![]()
Και συν τοις άλλοις, φιλαράκι. Γι' αυτό και η άνεσή μου να λέω κάτι τέτοια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- hellegennes
Καμμία σχέση ότι θα έκανα έτσι σε γιατρό. Βέβαια όσες φορές έχω χρειαστεί κάτι έχω τύχει σε γιατρούς που θέλουν να εξηγήσουν επιστημονικά το άπαν σύμπαν, όπου αυτά που λένε ήδη τα ξέρω, αλλά δεν τους διακόπτω γιατί αυτή είναι η χαρά τους.Isildur έγραψε: 14 Ιουν 2023, 11:26Τρία επαγγέλματα που θα έπρεπε οπωσδήποτε να πριμοδοτούνται με βαρέα-ανθυγιεινά:
Γιατρός του Χέλη.
Υπάλληλος του Χέλη.
Και για τους συγγενείς του ισχύει (αδέλφια κλπ), αλλά δεν είναι επαγγέλματα. Ίσως εκεί να αναλαμβάνει η πρόνοια ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω.![]()
Αλλά μια δασκάλα μου στην Β΄ δημοτικού έπαιρνε χάπια προς το τέλος της χρονιάς (μετά άλλαξα σχολείο). Χάπια κόντεψε να χρειαστεί και μια φιλόλογός μου που την διόρθωσα την ώρα που παρέδιδε κλίση ουσιαστικών, καθώς και μια άλλη φιλόλογος γιατί διαφωνούσα διαρκώς με την ερμηνεία των ποιημάτων στα κείμενα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:58Καμμία σχέση ότι θα έκανα έτσι σε γιατρό. Βέβαια όσες φορές έχω χρειαστεί κάτι έχω τύχει σε γιατρούς που θέλουν να εξηγήσουν επιστημονικά το άπαν σύμπαν, όπου αυτά που λένε ήδη τα ξέρω, αλλά δεν τους διακόπτω γιατί αυτή είναι η χαρά τους.Isildur έγραψε: 14 Ιουν 2023, 11:26Τρία επαγγέλματα που θα έπρεπε οπωσδήποτε να πριμοδοτούνται με βαρέα-ανθυγιεινά:
Γιατρός του Χέλη.
Υπάλληλος του Χέλη.
Αλλά μια δασκάλα μου στην Β΄ δημοτικού έπαιρνε χάπια προς το τέλος της χρονιάς (μετά άλλαξα σχολείο). Χάπια κόντεψε να χρειαστεί και μια φιλόλογός μου που την διόρθωσα την ώρα που παρέδιδε κλίση ουσιαστικών, καθώς και μια άλλη φιλόλογος γιατί διαφωνούσα διαρκώς με την ερμηνεία των ποιημάτων στα κείμενα.
Απίθανος είσαι. Έκλαψα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν υπάρχεις, λέμε!hellegennes έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:58Καμμία σχέση ότι θα έκανα έτσι σε γιατρό. Βέβαια όσες φορές έχω χρειαστεί κάτι έχω τύχει σε γιατρούς που θέλουν να εξηγήσουν επιστημονικά το άπαν σύμπαν, όπου αυτά που λένε ήδη τα ξέρω, αλλά δεν τους διακόπτω γιατί αυτή είναι η χαρά τους.Isildur έγραψε: 14 Ιουν 2023, 11:26Τρία επαγγέλματα που θα έπρεπε οπωσδήποτε να πριμοδοτούνται με βαρέα-ανθυγιεινά:
Γιατρός του Χέλη.
Υπάλληλος του Χέλη.
Σε (και τις) φαντάζομαι. Το πώς γλυτώσαν από τη φυλακή, θαύμα είναι πιστεύω.hellegennes έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:58 Αλλά μια δασκάλα μου στην Β΄ δημοτικού έπαιρνε χάπια προς το τέλος της χρονιάς (μετά άλλαξα σχολείο). Χάπια κόντεψε να χρειαστεί και μια φιλόλογός μου που την διόρθωσα την ώρα που παρέδιδε κλίση ουσιαστικών, καθώς και μια άλλη φιλόλογος γιατί διαφωνούσα διαρκώς με την ερμηνεία των ποιημάτων στα κείμενα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Dwarven Blacksmith
- SpAcE_PaNtHeR
λολ το εχω κανει αυτό σε παρόμοια κατάσταση στο ιατρό και μου φωναζε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου θύμησες την αδερφή μου στον οδοντίατρο. Τον λυπόμουν τον έρμο. Μία φορά περίμενε μια έγκυος στο σαλονάκι και με όλα αυτά που άκουσε, σηκώθηκε κι έφυγε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν ήταν ο Χέλης μέσα δεν θα προλάβαινε να φύγει. Θα γεννούσε εκεί...Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 11:46![]()
Μου θύμησες την αδερφή μου στον οδοντίατρο. Τον λυπόμουν τον έρμο. Μία φορά περίμενε μια έγκυος στο σαλονάκι και με όλα αυτά που άκουσε, σηκώθηκε κι έφυγε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φοβάται ο Χέλης την πέτρα, η πέτρα φοβάται τον Χέλη.Isildur έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:41Αν ήταν ο Χέλης μέσα δεν θα προλάβαινε να φύγει. Θα γεννούσε εκεί...Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 11:46![]()
Την απειλεί ότι θα της κάνει διάλεξη περί οδοντιατρικής και πέφει μόνη της;Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:50Δεν φοβάται ο Χέλης την πέτρα, η πέτρα φοβάται τον Χέλη.Isildur έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:41Αν ήταν ο Χέλης μέσα δεν θα προλάβαινε να φύγει. Θα γεννούσε εκεί...Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 11:46
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν προλαβαίνει να πέσει, αποδομείται και δεν υφίσταται καν.Isildur έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:53Την απειλεί ότι θα της κάνει διάλεξη περί οδοντιατρικής και πέφει μόνη της;Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:50Δεν φοβάται ο Χέλης την πέτρα, η πέτρα φοβάται τον Χέλη.Isildur έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:41
Αν ήταν ο Χέλης μέσα δεν θα προλάβαινε να φύγει. Θα γεννούσε εκεί...
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:56Δεν προλαβαίνει να πέσει, αποδομείται και δεν υφίσταται καν.Isildur έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 13:53Την απειλεί ότι θα της κάνει διάλεξη περί οδοντιατρικής και πέφει μόνη της;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-