Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 21:01
Αμ πες μας πως για να καυχηθείς το σήκωσες το θέμα...
οχι, ηθελα να τον βαλω να λεει γαλαζαίοι.
μετά ομως ακουσα κατι να γελάει μέσα στο κεφάλι μου, σαν εγκεφαλικά κύτταρα που έλιωσαν στον χρόνο, και έκανα σεαρτς. Ασε που του χελώνου ειναι, ήμουν το μεσο.
Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 21:01
Αμ πες μας πως για να καυχηθείς το σήκωσες το θέμα...
οχι, ηθελα να τον βαλω να λεει γαλαζαίοι.
μετά ομως ακουσα κατι να γελάει μέσα στο κεφάλι μου, σαν εγκεφαλικά κύτταρα που έλιωσαν στον χρόνο, και έκανα σεαρτς.
Βασικά είναι λάθος απόδοση.
Ο Τζήμερος επιχειρεί ταύτιση του γαλάζιου της νδ με τους ζαίους.
Με δεδομένο όμως ότι το ΖΑΙΟΙ είναι ήδη μια καθιερωμένη έννοια, ο οποιοσδήποτε συνειρμός μπορεί να προκύψει πλέον από τη σύνθεση του γάλακτος και των ζαίων...
Και καλοκαιριάτικα τα ξυνισμένα/ληγμένα γαλακτοκομικά δε λένε.
Ο γκόζμος ψήφισε ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ κόμμα για να μας σώσει και εσείς ακόμα συζητάτε που ο Mr. Bean διόρισε για αρχηγίνα μια Άτεκνη καθηγήτρια Αγγλικών στο Υπ. Οικογένειας;
Αφού αυτό δεν είναι γκοβέρνο ρε! Είναι θίασος! Το λέμε συνέχεια και δεν το καταλαβαίνετε!
Δηλαδή όταν ένας χέζει πάνω στο τραπέζι και τον βλέπουν ταυτόχρονα ο g-μερος, ο taxalataxalasa και ο βούδας, θα λέτε πως ο taxalataxalasa και ο βούδας είναι g-μερικοί επειδή λένε πως κάποιος χέζει πάνω στο τραπέζι;
Μπουζουκεξισώσεις! Με τετοιες μπουζουκεξισώσεις βγάλατε ΠΘ τον ζαβό αρχηγό του χρεωκοπημένου κόμματος!
Έβγε γίδια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 28 Ιουν 2023, 21:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
zteo έγραψε: 28 Ιουν 2023, 21:10
Εμ δεν κατοχυρωσες τον όρο νομικά να χεστεις στο διευρω.
δεν θα το έκανα ποτέ, ειναι η περιουσία όλων μας, το απόσταγμά μας.
τεσπα, ας πει καποιος πως το καταλαβαινει. Νιωθει άσχημα να τον λεει γαλαζαιο ο τζήμερος, οταν ξερει οτι ο όρος ειναι δικός μας; Εξουδετερώνει τον εκνευρισμό η υπερηφάνεια;
zteo έγραψε: 28 Ιουν 2023, 21:10
Εμ δεν κατοχυρωσες τον όρο νομικά να χεστεις στο διευρω.
δεν θα το έκανα ποτέ, ειναι η περιουσία όλων μας, το απόσταγμά μας.
τεσπα, ας πει καποιος πως το καταλαβαινει. Νιωθει άσχημα να τον λεει γαλαζαιο ο τζήμερος, οταν ξερει οτι ο όρος ειναι δικός μας; Εξουδετερώνει τον εκνευρισμό η υπερηφάνεια;
Όταν λες "δικός μας" τί εννοείς;
Γιατί οι περισσότεροι παίζετε στην κατηγορία "κανένας".