τι, περιλαμβάνει κάποιο βαθυστόχαστο πόνημά σου;Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 18:29 Σαλιβερε ελα απο δω ρε...
κερναει κουλουρι το μαγαζι.![]()
viewtopic.php?f=29&t=48795.
Διάβασέ το εσύ και πες μου το βαθύτερο νόημα.
τι, περιλαμβάνει κάποιο βαθυστόχαστο πόνημά σου;Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 18:29 Σαλιβερε ελα απο δω ρε...
Αχ κρίμα, θα είχες γνωρίσει τη γιαγιά μου.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:02Τοσο θαυμαστης που επι Κατοχης θα γραφομουνα σε οποια οργανωση σκοτωνε περισσοτερους Γερμανους.Saliveros έγραψε: 30 Ιουν 2023, 18:59Μα όχι, μην αντιπαρέρχεσαι τον μουστάκια. Είσαι θαυμαστής του αν δεν κάνω λάθος.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 17:59
Ασχολησου με αυτον καλυτερα.Spoiler
Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ως μαθητής ο Βορίδης κυκλοφορούσε με το «Ο Αγών Μου» του Χίτλερ, ότι ίδρυσε τη νεοναζιστική, αντισημιτική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές», ότι ως φοιτητής ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική», το ότι διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο ως γραμματέας της Νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ότι με μέντορα και καθοδηγητή τον Λεπέν ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο που είχε για σλόγκαν το ρατσιστικό «κόκκινη κάρτα στους μετανάστες», το ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 ένωσε το κόμμα του με αυτό του αυτοαποκαλούμενου νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη και ότι μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το αντισημιτικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριζε ότι «τα χέρια του Εβραίου μυρίζουν αίμα» και ότι στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν σκοτώθηκε κανένας Εβραίος γιατί όλοι τους είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους…
Και φυσικά δεν ξεχνάμε την έντεχνη αμφισβήτησή του ως προς την αυθεντικότητα του ημερολογίου της Αννας Φρανκ.
https://autochthonesellhnes.blogspot.co ... st_60.html
Με τον Βορίδη γιατί μου τα πρήζεις; Δεν είμαι θαυμαστής του.
Μα αυτή κυρίως Έλληνες δολοφονούσε.Κατα πασα πιθανοτητα στην ΟΠΛΑ.
Saliveros έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:05τι, περιλαμβάνει κάποιο βαθυστόχαστο πόνημά σου;Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 18:29 Σαλιβερε ελα απο δω ρε...
Διάβασέ το εσύ και πες μου το βαθύτερο νόημα.
Saliveros έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:11Αχ κρίμα, θα είχες γνωρίσει τη γιαγιά μου.Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:02Τοσο θαυμαστης που επι Κατοχης θα γραφομουνα σε οποια οργανωση σκοτωνε περισσοτερους Γερμανους.Saliveros έγραψε: 30 Ιουν 2023, 18:59
Μα όχι, μην αντιπαρέρχεσαι τον μουστάκια. Είσαι θαυμαστής του αν δεν κάνω λάθος.
Με τον Βορίδη γιατί μου τα πρήζεις; Δεν είμαι θαυμαστής του.
Πάντα έλεγε ότι, αν είχε αρχίδια, θα ήταν παπούς μου.
Μα αυτή κυρίως Έλληνες δολοφονούσε.Κατα πασα πιθανοτητα στην ΟΠΛΑ.
Τα έχεις μπερδέψει.
Ατυχώς μου ξέφυγανΑρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:16 Το ποσο συμπαθω τους Γερμανους το εχω αναλυσει σε πληθος απο νηματα.
Ψιτ, για ναζί μιλάμε, όχι ειδικά για Γερμανούς.Και το αν τους θεωρω η οχι τη διαχρονικη καταρα του Ελληνισμου και τους διαχρονικους συμμαχους των Τουρκων.
τι λες βρε θηρίο.Ειδικα μαλιστα την ΕΕ, την οποια ειναι γνωστο ποσο τη συμπαθω, την αποκαλω συχνα Τεταρτο Ραιχ...
εχω γραψει μαλιστα και αρθρο για τις ναζιστικες καταβολες της.![]()
τι άλλο πέρα από γερμανός μπορεί να είναι ο οπαδός του Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei?Saliveros έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:31Ατυχώς μου ξέφυγανΑρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:16 Το ποσο συμπαθω τους Γερμανους το εχω αναλυσει σε πληθος απο νηματα.
Ψιτ, για ναζί μιλάμε, όχι ειδικά για Γερμανούς.Και το αν τους θεωρω η οχι τη διαχρονικη καταρα του Ελληνισμου και τους διαχρονικους συμμαχους των Τουρκων.
Π.χ. η λατρεία σου ο Ηλίας.τι λες βρε θηρίο.Ειδικα μαλιστα την ΕΕ, την οποια ειναι γνωστο ποσο τη συμπαθω, την αποκαλω συχνα Τεταρτο Ραιχ...
Saliveros έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:31Ατυχώς μου ξέφυγανΑρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:16 Το ποσο συμπαθω τους Γερμανους το εχω αναλυσει σε πληθος απο νηματα.
Π.χ. η λατρεία σου ο Ηλίας.τι λες βρε θηρίο.Ειδικα μαλιστα την ΕΕ, την οποια ειναι γνωστο ποσο τη συμπαθω, την αποκαλω συχνα Τεταρτο Ραιχ...

Ωραίος καιρός σήμερα.
Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:02 Τοσο θαυμαστης που επι Κατοχης θα γραφομουνα σε οποια οργανωση σκοτωνε περισσοτερους Γερμανους.
Κατα πασα πιθανοτητα στην ΟΠΛΑ.
.
Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:55
Τελικα συμπτωση θα ειναι που εγινε υπουργος αυτος που ειχε λεφτα και πηγαινε σε κολλεγια ενω στη φυλακη μπηκε το λαικο παιδι που δεν ειχε τις σωστες γνωριμιες.

Γυφτάκι έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:53 Ακόμα μ΄αυτούς ασχολείστε ; Θα τους δούμε στη βουλή και τα ξαναλέμε όταν θα έχουμε υλικό. Με τα φτηνά σόου και τα καφριλίκια των καναλιών δε πάει πουθενά..Απο την εποχή του Καρατζαφέρη παίζουν το ίδιο έργο.
omg kai 3 lol έγραψε: 30 Ιουν 2023, 20:02Αρίστος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 19:55
Τελικα συμπτωση θα ειναι που εγινε υπουργος αυτος που ειχε λεφτα και πηγαινε σε κολλεγια ενω στη φυλακη μπηκε το λαικο παιδι που δεν ειχε τις σωστες γνωριμιες.
![]()
![]()
![]()
![]()