!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
Τσακαλώτος για να μπει και μια ιδέα αγγλικού χιούμορ στην ελληνική αριστερά. 
Η Αχτσιόγλου μου θυμίζει κομπλεξικιά τύπισσα που χάνει την παρθενιά της στα 23 και μετά πηδιέται σαν μανιακή.
Δεν ξέρω έχει κάτι το αντιπαθητικό η φυσιογνωμία της.
Πολύ πιθανό να φτάσει ο Σύριζα πίσω στα 3% με αυτή στο τιμόνι.
Δεν ξέρω έχει κάτι το αντιπαθητικό η φυσιογνωμία της.
Πολύ πιθανό να φτάσει ο Σύριζα πίσω στα 3% με αυτή στο τιμόνι.
Μεταξύ Αχτσιόγλου και Τεμπονέρα θα παιχθεί με φαβορί την πρώτη αν και μάλλον ο νταουλιέρης και οι δικοί του θα στηρίξουν το δεύτερο.
Όποιος και από τους δυο να εκλεγεί, καλύτερα θα πάει ο σύριζα. Το μέχρι πού μπορεί να φτάσει σε βάθος τετραετίας είναι πολύ πρώορο να εκτιμηθεί. Ο βασικός χαμένος σε πρώτη φάση από την παραίτηση Τσίπρα είναι το ΠαΣόΚ και ο Ανδρουλάκης.
Ένα θέμα είναι τι θα κάνουν με τον Πολάκη και το ρεύμα που εκπροσωπεί.
Η Αχτσιόγλου πάει πακέτο με τον Τζανακόπουλο για ό,τι σημαίνει αυτό.
Όποιος και από τους δυο να εκλεγεί, καλύτερα θα πάει ο σύριζα. Το μέχρι πού μπορεί να φτάσει σε βάθος τετραετίας είναι πολύ πρώορο να εκτιμηθεί. Ο βασικός χαμένος σε πρώτη φάση από την παραίτηση Τσίπρα είναι το ΠαΣόΚ και ο Ανδρουλάκης.
Ένα θέμα είναι τι θα κάνουν με τον Πολάκη και το ρεύμα που εκπροσωπεί.
Η Αχτσιόγλου πάει πακέτο με τον Τζανακόπουλο για ό,τι σημαίνει αυτό.
- EKPLIKTIKOS
Ε καλά έστω λαγός σκέτοIsildur έγραψε: 29 Ιουν 2023, 14:42Ελπίζω να κάνεις πλάκα, ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιουν 2023, 14:40Λενε ομως οτι είναι λαγός του Τσιπρα..Αγις έγραψε: 29 Ιουν 2023, 14:12 Σακκελαριδης - ο μονος που μπορει να εκπροσωπησει τις αξιες του συριζα - να αντεξει τις πισωπλατες επιθεσεις κ να καταπιει δεξια κ ακροδεξια![]()
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
θα είναι στην κυβέρνησηπατησιωτης έγραψε: 29 Ιουν 2023, 15:01 Τσακαλώτος για να μπει και μια ιδέα αγγλικού χιούμορ στην ελληνική αριστερά.![]()
Σε λίγο καιρό, θα ψάχνουμε ποιος ήταν φαν τελικάΥδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2023, 14:19dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 13:43 ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα φαν του Τσιπρα αλλά ήταν με τεράστια απόσταση από τον δεύτερο ο πιο έντιμος πρωθυπουργός της σύγχρονης Ελλάδας
Τώρα θα πρέπει να αναλάβει λίγο πρόωρα είναι η αλήθεια, η Έφη Αχτσιογλου για να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στη χώρα![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ve-update/
Live update το πρώτο θέμα για πολιτικό ζήτημα που δεν έχει μέσα Μητσοτάκη...
Live.... Αν οι δημοσιογράφοι λειτουργουσαν σωστά, θα ειχαν συχνά πολιτικά λαιβ για όλα τα κόμματα και την Βουλή, οχι μονο για τον Μητσοτάκη (εδώ καλα καλάδεν παιζουν. ΝΔ.... Μόνο τον αρχηγο της και νυν ΠΘ)
Live update το πρώτο θέμα για πολιτικό ζήτημα που δεν έχει μέσα Μητσοτάκη...
Live.... Αν οι δημοσιογράφοι λειτουργουσαν σωστά, θα ειχαν συχνά πολιτικά λαιβ για όλα τα κόμματα και την Βουλή, οχι μονο για τον Μητσοτάκη (εδώ καλα καλάδεν παιζουν. ΝΔ.... Μόνο τον αρχηγο της και νυν ΠΘ)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Εννοείται Τεμπονερας. Νέος, με σπουδές, με βαρύ όνομα. Και η Αχτσιογλου καλή είναι αλλά δεν νομίζω ότι έχει λαϊκό προφίλ. Το που θα πάει με αυτούς ο Σύριζα άγνωστο. Μετά την παραίτηση Τσιπρα ο Σύριζα πάει σε αχαρτογραφητα νερά. Εννοείται πάντως ότι εγώ προσωπικά θα στηρίξω τον Τεμπονερα.
Μόνο με Τεμπονέρα έχει ελπίδες ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αχτσιογλου είναι επιλογή ήττας.Arisvilla έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:22 Εννοείται Τεμπονερας. Νέος, με σπουδές, με βαρύ όνομα. Και η Αχτσιογλου καλή είναι αλλά δεν νομίζω ότι έχει λαϊκό προφίλ. Το που θα πάει με αυτούς ο Σύριζα άγνωστο. Μετά την παραίτηση Τσιπρα ο Σύριζα πάει σε αχαρτογραφητα νερά. Εννοείται πάντως ότι εγώ προσωπικά θα στηρίξω τον Τεμπονερα.
Ο Τεμπονερας δεν είναι βουλευτής ενώ η Αχτσιογλου είναι και αυτό παίζει ρόλο.Arisvilla έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:22 Εννοείται Τεμπονερας. Νέος, με σπουδές, με βαρύ όνομα. Και η Αχτσιογλου καλή είναι αλλά δεν νομίζω ότι έχει λαϊκό προφίλ. Το που θα πάει με αυτούς ο Σύριζα άγνωστο. Μετά την παραίτηση Τσιπρα ο Σύριζα πάει σε αχαρτογραφητα νερά. Εννοείται πάντως ότι εγώ προσωπικά θα στηρίξω τον Τεμπονερα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
πολύς κόσμος!Lugozzi έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:01Σε λίγο καιρό, θα ψάχνουμε ποιος ήταν φαν τελικάΥδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2023, 14:19dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 13:43 ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα φαν του Τσιπρα αλλά ήταν με τεράστια απόσταση από τον δεύτερο ο πιο έντιμος πρωθυπουργός της σύγχρονης Ελλάδας
Τώρα θα πρέπει να αναλάβει λίγο πρόωρα είναι η αλήθεια, η Έφη Αχτσιογλου για να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στη χώρα![]()
![]()
είχε απήχηση σε πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και μέρος της ανόδου του συριζα οφειλεται καθαρά στον Τσίπρα και στα προσωπικά του χαρίσματα.
το "μέτωπο της χεσμένης λογικής " τον μισησε για ευνόητους λογους
Αλλα και απο τους οχιτζήδες πολλοί δε του συγχώρεσαν ποτέ την "κωλοτούμπα" και τον μίσησαν ενω ουτε οι ιδιοι ήταν έτοιμοι για ρήξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 29 Ιουν 2023, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακομα να ανακοινωθει ο Πολακαρος;Θα κανουν και εκλογες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαθαίνω πως στο Ζεφύρι και στον Ασπρόπυργο θα κυρηχθεί τριήμερο πένθος στους καταυλισμούς των "κυνηγών μετάλλων". Ισχύει;dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:42πολύς κόσμος!
είχε απήχηση σε πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, μέρος της ανόδου του συριζα οφειλεται καθαρά στον Τσίπρα και στα προσωπικά του χαρίσματα.
Αλλα και απο τους οχιτζήδες πολλοί δε του συγχώρεσαν ποτέ την "κωλοτούμπα" και τον μίσησαν ενω ουτε οι ιδιοι ήταν έτοιμοι για ρήξη
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- dna replication
δεν ξέρω για πες..dtri2020 έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:44Μαθαίνω πως στο Ζεφύρι και στον Ασπρόπυργο θα κυρηχθεί τριήμερο πένθος στους καταυλισμούς των "κυνηγών μετάλλων". Ισχύει;dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:42πολύς κόσμος!
είχε απήχηση σε πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, μέρος της ανόδου του συριζα οφειλεται καθαρά στον Τσίπρα και στα προσωπικά του χαρίσματα.
γιατί μεγαλύτερος γιούφτος απο σένα, τον επαγγελματία γλείφτη του Κούλη δεν υπάρχει
Για τους γύφτους του ΣΥΡΙΖΑ λέω, θα κυρήξουν τριήμερο πένθος;dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:54δεν ξέρω για πες..dtri2020 έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:44Μαθαίνω πως στο Ζεφύρι και στον Ασπρόπυργο θα κυρηχθεί τριήμερο πένθος στους καταυλισμούς των "κυνηγών μετάλλων". Ισχύει;dna replication έγραψε: 29 Ιουν 2023, 16:42
πολύς κόσμος!
γιατί μεγαλύτερος γιούφτος απο σένα, τον επαγγελματία γλείφτη του Κούλη δεν υπάρχει
Γιατί, αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι), είχαν ξαμολυθεί όλα τα τσαντήρια να πάνε να ψηφίσουν τον Αλέξη!
https://twitter.com/taurothanos/status/ ... 1421869059
Εγώ είμαι μάλλον άλλου τύπου "γύφτος", αφού ψηφίζω Μητσοτάκη!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-