!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
Ρε παιδιά εσείς που την ξέρετε τη χώρα, πείτε μου σας παρακαλώ ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, ότι είναι στημένο, ότι τους διαλέξανε, πείτε μου κάτι τέλος πάντων... Έχω ανάγκη να τ'ακούσω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- EKPLIKTIKOS
Εντάξει φαντάζομαι παντού παίζουν τέτοια σε έναν βαθμό.
Είπαμε, απαισια σταφύλια, δεν τα ήθελα ετσι κ αλλιώς..
- hellegennes
Αυτός είναι.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 30 Ιουν 2023, 04:38Δεν είναι αυτό ο ορισμός του εκατομμυριούχου. Μετράει μόνο το net worth εκτός πρώτης κατοικίας.hellegennes έγραψε: 30 Ιουν 2023, 04:03Την συζητήσαμε αυτήν την λεπτομέρεια. Δεν είναι πλούσιος ένας συνταξιούχος που το σπίτι που αγόρασε το 1960 και στο οποίο μένει έχει πλέον αξία 1.000.000.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:03 Μια βασικότατη λεπτομέρεια είναι ότι από τα 62 εκ εκατομμυριούχων παγκοσμίως το 1/3 κατοικεί στις ΗΠΑ ήδη. Το 8,8% του ενήλικου πληθυσμού είναι εκατομμυριούχοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και ελληνικά αντίστοιχα υπάρχουν αλλά δεν είναι στον ίδιο εξοργιστικό βαθμό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Ιουν 2023, 11:56
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Τουλάχιστον ωραίο το ξανθό γκομενακι κ ελκυστική η προφορά τουhellegennes έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:10Και ελληνικά αντίστοιχα υπάρχουν αλλά δεν είναι στον ίδιο εξοργιστικό βαθμό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Ιουν 2023, 11:56
-
Η φωνή της Αληθειας
Νορμάλ μέσα σπίτια έβαλα, όχι τίποτα φοβερό.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Ιουν 2023, 07:00Όχι ρε συ νορμάλ σπίτια λέμε, 3 υπνοδωμάτια και σαλόνι, δεν ψάχνει όλος ο κόσμος μακμάνσιονΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: 30 Ιουν 2023, 04:36Ελεύθερος επαγγελματίας θέλει ιδιωτική ασφάλεια (πανάκριβη). Σε εταιρεία το μεγαλύτερο κόστος της ασφάλισης το καλύπτει η εταιρεία (έχουν group policy που έρχεται φτηνότερα ανά άτομο). Τα σπίτια έχουν τσιμπήσει αρκετά σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Σε πόλη μεσαίου κόστους σε λογικό προάστιο, 250-300 τμ σπίτι βρίσκεις με 500-700κ πχChilloutbuddy έγραψε: 30 Ιουν 2023, 03:42 Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή σε μικρή εταιρία πρέπει να πάρεις ιδιωτική ασφάλεια σωστά; Για υγειονομική κάλυψη. Και να ξεπληρώσεις το φοιτητικό δάνειο αν έχεις σπουδάσει.
Αυτοκίνητα πλέον κοστίζουν πάνω κάτω το ίδιο παντού, από σπίτια τι παίζει; Σε μεγάλη πόλη μέσου κόστους (όχι Καλιφόρνια, πες κάτι σε στυλ Σικάγο/Ατλάντα/Χιούστον), καλό προάστιο (μακριά από γκέτο και πολυβόλα αλλά όχι στου διαόλου τη μάνα), οικογενειακό μέγεθος, τι τιμές μιλάμε;
https://www.realtor.com/realestateandho ... 9988-28136
https://www.realtor.com/realestateandho ... 9640-10356
(Ωραίο προάστιο βόρεια του Σικάγου, γειτονιά με τον Ομπάμα)
Τα side by side (ή townhouse που λέμε) σε πιό κεντρικά προάστια είναι πάνω κάτω ίδια τιμή; Tέτοιο πράμα
![]()
Τα townhomes κάπου εκεί είναι πχ. το παρακάτω είναι πιο κεντρικό και σε ωραία (περπατίσημη, μερικά τετράγωνα από την λίμνη Μισιγκαν, δίπλα σε πάρκο, δυο τετράγωνα από το μετρό και ποδηλατόδρομο) περιοχή του βόρειου Σικάγο. Το μειον (η συν ανάλογα πως το βλέπει κανείς είναι τα $350 κοινόχρηστα τον μήνα, που καλύπτουν τους εξωτερικούς χώρους/καθαριότητα/περιποίηση πρασίνου/ασφάλιση κτλ). Έχει και φτηνότερα και ακριβότερα φυσικά.
https://www.realtor.com/realestateandho ... 5843-45531
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Η φωνή της Αληθειας την 30 Ιουν 2023, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
όχι ρε συ, στον ίδιο χώρο τόσοι πολλοί που να μην ξέρουν σε ποιά ήπειρο βρίσκονται;
-
Η φωνή της Αληθειας
Clickbaits είναι όλα αυτά. Φαντάσου πόσο βαρετό θα ήταν το βίντεο άμα απαντούσαν όλες τις ερωτήσεις.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Ιουν 2023, 08:51 Ρε παιδιά εσείς που την ξέρετε τη χώρα, πείτε μου σας παρακαλώ ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, ότι είναι στημένο, ότι τους διαλέξανε, πείτε μου κάτι τέλος πάντων... Έχω ανάγκη να τ'ακούσω.
- Dwarven Blacksmith
Για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης, σε μια άλλη τυχαία επιλεγμένη χώρα
https://twitter.com/xinjiangalex/status ... 8957533184
https://twitter.com/xinjiangalex/status ... 8957533184
- Chilloutbuddy
Όχι φοβερό είναι, δε θέλω τέτοιο πράγμα και κυρίως δε θέλω να μένω σε τέτοια γειτονιά. Πώς το ξέρω; γιατί σε τέτοια μένω
Αν τα σπίτια είναι τεράστια = τα σπίτια είναι μακριά το ένα απ'το άλλο = τα πάντα είναι μακριά το ένα απ'το άλλο = και το παραμικρό που θέλουν οι κόρες μου που δεν οδηγάνε, στη φίλη τους να θέλουν να πάνε απ'το σχολείο, πρέπει να κάνω τον ταρίφα σα μαλάκας, ή εγώ η η μάνα τους. Και στάση τρένου να θέλανε να βάλουνε όπου στον πούτσο και να τη βάλουνε πάλι μακριά θα είναι από οτιδήποτε. Χώρια η κατάθλιψη όταν πέσει ο ήλιος και δεν κινείται τίποτα. Άστο δε θέλω, βλέπω γκαζόν και βγάζω σπιθουράκια, θέλω να βλέπω παντού τσιμέντο
Ωραία αυτά. Γουστάρω. Βέβαια και πάλι στα λόγια μου έρχομαι, αυτό είναι το κλασσικό ΒορειοΕυρωπαϊκό στυλ που έχει πόλεις που είναι ολόκληρες χτισμένες έτσι, διόροφα-τριόροφα το ένα δίπλα στο άλλο. Και μόνο όταν βγαίνεις πολύ παραέξω βλέπεις κάποια μονοόροφα αλλά σε μικρά οικόπεδα με μικρές αυλίτσες. Όλα κοντά.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:18Τα townhomes κάπου εκεί είναι πχ. το παρακάτω είναι πιο κεντρικό και σε ωραία (περπατίσημη, μερικά τετράγωνα από την λίμνη Μισιγκαν, δίπλα σε πάρκο, δυο τετράγωνα από το μετρό και ποδηλατόδρομο) περιοχή του βόρειου Σικάγο. Το μειον (η συν ανάλογα πως το βλέπει κανείς είναι τα $350 κοινόχρηστα τον μήνα, που καλύπτουν τους εξωτερικούς χώρους/καθαριότητα/περιποίηση πρασίνου/ασφάλιση κτλ). Έχει και φτηνότερα και ακριβότερα φυσικά.
https://www.realtor.com/realestateandho ... 5843-45531

-
Η φωνή της Αληθειας
Τσιλ, είσαι βαθιά Έλληνας στην καρδιά!
«Μπορεί να βγάλεις τον Έλληνα από το τσιμέντο, αλλά δεν μπορεί να βγάλεις το τσιμέντο από τον Έλληνα»
Αυτά είναι ωραία για μερικές μέρες διακοπές για βόλτα. Για μόνιμα, με τίποτα. Υπερβολικά πολύς ο θόρυβος, μηδέν ιδιωτικότητα… δεν έχει χώρο ούτε για κήπο, ούτε για πισίνα![]()
- Chilloutbuddy
τσιμέντο μέχρι να σβήσει ο ήλιος
η πισίνα είναι μαλακία. Ακούγεται γαμάτο σαν ιδέα αλλά όταν έχεις όντως τελικά είναι περισσότερος μπελάς παρά διασκέδαση. Φύλλα, χλώρια, σκατά. Χώρια που αγχώνεσαι μην πέσει μέσα κανα παιδί και δεν το ξαναδείς ποτέ
η πισίνα είναι μαλακία. Ακούγεται γαμάτο σαν ιδέα αλλά όταν έχεις όντως τελικά είναι περισσότερος μπελάς παρά διασκέδαση. Φύλλα, χλώρια, σκατά. Χώρια που αγχώνεσαι μην πέσει μέσα κανα παιδί και δεν το ξαναδείς ποτέ
-
Η φωνή της Αληθειας
Υπάρχουν πολλοί ορισμοί, αλλά όντως η έρευνα της CS συμπεριλαμβάνει και την αξία της πρώτης κατοικίας.hellegennes έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:08Αυτός είναι.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 30 Ιουν 2023, 04:38Δεν είναι αυτό ο ορισμός του εκατομμυριούχου. Μετράει μόνο το net worth εκτός πρώτης κατοικίας.hellegennes έγραψε: 30 Ιουν 2023, 04:03
Την συζητήσαμε αυτήν την λεπτομέρεια. Δεν είναι πλούσιος ένας συνταξιούχος που το σπίτι που αγόρασε το 1960 και στο οποίο μένει έχει πλέον αξία 1.000.000.![]()
Εδώ έχει και άλλα στοιχεία για το προφίλ.
https://finmasters.com/millionaire-statistics/#gref
21% of millionaires received some inheritance, but only 3% received an inheritance of $1 million or above. 79% of millionaires did not receive any inheritance from their family or relatives. 8 out of 10 millionaires come from low-income families.
Στις ΗΠΑ με λίγο μυαλό και διάθεση δεν είναι δύσκολο να γίνεις εκατομμυριούχος. Βασική προϋπόθεση είναι να μην σπαταλάς χρήματα σε χαζομάρες. Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να μην το κάνουνThe majority of millionaires didn’t become wealthy because of their six-figure wages. In fact, 93% of millionaires polled by Ramsey Solutions claimed they did not become rich due to their salary but rather by working hard and avoiding debt. Only 31% of respondents surveyed had a $100,000 annual income at some time in their careers. One-third never made $100,000 a year at any point in their career.
40% of an average millionaire’s assets consist of real estate. That’s partly because real estate can be a great investment and partly because US property values are very high. Many millionaires have a significant percentage of their wealth tied up in their primary residence.
Γενικά, ο λόγος αξίας μέσης κατοικίας προς μέσο εισόδημα δεν είναι τόσο μεγάλος όσο σε άλλες χώρες, πχ στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος οι κατοικίες είναι ακριβότερες αναλογικά αν συγκριθούν με το μέσο εισόδημα. Ο Καναδάς είναι πολύ ακριβότερος και το ίδιο νομίζω ισχύει για την Αυστραλία. Στο Σιντνει που κοιτούσα είναι πανάκριβα.Although many people imagine millionaires owning various properties, the average American millionaire prefers to own only one property (43%), with only 8.5% of the millionaire in the U.S owning four properties or more.
Ισχύει. Προσωπικά συνάντησα τέτοια άτομα στον στρατό.hellegennes έγραψε: 30 Ιουν 2023, 13:10Και ελληνικά αντίστοιχα υπάρχουν αλλά δεν είναι στον ίδιο εξοργιστικό βαθμό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Ιουν 2023, 11:56
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Η φωνή της Αληθειας
Έχω και συμφωνώ εν μέρει, αλλά έχω κάλυμμα που κλίνει και γλιτώνω από τα φύλλα. Για συντήρηση… την κάνει η γυναίκα μου (ιδέα της ήταν), εγώ μόνο βουτάωChilloutbuddy έγραψε: 30 Ιουν 2023, 14:34 τσιμέντο μέχρι να σβήσει ο ήλιος
η πισίνα είναι μαλακία. Ακούγεται γαμάτο σαν ιδέα αλλά όταν έχεις όντως τελικά είναι περισσότερος μπελάς παρά διασκέδαση. Φύλλα, χλώρια, σκατά. Χώρια που αγχώνεσαι μην πέσει μέσα κανα παιδί και δεν το ξαναδείς ποτέ![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 145 Απαντήσεις