!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
μιλάμε για το βασίλειο του παραλόγου.μπορούν να υποστηρίζουν την μεγαλύτερη μαλακία στην αιωνιότητα χωρίς να αγγίζουν ούτε από σπόντα την ουσία της
Α σε αυτό δεν αντιλέγω. Εγώ στο σχόλιο του Τζήμερου είχα αντίθεση. Γιατί αυτός ΔΕΝ στάθηκε στο βιογραφικό της, αλλά στην προσωπική της ζωή. Εκεί είναι φάουλ. Όντως όπως φαίνεται από βιογραφικό κυμαίνεται στα επίπεδα Κυρανάκη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:14Απ ότι βλέπω όμως δεν έχει και τίποτε σχετικές σπουδές. Δηλαδή συγγνώμη, οικογένεια δικιά της δεν έχει κάνει να εχει κάποια βιωματική σχέση με το θεμα, σπουδές σχετικές δεν έχει (αγγλική φιλολογία έχει σπουδάσει). Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε για τη θέση αυτή; Επειδή μπορεί να καταλάβει ότι οι γονείς πρέπει να βλέπουν περισσότερο τα παιδιά τους και οτι οι άνθρωποι πλέον δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά; Εννοώ σοβαρά τώρα, αυτα τα καταλαβαίνει ο γιος μου που είναι 5. Δεν έγινε υπουργός όμωςstella έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:59
Μα μου λες εδώ για μια κακιά συνήθεια, το κάπνισμα. Εδώ δεν μιλάμε για άνθρωπο που έχει αποποιηθεί την οικογένειά της (υπάρχουν κι άλλα μέλη εκτός από σύζυγος και τέκνα). Για χίλιους δύο λόγους δεν έχει κάνει οικογένεια η ίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί μια μητέρα χρειάζεται στήριξη για να βλέπει περισσότερο τα παιδιά της ή γιατί πολλά περισσότερα ζευγάρια πλέον χρειάζονται βοήθεια στην γονιμοποίηση - κάτι που ΙΣΩΣ γνωρίζει καλά.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το ερώτημα είναι γιατί δημιουργήθηκε αυτό το υπουργείο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Μου κάνει εντύπωση που ξαφνικά τα ΜΜΕ ξεχειλίζουν από οργή για τις δηλώσεις του φασιστακου Τζημερου για την "άγαμη και άτεκνη υπουργό"!
Πάντως, δεν θυμάμαι να εξοργίστηκε κανείς όταν ο ίδιος φασιστακος αποκαλούσε "φασίστα" τον δολοφονημένο Φύσσα, όταν χλεύαζε τον δολοφονημένο Γρηγορόπουλο, όταν εξευτελιζε τους εκπαιδευτικούς αποκαλώντας τους αγράμματους, όταν έλεγε ότι δεν έφταιγαν οι ναζί αλλά οι αντάρτες...
Αυτός ο φασιστακος είναι γέννημα και θρέμμα αυτού του συστήματος που μια μεγάλη μερίδα κόσμου αποδέχεται και στηρίζει.
Αυτός ο φασιστακος λέει μεγαλόφωνα αυτά που σκέφτονται οι τελειωμένοι μικροαστοί, το βράδυ πριν κοιμηθούν, καθώς κάνουν τον σταυρό τους!
Πάντως, δεν θυμάμαι να εξοργίστηκε κανείς όταν ο ίδιος φασιστακος αποκαλούσε "φασίστα" τον δολοφονημένο Φύσσα, όταν χλεύαζε τον δολοφονημένο Γρηγορόπουλο, όταν εξευτελιζε τους εκπαιδευτικούς αποκαλώντας τους αγράμματους, όταν έλεγε ότι δεν έφταιγαν οι ναζί αλλά οι αντάρτες...
Αυτός ο φασιστακος είναι γέννημα και θρέμμα αυτού του συστήματος που μια μεγάλη μερίδα κόσμου αποδέχεται και στηρίζει.
Αυτός ο φασιστακος λέει μεγαλόφωνα αυτά που σκέφτονται οι τελειωμένοι μικροαστοί, το βράδυ πριν κοιμηθούν, καθώς κάνουν τον σταυρό τους!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Είμεθα εκσυγχρονιστική και φιλελεύθερη κυβέρνηση, φιλική και υποστηρικτική στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα προωθώντας την ατζέντα τους, αλλά πάρε κι ένα Υπουργείο Οικογενείας πλεμπαίε κυρΠαντέλο για να μη σε εχομεν να κλαψομουνιάζεις.
- Winston Smith
Τα δύο θέματα δεν είναι συγκρίσιμα. Ο συμβολισμός έχει να κάνει με το επίπεδο του κατά πόσο συνειδητή είναι η πράξη. Το να είσαι άτεκνος δεν σε καθιστά αυτόματα και ως κάποιον που θα ήθελε να είναι άτεκνος. Ξέρουμε λεπτομέρειες για την ζωή της και το κατά πόσον συνειδητή ήταν η απόφαση της; Το να καπνίζεις και μάλιστα δημόσια είναι απολύτως συνειδητή πράξη. Το αντίστοιχο θα ήταν να έβγαινε η Ζαχαράκη δημόσια και να έλεγε: "δεν θεωρώ σημαντικό το να κάνουμε παιδιά, αλλά σαν υπουργός θα δουλέψω για το αντίθετο". Ο Πολάκης θα μπορούσε να καπνίζει, αλλά όχι δημόσια. Το ότι ένας υπουργός δεν τηρεί ΚΑΝ την νομοθεσία είναι ακόμα χειρότερο. Οπότε γενικά είναι άστοχη η σύγκριση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:55Οκ, ας πιάσουμε λίγο την περίπτωση Πολακη. Δε θα έλεγες ότι δεδομένου ότι το κάπνισμα είναι η νούμερο 1 αιτία θανάτου που θα μπορούσε να αποφευχθεί παγκοσμίως (σύμφωνα με τον ΠΟΥ), ότι πέρα από το ζήτημα της νομιμότητας, δε θα έλεγες ότι το να καπνίζει δημόσια ένας υπουργός υγείας δεν είναι ακριβώς και το καλύτερο παράδειγμα;Exodus έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:47Στράβωσα με τον Υπουργλο που κάπνιζε επειδή διέπραττε παράνομη και τιμωριτέα πράξη δημόσια. Αν κάπνιζε στον κήπο του, στ΄αρχίδια μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:40
Ρε δικέ μου, δεν είπαμε να γκαστρωθει με το ζορι. Απλά προσπαθώ να θυμηθώ ποιοι από εσάς στραβωσατε με τον υπουργό υγείας που καπνίζει, με τον υπουργό αμυνας που ήταν αστρατευτος, και τη βελγιδα υπουργο υγείας που ήταν παχυσαρκη.![]()
Επίσης πρέπει να αποφασίσουμε αν είναι θέμα συμβολισμού ή θέμα ικανοτήτων. Ο Τζήμερος μίλησε ξεκάθαρα για θέμα ικανοτήτων και εμπειρίας. Ότι αν δεν έχεις αυτή την εμπειρία (να φροντίζεις παιδί) τότε υπολείπεσαι κάποιων ικανοτήτων και κατανόησης της δυσκολίας του προβλήματος. Αν απλά ήταν θέμα συμβολισμού, τότε δεν θα μιλούσε για την hands-on εμπειρία που κατά τη γνώμη του χρειάζεται (και θεωρώ γελοίο σαν επιχείρημα).
Δηλαδή είναι εξέλιξη της Σημιτικης αντίληψης του εχουμε ενα πρόβλημα φτιαχνουμε μια επιτροπη σε εχουμε ενα προβλημα φτιαχνουμε ενα υπουργείο.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Είμεθα εκσυγχρονιστική και φιλελεύθερη κυβέρνηση, φιλική και υποστηρικτική στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα προωθώντας την ατζέντα τους, αλλά πάρε κι ένα Υπουργείο Οικογενείας πλεμπαίε κυρΠαντέλο για να μη σε εχομεν να κλαψομουνιάζεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ρε δεν πάτε να πουλήσετε άποψη για τα τα κυρπαντελίδικα σε κάποιο από τα παζάρια σας όλοι οι προχωκωλοπετεινιτσιώτες;vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Πολλά Σημιτικά στοιχεία περιέχει αυτη η κυβέρνηση, γενικώς. Με όλα της τα θετικά, αλλά κανένα απο τα αρνητικά της.zteo έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:36Δηλαδή είναι εξέλιξη της Σημιτικης αντίληψης του εχουμε ενα πρόβλημα φτιαχνουμε μια επιτροπη σε εχουμε ενα προβλημα φτιαχνουμε ενα υπουργείο.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Έχουν πλάκα τα νεοκομμούνια.
Ο μισητός τους Τζήμερος έγινε κολλητάρι τώρα που κάνει αντιπολίτευση.
Ο μισητός τους Τζήμερος έγινε κολλητάρι τώρα που κάνει αντιπολίτευση.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- vantono
Σας βλέπω με Μέγα Εκσυγχρονιστή Κουλαρο να βγαίνετε (πάλι) στα κάγκελα, η παραδοσιοκρατική πτέρυγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:38Ρε δεν πάτε να πουλήσετε άποψη για τα τα κυρπαντελίδικα σε κάποιο από τα παζάρια σας όλοι οι προχωκωλοπετεινιτσιώτες;vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:32Λίγη στάχτη στα μάτια της παραδοσιοκρατικής εθνολαϊκιστικής ψεκοπτέρυγας της ΝΔ, ειναι απαραίτητη.
Είμεθα εκσυγχρονιστική και φιλελεύθερη κυβέρνηση, φιλική και υποστηρικτική στα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα προωθώντας την ατζέντα τους, αλλά πάρε κι ένα Υπουργείο Οικογενείας πλεμπαίε κυρΠαντέλο για να μη σε εχομεν να κλαψομουνιάζεις.![]()
Φρόντισε να διδάξεις τους συναγωνιστές σου μη γκρεμοτσακιστούν, εσύ που έχεις εμπειρία απο καγκελοσκαρφαλώματα.
Αυτό μόνο εσύ το ανακάλυψεςNandros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:39 .
Ο μισητός τους Τζήμερος έγινε κολλητάρι τώρα που κάνει αντιπολίτευση.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
Εγώ είμαι παντοτινώς συνεπέστατο αντιτζημερικό νεοκομμούνι, σε παρακαλώ.Nandros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 19:39 .
Ο μισητός τους Τζήμερος έγινε κολλητάρι τώρα που κάνει αντιπολίτευση.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-
- 147 Απαντήσεις