Τα περισσότερα σκίτσα είναι δημοσιευμένα στο Ποντίκι.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εγώ βρήκα τις 3-4 πρώτες πετυχημένες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιουν 2023, 08:32 Αυτές πρέπει να είναι οι χειρότερες Γελοιογραφίες που έχω δει ποτέ μου. Και φαντάσου πως έχει πέσει αρκετές φορές στα χέρια μου το New Yorker…
οταν δεν έχεις την ποιότητα του παπανικου..Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιουν 2023, 08:32 Αυτές πρέπει να είναι οι χειρότερες Γελοιογραφίες που έχω δει ποτέ μου. Και φαντάσου πως έχει πέσει αρκετές φορές στα χέρια μου το New Yorker…
Οκ/ Τάδε έφη ο οπαδός του αντισυστημικού ΚουτσούμπαFrappezitis έγραψε: 29 Ιουν 2023, 20:47 Τον Τσίπρα τον δημιούργησε το συστημα ως ανάχωμα και τον απόσυρε προσωρινά το ίδιο.
Frappezitis έγραψε: 30 Ιουν 2023, 06:54 Ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδας ως ο άνθρωπος και ο πολιτικός που πήρε ένα μεγάλο κίνημα ριζοσπαστικοποίησης του 2010- 2012,το μετέτρεψε σε κοινοβουλευτική δυναμική,κόβοντας τις πιο ριζοσπαστικές άκρες του ,και στο τέλος οδήγησε αυτήν την πολιτική δυναμική στον χαμό.Η Αριστερά ηττήθηκε στρατιωτικά το 1944-1949, κρατήθηκε όμως πολιτικά,ηθικά, και ιδεολογικά,σε αντίθεση με το 2015..Η συνέχεια του εαμικού μπλοκ οδήγησε στο Πρώτη Φορά Αριστερά που ήταν η φιλολαικη πρώτη τετραετία του ΠΑΣΟΚ,το 1981-1985.Ο Τσίπρας ψηφίστηκε για να κάνει το Δεύτερη Φορά Αριστερά καταργώντας τα μνημόνια τον Γενάρη 15.Ξεπουλησε το Δημοψήφισμα και οδήγησε τα πράγματα, στο Τρίτο Μνημόνιο και χειρότερο.Τι μπορούσε να κάνει; Πολλά.Να πει δεν ψηφίζω μνημόνιο και να κάνει εκλογές.Αν έχανε θα πέρναγε ένα πιο ήπιο μνημόνιο η ΝΔ και θα διασώζονταν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.Αν κέρδιζε,θα έπρεπε να οδηγήσει τη χώρα στην Κοιλάδα των Δακρύων της εξόδου από την ΕΕ, όπου θα φαινόταν και τα όρια αντοχής και αντίστασης του λαού,είτε πετύχαινε είτε κατερρεε .Θα έμενε στην Ιστορία ως ένας ηγέτης της Αριστεράς που αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και τιμή.Τωρα φεύγει ταπεινωμένος απλά και μόνο γιατί το αστικό μπλοκ του δίνει μια κλωτσιά όσον αφορά την διαχείριση και ο λαός τον έχει γραμμένο.Θα μείνει στην Ιστορία όχι ίσως ως ο Εφιάλτης αλλά ως αυτός που ήταν πολιτικά πολύ λίγος.Σιγα μην στενοχωρηθουμε για την αποχώρηση του από το προσκήνιο,που θα μείνει ως μια περιθωριακή υποσημείωση.Σιγα μην μπούμε στην θέση των αριστερών και υπεραριστερων που αποφάσισαν να μπουν στο κλαμπ του θρήνου και του ολοφυρμου για τον ΣΥΡΙΖΑ..Από την σκοπιά των ταξικών συμφερόντων της μισθωτής εργασίας και του λαού και της εθνικής ανεξαρτησίας : στον αγύριστο, στον Άδη ,στον Άδη και στο βαθύ σκοτάδι που φώναζαν παλιά οι αναρχικοί για τα θύματα της " αριστερής τρομοκρατίας".
https://www.facebook.com/dimitris.belan ... gAe1gon2jl
[/quote![]()
]