!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυροβολισμοί σε συναγωγή στις ΗΠΑ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: Πυροβολισμοί σε συναγωγή στις ΗΠΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:33
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:13 Για λιγο νομιζα οτι το post σου ειναι ειρωνικο. Διαπιστωσα ομως οτι τα πιστευεις αυτα. Ο Σορος που χρηματοδοτει λαθρεποίκους ειναι δυναμη που μισει την ανθρωποτητα ενω το Ισραηλ που αγωνίζεται για να επιβιώσει ειναι δυναμη του καλου.
Fixed και συμφωνούμε καλέ μου φίλε
Mε τους λαθρεποικους της δυτικης οχθης που χρηματοδοτει ο Τραμπακουλας δεν εχεις προβλημα ομως ετσι? Γιατι ειναι λευκοι. Δυστυχως για σας τους λευκους εθνικιστες εισαστε μειονοτητα στην πλανητη Γη. Οσο και να σκουζετε η συντριπτικη πλειονοτητα ειναι μη-λευκη.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:00
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:13 Για λιγο νομιζα οτι το post σου ειναι ειρωνικο. Διαπιστωσα ομως οτι τα πιστευεις αυτα. Ο Σορος που χρηματοδοτει λαθρεποίκους ειναι δυναμη που μισει την ανθρωποτητα ενω το Ισραηλ που αγωνίζεται για να επιβιώσει ειναι δυναμη του καλου.
Mε τους λαθρεποικους της δυτικης οχθης που χρηματοδοτει ο Τραμπακουλας δεν εχεις προβλημα ομως ετσι? Γιατι ειναι λευκοι. Δυστυχως για σας τους λευκους εθνικιστες εισαστε μειονοτητα στην πλανητη Γη. Οσο και να σκουζετε η συντριπτικη πλειονοτητα ειναι μη-λευκη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ενταξει να φύγουν απο την δυτική όχθη και ταυτοχρονα να φυγουν όλοι οι λάθρο από τις πατρίδες μας, είναι μια λύση συμβιβασμού αλλά την αποδέχομαι. Do we have a deal καλέ μου φίλε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:15

Ενταξει να φύγουν απο την δυτική όχθη και ταυτοχρονα να φυγουν όλοι οι λάθρο από τις πατρίδες μας, είναι μια λύση συμβιβασμού αλλά την αποδέχομαι. Do we have a deal καλέ μου φίλε;
αυτο ειναι το χειροτερο ντηλ στην ιστορια των χειροτερων ντηλς εβερ.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:17

Δεν με συμφέρει δηλαδή; Πάει να με ρίξει; :smt013 Να ζητήσω κι άλλα;
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Στο ντηλ βαζω και Μικρα Ασια δικη μας και Κωνσταντινούπολη και Κύπρος ολόκληρη ελευθερη και Βορεια Ηπειρος. Επιπλέον θέλω και τη Τάιρα Μπανκς (μην με πειτε και ρατσιστή)

μπόνους για να δειτε και τι σωστός που είμαι σας δινω τα ορυχεία διαμαντιών στην Αφρική
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:20
ρε μαλακα, σε φανταζομαι να σκας ισραηλ με μαρτενς φλαιτ καραφλα και αραχνοτατου, μπλουζακι σκρουντραιβερ ταπανταολα, ν ατενιζεις τον οριζοντα και να λες "Χμμμμ...Μ αρεσσει πωςςς το στησσσατε το μαγαζζζι εδω περα. ΜΜΜΜ yeah!"
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Μόνο στο παραπχόρουμ, σε ένα νήμα για τρομοκράτη που δολοφόνησε επειδή "η HSIA έφερε μουσουλμάνους εισβολείς στη χώρα του" διαβάζουμε άτομα να αναπαράγουν τις απόψεις του.
Πάνας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 23:29Μα γιαυτό κόλλησα... άρα για μουσουλμάνους έγινε η φάση.
H HSIA έγινε για τους μουσουλμάνους!
Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 13:08 Από ότι είδα εδώ μέσα κάποιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υπερασπίζονται τις δυνάμεις εκείνες που μισούν την ανθρωπότητα, όπως τον Soros και
θεωρίες συνωμοσίας περί Soros, σαν αυτές που πίστευε ο δολοφόνος
Golden Age έγραψε: 27 Οκτ 2018, 23:03Κάθε φορά που στην Ευρώπη γίνεται μια τέτοια επίθεση, αρχίζουν τέτοια παραλληρήματα. Μέχρι που αποκαλύπτεται η ταυτότητατων δραστών, οι οποίοι φυσικά είναι προϊόν των ανοιχτών συνόρων.
Η γνωστή μασκότ, πέρα από την εμμονή του με τον Soros, λεει για αλλη μια φορα ψέμματα για το ποιοί ήταν οι δράστες
metaxoskolikas έγραψε: 28 Οκτ 2018, 02:31οι αριστεροί και προοδευτικοί εντωμεταξύ είναι πολύ περισσότερο αντισημίτες
οι αριστεροί είναι περισσότερο αντισημίτες απο καποιον που πυροβολουσε οικογενειες, ΟΚ.
independent_44 έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:04Να 'ναι καλά ο άνθρωπος..
Και καποιοι συμφωνουν ευθέως.

πραγματικα ευτυχως που δεν εχουμε τοσο μεγαλη οπλοκατοχη στην Ελλαδα όπως στις ΗΠΑ. ποιος ξερει τι θα εκαναν οι παραπανω αν ειχαν ευκολη προσβαση σε ημιαυτοματα
Δεν Είμαι Φασίστας

Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2018, 11:55 Εγώ πάλι στο πραγματικό κόσμο, είδα...

Οπότε ναι, τα δικά μου επιχειρήματα έχουν μεγαλύτερο βάρος από τα δικά σου. Γιατί προέρχονται από εκεί, είναι καταγεγραμμενα και ενίοτε είναι από ισχυρά πολιτικά πρόσωπα και μεγάλα κανάλια.

Παρόλα αυτά εγώ δεν έχω τέτοια επιχειρηματολογία όταν μιλάω σοβαρά. Εσύ πάλι έχεις.
Fox news είδες. Fox news. Ας εξετάσουμε λίγο τι ΔΕΝ είδες...

Δεν ειδες στο "σοβαρο κανάλι" να λενε εν γνώση τους ψεμματα για μια ακροδεξια τρομοκρατικη επιθεση. Την στιγμη που οι "αγανακτισμένοι πολίτες" δολοφονούσαν 6 μουσουλμάνους, το "σοβαρό καναλι" έγραφε ότι η επίθεση έγινε από Μαροκινό.

Δεν είδες τον ρεπουμπλικάνο που δολοφόνησε μια γυναίκα στην Charlοttesville και τον Trump να κατηγορεί και τις δύο πλευρές για την βια.

Δεν είδες την εβραϊκή ADL να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την την δεξιά τρομοκρατία, που αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ (και συνεπώς για όλον τον κόσμο).

Δεν το είδες διότι ήσουν απασχολημένος να καταναλώνεις την προπαγάνδα περί culture war, δηλαδή: Κοιτάξτε τι έκανε ένας πούστης φοιτητής και αγνοήστε τα δολοφονικά εθνικιστικά καθάρματα όπως αυτόν.
Δεν Είμαι Φασίστας

Δεν ειδες στηριξη σε λαθρομεταναστευση, διότι ο "κομμουνιστής" Obama είχε πατάξει την λαθρομετανάστευση πολύ παραπάνω από τον Trump.

Δεν είδες τον Bernie Sanders να καταδικαζει ξεκαθαρα την την τρομοκρατική επιθεση που έκανε υποστηρικτής του, σε αντίθεση με τον Trump.

Δεν είδες ότι οι "αντίφα" για τους οποίους απαιτείς να καταδικάσουν οι δημοκρατικοί είναι απλά συμμορίες του δρόμου που παίζουν ξύλο με τις αντίστοιχες εθνικιστικές συμμορίες και αν περιμένεις από κάθε πολιτικό να καταδικάσει κάθε ξυλοδαρμό τότε κυριολεκτικά δεν θα υπήρχε χρόνος για να κάνουν τίποτε άλλο την ημέρα.

Σχετικά με το παραπάνω, δεν είδες τους Proud Boys να ασκουν βία (όπως οι αντίφα) και τους ρεπουμπλικανους να μην κάνουν κιχ.

Δεν είδες "συμπάθεια προς τα τζιχάντια" μεγαλυτερη απο την "συμπαθεια προς τους νεοναζι".

Δεν είδες τις απόπειρες του αμερικάνου προέδρου (πολλες φορες προς αμηχανία της κυβερήσεως του) να αποσταθεροποιήσει την ΕΕ ενισχυοντας περαιτέρω τα αντιευρωπαϊκά ρεύματα σε Ουγγαρία και [url="https://www.cnn.com/2018/09/25/politics ... index.html"]Πολωνία[/url.

Νομίζω αρκούν αυτά.

Αλλα ΟΚ και για να λεμε του στραβου το δίκιο... οι ρεπουμπλικάνοι δεν ειναι αντισημίτες. Δε το λέω σαρκαστικά, όντως δεν είναι και υπαρχουν διαφοροι ιστορικοί και πολιτικοί λόγοι για αυτό, και όντως πολλοί βαλκάνιοι αριστεροί μπερδεύονται γιατί τόσο τους κόβει.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

απο το 3.30 μιλα για τα αριστερα κατακαθια και πως χρησιμοποιουν την δολοφονια αθωων ανθρωπων για πολιτικους σκοπους λεγοντας βεβαια τα γνωστα σε ολους μας ψεμματα
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:27
Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 19:20
ρε μαλακα, σε φανταζομαι να σκας ισραηλ με μαρτενς φλαιτ καραφλα και αραχνοτατου, μπλουζακι σκρουντραιβερ ταπανταολα, ν ατενιζεις τον οριζοντα και να λες "Χμμμμ...Μ αρεσσει πωςςς το στησσσατε το μαγαζζζι εδω περα. ΜΜΜΜ yeah!"
Α κι εγω με φαντάζομαι χωρίς φλάιτ τζακετ όμως, θα έχει και ζέστη καλοκαιρι, με γυαλια rayban όμως ετσι για το στυλ. Και κραιπαλη και ξεσαλωμα σε ρεηβ παρτ στο Τελ Αβιβ, μπάνιο στη νεκρα θάλασσα, καλή φάση, θέλω να παω.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Εικόνα

Όταν στερείς σε κάποιον το δικαίωμα του λόγου τότε ενδεχομένως να εκραγεί όπως μια χύτρα ταχύτητας. Ο τύπος που έκανε την επίθεση στη συναγωγή πριν ξεκινήσει έγραψε "γαμώ τις απόψεις σας έρχομαι" αλλά πήγε και ξέσπασε πάνω σε αθώους ανθρώπους. Άραγε πόσες δημοσιεύσεις του είχαν διαγραφεί μέχρι εκείνη τη στιγμή και πόσα ban είχε φάει; Όλα τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήκουν στους Εβραίους. Άραγε αυτό ήταν που έκανε τον άνθρωπο να εκραγεί; Δεν ξέρω, πάντως όπως φαίνεται δε μπορεί να υπάρξει κοινωνική ειρήνη χωρίς ελευθερία του λόγου. Αυτά τα παιδιά είναι τα παιδιά μας και πρέπει να τ' ακούσουμε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Γάταρος έγραψε: 29 Οκτ 2018, 04:58 "γαμώ τις απόψεις σας έρχομαι"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 21:20

ΔΕΦ μπορείς να προτείνεις ένα amerikaniko κατα προτίμηση μέσο (ηλ/τηλ) για να μην φεηκνιουζόμαστε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”