Ο καπιταλιστες πλέον δεν εργάζονται, το μάνατζμεντ το κάνουν διευθυντικά στελέχη. Ακόμα και τις επενδύσεις κεφαλαίων οι μέτοχοι τις αναθετουν.Green Dragon έγραψε: 29 Ιουν 2023, 09:08Ο καπιταλιστής που είχε το εργοστάσιο παραγωγής μηχανημάτων και οι εργάτες/ υπάλληλοι του εργοστασίου.έργο_μακέτο έγραψε: 29 Ιουν 2023, 02:03Ποιός έχει εργαστεί για να παραχθούν τα μηχανήματα ;seismic έγραψε: 29 Ιουν 2023, 01:44 Λάθος δεν υπάρχει παραγωγή μεγάλης κλίμακας π.χ αυτοκίνητα χωρίς να διαθέτεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις τα μηχανήματα.
Τα μηχανήματα παράγουν και οι εργαζόμενοι τα χειρίζονται. Το χρήμα κινεί τον κόσμο όλο. Μία νέα ιδέα μπορεί να τον αλλάξει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπογιόπουλος: Δεν είναι Σπαρτιάτες, φασίστες με περικεφαλαία είναι!
Re: Μπογιόπουλος: Δεν είναι Σπαρτιάτες, φασίστες με περικεφαλαία είναι!
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Ε ότι κάνουν όλοι δηλαδή.Allah έγραψε: 29 Ιουν 2023, 08:14A, καλά, κι εγώ αυτό που έχω καταλάβει γενικά με δαύτους είναι ότι άλλα λένε δημοσίως και άλλα κάνουν οταν δεν βλέπει ο ιμάμης.sys3x έγραψε: 28 Ιουν 2023, 23:04 Ωπ, όχι, ψέματά, ξέρω έναν Πακιστανό, τώρα το θυμήθηκα, είχε παραγγείλει ζωντανά κατσίκια το προηγούμενο Πάσχα νομίζω, αλλά αλκοόλ πίνει κανονικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα διευθυντικά στελέχη ποιός τα επιλέγει;Sol έγραψε: 29 Ιουν 2023, 12:27Ο καπιταλιστες πλέον δεν εργάζονται, το μάνατζμεντ το κάνουν διευθυντικά στελέχη. Ακόμα και τις επενδύσεις κεφαλαίων οι μέτοχοι τις αναθετουν.Green Dragon έγραψε: 29 Ιουν 2023, 09:08Ο καπιταλιστής που είχε το εργοστάσιο παραγωγής μηχανημάτων και οι εργάτες/ υπάλληλοι του εργοστασίου.
nostromos έγραψε: 29 Ιουν 2023, 01:50 προβλεπω ακομη πιο χαλαρη 4ετια για τη ΝΔ ... η αντιπολητευση θα ασχολειται με περικεφαλαιες , αυγα του φιδιου και Σπαρτιατες ... συνεχιστε την καλη δουλεια παιδια![]()

- Ληστοσυμμορίτης
Δε θα στηρίξουν την πρόταση μομφής τα φασισταρια
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
giorgos mpekos
φασίστες ΝΔ Μητσοτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 2131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
-