νόμιζα μόνο ο χέλης είναι δω και καναδυό ακόμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
ρε μλκς από πού πετάγεστε όλοι μέσα απ'τους θάμνους ξαφνικά και με τρομάζετε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Μια ανιψιά μου κάνει μάστερ στην Αγγλία στο δίκαιο ναυτιλιακών θεμάτων δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται, έχει σπουδάσει νομική στην Ελλάδα.
Προφανώς πρέπει να έχεις πτυχίο νομικής και μεταπτυχιακό για να δουλέψεις σε νομικό τμήμα εταιρείας και δεν αρέσει σε όλους η νομική επιστήμη αλλά άλλες επιστήμες.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση με όλα αυτά, πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, postdoc κλπ. που βρίσκονται σήμερα σε αφθονία είναι ότι δεν βλέπουμε τους αντίστοιχους επιστήμονες, καλλιτέχνες, λογοτέχνες, να βλέπουμε έρευνες και έργα σπουδαία.
Υπάρχουν πολλά αστραφτερά βότσαλα αλλά που είναι τα διαμάντια;
Προφανώς πρέπει να έχεις πτυχίο νομικής και μεταπτυχιακό για να δουλέψεις σε νομικό τμήμα εταιρείας και δεν αρέσει σε όλους η νομική επιστήμη αλλά άλλες επιστήμες.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση με όλα αυτά, πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, postdoc κλπ. που βρίσκονται σήμερα σε αφθονία είναι ότι δεν βλέπουμε τους αντίστοιχους επιστήμονες, καλλιτέχνες, λογοτέχνες, να βλέπουμε έρευνες και έργα σπουδαία.
Υπάρχουν πολλά αστραφτερά βότσαλα αλλά που είναι τα διαμάντια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 29 Ιουν 2023, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σε ποιά πολιτεία και σε ποιό σχολείο παιρνουν 150 οι δάσκαλοι στις ΗΠΑ?hades έγραψε: 29 Ιουν 2023, 12:41 Έχω ένα θείο που ναι από 18 αμερική και σπούδασε εκεί ,είναι καθηγητής μαθηματικών . Τσαλακώνει μια 300 το χρόνο αλλά 150 η σύζυγος του που ναι δασκάλα σε σχολείο και είναι χαλαρός χωρίς άγχη .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 29 Ιουν 2023, 16:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βαλτιμόρη μένουν .dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:04σε ποιά πολιτεία και σε ποιό σχολείο παιρνουν 150 οι δάσκαλοι στις ΗΠΑ?hades έγραψε: 29 Ιουν 2023, 12:41 Έχω ένα θείο που ναι από 18 αμερική και σπούδασε εκεί ,είναι καθηγητής μαθηματικών . Τσαλακώνει μια 300 το χρόνο αλλά 150 η σύζυγος του που ναι δασκάλα σε σχολείο και είναι χαλαρός χωρίς άγχη .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- dna replication
δε βγαίνει
https://www.business.org/hr/workforce-m ... -teachers/
In the US, teacher pay has declined over the past decade, but showed small growth between 2020 and 2021.
Teachers earn 11% more than the average salary across the nation, making $65,090 per year while the national average salary is $58,260.2 Meanwhile, 80% of Americans feel like teachers are underpaid.
https://www.business.org/hr/workforce-m ... -teachers/
In the US, teacher pay has declined over the past decade, but showed small growth between 2020 and 2021.
Teachers earn 11% more than the average salary across the nation, making $65,090 per year while the national average salary is $58,260.2 Meanwhile, 80% of Americans feel like teachers are underpaid.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 29 Ιουν 2023, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
Μήπως είναι η διευθύντρια; και πάλι πολλά είναι
Τι να σας πω ρε παιδιά σε κουβέντα με τον θειο μου τα είπε. Δνε είχε λόγο να μου πει κάτι που δεν ισχύει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Chilloutbuddy
Ε κάτι άλλο θα κάνει μάλλον. Οι δάσκαλοι είναι κακοπληρωμένοι παγκοσμίως.
- hellegennes
Μήπως είναι σε ιδιωτικό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- hellegennes
Βασικά βγαίνει, αν πάρουμε αυτόν τον πίνακα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
silicon valleyChilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2023, 12:25Πάντως μου κίνησες την περιέργεια, αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουμε να μαθαίνουμε και μας τα κρύβουνεkameron έγραψε: 29 Ιουν 2023, 04:23Στις ΗΠΑ πάντως έχει πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2023, 04:13 θέλουμε μετρίως ευκατάστατους χαλαρόπουλους μπον βιβάντ με ασφάλιση, σύνταξη και ελεύθερο χρόνο. Ποιά χώρα έχει τους περισσότερους τέτοιους;![]()
Για πες ρε φίλε
Πού πρέπει να δουλέψει κάποιος στο Αμέρικα για να παίρνει ας πούμε... ξέρω γω; εκατό χιλιάρικα; Ώστε να είναι άνετος αλλά να μην του τα πρήζουνε, 5 η ώρα σπίτι κάθε μέρα.
Πού πρέπει να στοχεύει;
DMV?![]()
ή αλλιως δυο δουλειες οποιες να ναι και για τους δυο απο 80 χιλιαρικα(Αρκετες βαλε us news)
απο το 160 βγαζεις το ενα τριτο εφοριες και μετα αναλογα την περιοχη το κοστος(Δεν ειναι μικρο στι ςακτες)
παντως κατι μενει
με δεδομενο το παραπανω,αλλιως...
- Dwarven Blacksmith

-
Η φωνή της Αληθειας
Μια βασικότατη λεπτομέρεια είναι ότι από τα 62 εκ εκατομμυριούχων παγκοσμίως το 1/3 κατοικεί στις ΗΠΑ ήδη. Το 8,8% του ενήλικου πληθυσμού είναι εκατομμυριούχοι.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:05Ενδιαφέρον γράφημα αλλά δεν λέει πολλά και δεν λέει και πολλά καλά για τις ΗΠΑ απ' ό,τι βλέπω. Εδώ συγκρίνονται με την Ελλάδα.Baldur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:53 Βάζω και ένα γράφημα που δείχνει τις εισροές/εκροές high net worth ατόμων ανά την υφήλιο. Υπάρχουν πολλές αναγνώσεις γι αυτό, απλά θα το αφήσω στο ότι είναι προφανές πως η...χοντρή κυρία δεν έχει τραγουδήσει ακόμα.![]()
![]()
Υπάρχουν και 44.000 που δεν αναφέρεται στο γράφημα που πήγαν αλλά στοιχηματίζω κάπου στην Ευρώπη. Συνολικά το gain της Ευρώπης δηλαδή, σύμφωνα μ' αυτό το γράφημα, είναι 30 φορές μεγαλύτερο από της Αμερικής. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου ανάγνωση.
https://www.zippia.com/advice/millionai ... 20globally.
Για την Ελλάδα, απόλυτα λογικό να πηγαίνουν ορισμένοι. Είναι ιδανικό μέρος για συνταξιούχους. Σίγουρα δεν πάνε για δουλειές.
-
Η φωνή της Αληθειας
Για το θέμα του φαγητού, η Αμερική καλύπτει όλο το φάσμα από τελείως σκουπίδια μέχρι μισελινάτα εστιατόρια και όλα τα ενδιάμεσα. Εξαρτάται πόσο βαθειά είσαι διατεθειμένος να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Δεν τρώνε όλοι μακντόναλντς.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2023, 04:40Νομίζω όλοι βελτιώνονται, έχει βοηθήσει πολύ το ίντερνετ και η μόδα με τα cooking showskameron έγραψε: 29 Ιουν 2023, 04:34Τι να πει τότε και η Αυστραλία ρε συ!Chilloutbuddy έγραψε: 29 Ιουν 2023, 04:24 *η έκφραση μπον βιβάντ αναφέρεται σε πολλά πράγματα αλλά με έμφαση στο καλό φαγητό. Η Αμερική κόβεται εξ'ορισμού![]()
Πάντως, έχουν βελτιωθεί ως ένα σημείο και οι μεν και οι δε την τελευταία δεκαπενταετία. Υστερούν όμως αρκετά ακόμα σε σχέση με τους Ευρωπαίους.
Αναφέρομαι στα εστιατόρια.
Eδώ έφτασα εγώ ρε συ και αγόρασα μηχανή που φτιάχνει ψωμί στο σπίτι![]()
Η Αυστραλία (όπως κι η Αμερική φαντάζομαι) είναι ανάλογα πού βρέθηκες. Εδώ στη Μελβούρνη έχει γειτονιές ολόκληρες μεταναστών που βρίσκεις πράγματα που δεν τα βρίσκεις ούτε στη χώρα τους εύκολα. Αλλά αν ξεμυτίσεις και πας παραδίπλα στους Αυστραλούς γάμησέ με, τρως και δεν καταλαβαίνεις αν είναι κοτόπουλο ή ψάρι![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 145 Απαντήσεις