Δεν έχετε αυτόματο φλασάρισμα bios με φλασάκι από ειδική θύρα usb? Τστστσ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μακριά από gigabyte μητρική, ζετόρ τραχτέρ κ πόντια πεθερά.
ωνσγ
μια χαρά δουλεύει και τώρα, βαριεμαι να τρέχω με flashαρίσματα καλοκαιριάτικα.
meh, θα οταν έρθει m2 και gpu μαλλον θα το περασω
Δεν χρειαζεται φλασαρισμα, μεσα απ'το δικο τους απ κανεις την αναβαθμιση αφου κατεβασεις τη νεα εκδοση.
Τουλαχιστον εγω, ετσι εκανα 4 αναβαθμισεις ΒΙΟΣ.
thx , ομως είμαι παλιάς σχολής, μόνο στικάκι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:31Spoiler
Τι έχεις σκοπό να κάνεις με την 90 ρε;
Μη με πεις παιγνίδια...
όχι gaming αλλά παιχνίδι* μπορείς να το πεις (= τα βιντεάκια του drone και της gopro), βασικά την vram ήθελα. τα 3μιση της 970 είχαν κουράσει, κονδύλι υπήρχε
*ειναι κι άλλα αλλα θα ξεφύγει το θέμα
Είμαστε καλά φιλαράκια ε; ε; ε;
Δεν είμαστε;
Να σου πέμψω μερικές λήψεις του Πορφύριος Εξαρχίδης να τον μοντελοποιήσουμε μπας και βγάλουμε κανένα χαΐρι με κοντρόλ νετ, λόρα κτρ;
Σε κάθε περίπτωση πέρνα stable diffusion φίλε, 24 γιγάκια βραμ είναι μούρλια για τέτοιες φασούλες.
ναι αμε, λογικά μέχρι παρασκευή έρχεται
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Και με τη προηγουμενη μητρικη gigabyte και με την msi εχω αργο μπουταρισμα.
Εχει να κανει με τα windows 11;
Εννοειται οτι, εχω απενεργοποιησει ο,τι αχρηστο παει να ξεκινησει με τα windows.
Θυμαμαι με το παλιο μηχανημα εμπαινε στα γουιντοους πολυ πιο γρηγορα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Thor έγραψε: 30 Ιουν 2023, 17:35
Εννοειται οτι, εχω απενεργοποιησει ο,τι αχρηστο παει να ξεκινησει με τα windows.
Καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση από τα 10;
Αν (που το πιθανότερο) είναι μετα απο αναβάθμιση μπορεί να έχουν μείνει διαφορα άχρηστα στο registry
ehm sec τώρα είδα πως είχες άλλη μητρική πριν
Θέλει πάνω από 15 δευτερόλεπτα μετά από reboot; (το shutdown δεν κάνει πια τελείως καθαρό κλείσιμο)
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άμα σκαλώνει "περισσότερη ώρα απ' ότι χρειάζεται" στο ποστ μπορείς να ενεργοποιήσεις το φαστ μπουτ από το uefi μιας και σε ενδιαφέρει να μπουτάρεις σε γουήντοζ, εάν καθυστερεί από την στιγμή που βγαίνει το προβατάκι των γουήντοζ δεν είναι "θέμα μητρικής".
Καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση από τα 10;
Αν (που το πιθανότερο) είναι μετα απο αναβάθμιση μπορεί να έχουν μείνει διαφορα άχρηστα στο registry
ehm sec τώρα είδα πως είχες άλλη μητρική πριν
Τα 10αρια περασα στην αρχη και μετα τα αναβαθμισα.
Για καποιο λογο μου κρατησε φακελο old, ενω ειχα επιλεξει καθαρη εγκατασταση.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.