!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

viewtopic.php?f=29&t=47067

επαληθευση Δασκαλου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 22:50
Pillars έγραψε: 28 Ιουν 2023, 22:47
taxalata xalasa έγραψε: 28 Ιουν 2023, 21:16 Ο γκόζμος ψήφισε ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ κόμμα για να μας σώσει και εσείς ακόμα συζητάτε που ο Mr. Bean διόρισε για αρχηγίνα μια Άτεκνη καθηγήτρια Αγγλικών στο Υπ. Οικογένειας;

Αφού αυτό δεν είναι γκοβέρνο ρε! Είναι θίασος! Το λέμε συνέχεια και δεν το καταλαβαίνετε!

Δηλαδή όταν ένας χέζει πάνω στο τραπέζι και τον βλέπουν ταυτόχρονα ο g-μερος, ο taxalataxalasa και ο βούδας, θα λέτε πως ο taxalataxalasa και ο βούδας είναι g-μερικοί επειδή λένε πως κάποιος χέζει πάνω στο τραπέζι;

Μπουζουκεξισώσεις! Με τετοιες μπουζουκεξισώσεις βγάλατε ΠΘ τον ζαβό αρχηγό του χρεωκοπημένου κόμματος!

Έβγε γίδια!
Σωστός αλλά εδώ υπάρχει και μία λιγότερο γνωστή φημολογία που αφορά την προσωπική ζωή της συμπαθέστατης κατά τα άλλα υπουργού. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια από ιδιωτικές συζητήσεις (και από σχόλια σε ενημερωτικά sites :lol:) αλλά κανείς δεν το αναφέρει δημόσια και επώνυμα, (περιμενουμε τον Χίο για να πέσει γέλιο :lol:). Εμείς βέβαια οι καλοπροαίρετοι δεν θέλουμε να επηρεαστούμε από τα κουτσομπολιά και θέλουμε να πιστεύουμε χωρίς προκαταλήψεις ότι τα προσωπικά της υπουργού δεν θα επηρεάσουν τον αγνό εθνικό ρόλο που θα επιτελέσει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, αλλά στο δια ταύτα εδώ για ακόμη μία φορά αναδύεται πάλι οσμή κρυφής προοδευτικής ατζέντας. :102:
Για πε.
Spoiler
Πύτε μου και να χωθούμε δεν έχουμε ελπίδα διότι το κορίτσι μας προτιμά κορίτσια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

zteo έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:20 Το ερώτημα είναι γιατί δημιουργήθηκε αυτό το υπουργείο?
για να αντιμετωπιστεί το θέμα της υπογεννητικότητας. Ιδανικά βρίσκοντας και ένα τρόπο να εξαιρέσουμε από τα όποια μέτρα πρόκειται να παρθούν τους γύφτους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:21
zteo έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:20 Το ερώτημα είναι γιατί δημιουργήθηκε αυτό το υπουργείο?
για να αντιμετωπιστεί το θέμα της υπογεννητικότητας. Ιδανικά βρίσκοντας και ένα τρόπο να εξαιρέσουμε από τα όποια μέτρα πρόκειται να παρθούν τους γύφτους.
Δηλαδή έφτιαξες ένα υπουργείο για την γκετοποιηση των Ρομά. Τόσο πολλή θέλετε το χειροκρότημα των ναζί στην βουλή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

zteo έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:25
Δηλαδή έφτιαξες ένα υπουργείο για την γκετοποιηση των Ρομά. Τόσο πολλή θέλετε το χειροκρότημα των ναζί στην βουλή.
Σιγά μην το έφτιαξε για τους ντροπαλούς ναζί.
Για τους παλαιοημερολογίτες το έφτιαξε που μπήκαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Είμαι βέβαιος ότι οι καθόλου ναζί Βαρίδης, Αλεύρης και Άδειωνης θα συμφωνούσαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:45
Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:15
Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:29
Για να μην λες τα ιδια οταν σε παραθετω εγω σημαινει οτι μαλλον δεν κανω κατι καλα
Τι έγινε, σού θίξαμε το είδωλο και βγήκες για συμπαράσταση; Το έχω προσέξει, κάθε φορά που έχω αντιπαράθεση με τη Φούρκα πετάγεσαι για συμπαράσταση. Δεν τρως, βρε λακαμά, πρώτον είναι η χιλιομετρική απόσταση και δεύτερον το τάργκετ γκρουπ είναι μια δεκαετία κάτω.
Κατά τ' άλλα, το ίδιο ντεμέκ πουθενάς, σαν και δαύτη , είσαι κι εσύ, απλώς δεν είσαι (μέχρι τώρα) τόσο σπασαρχίδης.
Τσ τσ νεύρα και ψυχολογικά που τα χεις. Μην αναλύσουμε όμως τα ψυχολογικά σου τώρα, θα μας φάει μέρες και θα ναι και χάσιμο χρόνου.
Αυτό που ίσως να είχε λίγο ενδιαφέρον θα ήταν αν εξηγούσες πως ενώ ήσουν για πολλά χρόνια εξαφανισμένος επανήλθες πχωρουμικώς (μασκαρεμένος βεβαίως). Πόσο μάλλον όταν κατά πολλούς ήσουν και μια από τις αιτίες που είχε πάρει την κάτω βόλτα το παλιο φόρουμ.Για πες
Πού τα είδες τα νεύρα, σέρλοκ, εγώ να βοηθήσω προσπαθώ. Σού είπα, δεν τρως, δεν πληροίς βασικά κριτήρια, τσάμπα καταθέτεις διαπιστευτήρια κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:36
είναι μέχρι να γνωρίσεις ναζί. Μετά θα πάψεις να κολλάς τον χαρακτηρισμό σε όποιον είναι πιο δεξιός από τον Παυλόπουλο και τον Λιάπη.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Κανε ενα υπουργειο για τον χ-ψ μη ρασιοναλιστικο λογο. Λεφτα υπαρχουν.
Αυτη η ανεμελια δε θα παει καλα
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 23:47 viewtopic.php?f=29&t=47067

επαληθευση Δασκαλου :102:
Δάσκαλος = Μάντης των εντοσθίων της σφαγμένης τυρόπιτας! :8)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:45
Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:15
Τι έγινε, σού θίξαμε το είδωλο και βγήκες για συμπαράσταση; Το έχω προσέξει, κάθε φορά που έχω αντιπαράθεση με τη Φούρκα πετάγεσαι για συμπαράσταση. Δεν τρως, βρε λακαμά, πρώτον είναι η χιλιομετρική απόσταση και δεύτερον το τάργκετ γκρουπ είναι μια δεκαετία κάτω.
Κατά τ' άλλα, το ίδιο ντεμέκ πουθενάς, σαν και δαύτη , είσαι κι εσύ, απλώς δεν είσαι (μέχρι τώρα) τόσο σπασαρχίδης.
Τσ τσ νεύρα και ψυχολογικά που τα χεις. Μην αναλύσουμε όμως τα ψυχολογικά σου τώρα, θα μας φάει μέρες και θα ναι και χάσιμο χρόνου.
Αυτό που ίσως να είχε λίγο ενδιαφέρον θα ήταν αν εξηγούσες πως ενώ ήσουν για πολλά χρόνια εξαφανισμένος επανήλθες πχωρουμικώς (μασκαρεμένος βεβαίως). Πόσο μάλλον όταν κατά πολλούς ήσουν και μια από τις αιτίες που είχε πάρει την κάτω βόλτα το παλιο φόρουμ.Για πες

ποια χαμουρίτσα είναι;

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Beria έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:29
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:25

Σιγά μην το έφτιαξε για τους ντροπαλούς ναζί.
Για τους παλαιοημερολογίτες το έφτιαξε που μπήκαν
Κοινώς πετάει τα λεφτά του λαού για να χαϊδεύει τα αυτιά των χριστιανοταλιμπαν.
Εκτός εάν η δημιουργία του έγινε με άλλα κινητρα όπως το φαγοπότι κονδυλίων ΕΣΠΑ από ημέτερους. Δεν το πιστεύω τόσο αλλά πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτούς.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι ένα άχρηστο υπουργείο επιπέδου Μακεδονίας Θράκης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 22:17 Γιατί τριγκαρίστηκε ξέρει κανείς;
Ποιος απ' όλους;
Αν εννοείς τον κυρ Θάνο, απλώς του βγήκε ένας λυγμός, που κάνει ο ΚΜ υπουργούς τους πάντες και σ' εκείνον, τον Μύστη, δεν στέλνει ούτε ευχητήρια κάρτα τα Χριστούγεννα. Αδικία.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:40
hellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2023, 00:36

είναι μέχρι να γνωρίσεις ναζί. Μετά θα πάψεις να κολλάς τον χαρακτηρισμό σε όποιον είναι πιο δεξιός από τον Παυλόπουλο και τον Λιάπη.
Οι διακρισεις με βαση τη φυλη ειναι ενα επαρκες κριτηριο να σε καταταξει στους ναζι
Ουτως ή αλλως ολοι οι προαναφερομενοι ολο καποια σχεση ειχαν με το χωρο των νεοναζι
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Τα LGBTQ+ ζητήματα θα πάνε στο Υπ. Οικογένειας.

Βάζω στοίχημα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”