Δεν υπάρχει τίποτα θετικό στα Σημιτικα στοιχεία της κυβερνησης.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:38Πολλά Σημιτικά στοιχεία περιέχει αυτη η κυβέρνηση, γενικώς. Με όλα της τα θετικά, αλλά κανένα απο τα αρνητικά της.zteo έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:36Δηλαδή είναι εξέλιξη της Σημιτικης αντίληψης του εχουμε ενα πρόβλημα φτιαχνουμε μια επιτροπη σε εχουμε ενα προβλημα φτιαχνουμε ενα υπουργείο.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32
Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Είμεθα εκσυγχρονιστική και φιλελεύθερη κυβέρνηση, φιλική και υποστηρικτική στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα προωθώντας την ατζέντα τους, αλλά πάρε κι ένα Υπουργείο Οικογενείας πλεμπαίε κυρΠαντέλο για να μη σε εχομεν να κλαψομουνιάζεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το ότι κάποιοι έγιναν κολλητάρια/υποστηρικτές των προχωκάγκουρων ομονοούντων του μισητού Τζήμερου, είναι μία πραγματικότητα στο φόρουμ.
Το ότι για κάποιους το συγκεκριμένο γεγονός παρέμεινε τυφλό σημείο, είναι μια τρόπον τινά ιδιαιτερότητα των εν λόγω...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Σιγά μην το ανακάλυψε, το υπέθεσε και μπήκε να το γράψει, χαζός είναι να φάει το χρόνο του;
...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:48Σιγά μην το ανακάλυψε, το υπέθεσε και μπήκε να το γράψει, χαζός είναι να φάει το χρόνο του;![]()
Κάποιοι επικοινωνούν με κεραίες, δεν εξηγείται αλλιώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ως συνήθως δεν έχω ιδέα τι εννοείς με νοιάζει να μάθω αλλά ρεταρεις τελευταία.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:50...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:48Σιγά μην το ανακάλυψε, το υπέθεσε και μπήκε να το γράψει, χαζός είναι να φάει το χρόνο του;![]()
Ως συνήθως, αδιαφορώ για τις απόψεις σου. Τη γενική εικόνα βλέπω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:52Ως συνήθως δεν έχω ιδέα τι εννοείς με νοιάζει να μάθω αλλά ρεταρεις τελευταία.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:50...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:48
Σιγά μην το ανακάλυψε, το υπέθεσε και μπήκε να το γράψει, χαζός είναι να φάει το χρόνο του;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Τζήμερος ήταν είναι και θα είναι χυδαιος στον πολιτικό του λόγο. Ακόμα και αυτό που είπε για την υπουργό είναι ηλιθιο και σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελεί αντιπολίτευση αυτό που είπε ο Τζήμερος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άσ' το βρε ρωσόπληκτε γουοναμπί σαρβάιβορ.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:41Σας βλέπω με Μέγα Εκσυγχρονιστή Κουλαρο να βγαίνετε (πάλι) στα κάγκελα, η παραδοσιοκρατική πτέρυγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:38Ρε δεν πάτε να πουλήσετε άποψη για τα τα κυρπαντελίδικα σε κάποιο από τα παζάρια σας όλοι οι προχωκωλοπετεινιτσιώτες;vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32
Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Είμεθα εκσυγχρονιστική και φιλελεύθερη κυβέρνηση, φιλική και υποστηρικτική στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα προωθώντας την ατζέντα τους, αλλά πάρε κι ένα Υπουργείο Οικογενείας πλεμπαίε κυρΠαντέλο για να μη σε εχομεν να κλαψομουνιάζεις.![]()
Φρόντισε να διδάξεις τους συναγωνιστές σου μη γκρεμοτσακιστούν, εσύ που έχεις εμπειρία απο καγκελοσκαρφαλώματα.![]()
![]()
Άσ' το.
Είπαμε, ο προχωκαγκουρισμός είναι εκ γενετής δεδομένο και δεν αλλάζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γαλή, δέχεστε εισβολή!ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:38Ρε δεν πάτε να πουλήσετε άποψη για τα τα κυρπαντελίδικα σε κάποιο από τα παζάρια σας όλοι οι προχωκωλοπετεινιτσιώτες;vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Είμεθα εκσυγχρονιστική και φιλελεύθερη κυβέρνηση, φιλική και υποστηρικτική στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα προωθώντας την ατζέντα τους, αλλά πάρε κι ένα Υπουργείο Οικογενείας πλεμπαίε κυρΠαντέλο για να μη σε εχομεν να κλαψομουνιάζεις.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι εισβολή δέχονται?Green Dragon έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:31Γαλή, δέχεστε εισβολή!ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:38Ρε δεν πάτε να πουλήσετε άποψη για τα τα κυρπαντελίδικα σε κάποιο από τα παζάρια σας όλοι οι προχωκωλοπετεινιτσιώτες;vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32
![]()
Οι χαριτωμένες καγκελογατούλες είναι που σαλταρισαν από το μπλε καραβι για να πάνε στο αποτυχημένο drop-out, και άφησαν το καράβι ανυπεράσπιστο απέναντι εις τας κομμουνιστικας ορδας.
Όταν το μετάνιωσαν και επέστρεψαν, ήτο πλεον αργά.
Αν ήταν έτσι οι εισβολές...Green Dragon έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:31Γαλή, δέχεστε εισβολή!ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:38Ρε δεν πάτε να πουλήσετε άποψη για τα τα κυρπαντελίδικα σε κάποιο από τα παζάρια σας όλοι οι προχωκωλοπετεινιτσιώτες;vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ποιους λέει γαλαζαίους; θυμάται κανεις να εχει ακούσει τον όρο πριν το 19 ή είναι δικός μας;
Εγω τον ειδα πρωτη φορα εδω απο τον Αρχελαοenaon έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:52
ποιους λέει γαλαζαίους; θυμάται κανεις να εχει ακούσει τον όρο πριν το 19 ή είναι δικός μας;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ημερομηνία θυμάσαι; κατι μου η λέξη, νοιωθω την ζεστή οικειότητα της σαχλαμάρας που μας δερνει, εκανα και εγω ενα search εδω:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-
- 147 Απαντήσεις